Libnet.ro
UNICEF

06:30

Top 10 cei mai puternici politicieni din lume... si cel mai puternic din Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Top 10 cei mai puternici politicieni din lume... si cel mai puternic din Romania

Deciziile celor mai puternici politicieni din lume afecteaza vietile a miliarde de oameni, schimba intregi segmente de activitate si blocheaza sau lanseaza industrii globale. Cititi in continuare cum arata topul celor mai puternici 10 politicieni, dupa. continuă pe Wall-Street Ro

Cele mai periculoase drumuri din lume

Cele mai periculoase drumuri din lume pot da emotii pana si celor mai buni soferi, insa trebuie sa recunoastem sunt spectaculoase si ar merita sa calatorim macar o data in viata pentru a le admira.

[P] Cei mai dinamici antreprenori din Moldova vor fi premiati la Iasi in cadrul Galei Campioni in Business 2017

Editia a VII-a a proiectului Campioni in Business debuteaza in acest an la Iasi, miercuri, 25 octombrie 2017, ora 18:00. La gala de premiere care va avea loc la CongressHall, Sala Rossini, vor fi premiati cei mai dinamici antreprenori si companiile cu cele mai bune rezultate de business in anul 2016, din regiunea Moldova.

Cine tine in viata Coreea de Nord, cea mai mare amenintare din lume: 90% din exporturi se duc catre o singura puterea economica si militara

Sanctiunile economice luate de comunitatea internationala impotriva Coreei de Nord, dupa testarea rachetelor nucleare, sunt din ce in ce mai dure. Cu toate acestea, regimul lui Kim Yong-Un avertizeaza c?.

eMAG reduceri frigidere TOP 10 combine mai ieftine si cu 1.200 de lei

EMAG reduceri frigidere. Magazinul online emag. ro desfasoara o ampla campanie de reduceri la aparate frigorifice de diferite tipuri.

Moment istoric in domeniul IA: AlphaGo Zero a invatat singur si a devenit cel mai bun jucator de Go din lume

DeepMind, dezvoltat de cei de la Google, a devenit cel mai bun jucator de Go din lume, un joc de strategie extrem de complex, fara niciun input din partea expertilor umani.

De ce are Finlanda cel mai bun sistem de invatamant din lume. A exclus ceva de neconceput in Romania

Sistemul finlandez de invatamant a fost desemnat drept cel mai bun din lume, intr-un clasament realizat in 2016 de catre World Economic Forum. Iata mai jos un documentar care prezinta,.

Una dintre cele mai iubite cantarete din Romania a devenit mama. Nimeni nu stia ca ar fi insarcinata (FOTO)

Fanii sai vor ramane surprinsi. Roxana Nemes a devenit mama. Una dintre cele mai apreciate cantarete din Romania a surprins pe toata lumea, mai ales ca nimeni nu stia ca aceasta ar fi.

Una dintre cele mai iubite cantarete din Romania a devenit mama! Nimeni nu stia ca ar fi insarcinata (FOTO)

Fanii sai vor ramane surprinsi. Roxana Nemes a devenit mama. Una dintre cele mai apreciate cantarete din Romania a surprins pe toata lumea, mai ales ca nimeni nu stia ca aceasta ar fi.

Dragostea i-a pus capac! Cine este jucatoarea de tenis de Top 10 WTA care a bifat a zecea infrangere la rand, dupa ce s-a indragostit de un coleg din ATP

Clasamentul tenisului feminin demonstreaza inca o data ca aceasta ierarhie nu reflecta intotdeauna valoare si forma jucatoarelor din WTA.

Cel mai mare radiotelescop din lume a avut parte de prima sa descoperire

Cel mai mare radiotelescop din lume, situat in China, a avut parte de prima sa descoperire oficiala de cand a fost inaugurat. A trecut mai bine de un an de cand Five-hundred-meter Aperture Spherical FAST), de 500 de metri al Chinei, a fost inaugurat, iar acum a facut prima sa descoperire. Astronomii au folosit miezul [].

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )