Libnet.ro
UNICEF

19:45

Cei mai tari patinatori din lume vin la Kings On Ice Olympic Gala

ADPM ADPM,
Cei mai tari patinatori din lume vin la Kings On Ice Olympic Gala

Brian Joubert si Tomas Verner sunt cele mai noi doua confirmari din distributia Kings On Ice Olympic Gala ce va avea loc pe 5 aprilie la Sala Polivalenta din Bucuresti. Cei doi patinatori se afla saptamana aceasta la Budapesta unde concureaza pentru marele titlu in cadrul Campionatului European de Patinaj Artistic ce debuteaza astazi, in Ungaria. continuă pe ADPM

Cel mai mic nufar din lume, furat din gradinile regale britanice de la Londra

Cel mai mic nufar din lume a fost furat din Serele din gradinile regale britanice de la Londra. Furtul ar fi fost comis joi in sera cu numele printului Charles, iar politia a facut un apel la martori care.

Faze Tari: Si-au schimbat sexul ca sa fie impreuna si s-au despartit dupa sase luni; Cum traieste cel mai sarac presedinte din lume; A renuntat sa se spele cu sampon din cauza chimicalelor. Cum arata acum, dupa 5 ani

Covorul rosu de la Globurile de Aur, inundat de mizeria din canalizare. Ceremonia de decernare a premiilor Globurile de Aur 2014, a 71-a editie. Uite pe ce sani pune mana presedintele Frantei. Julie Gayet, actrita de 41 de ani care are o relatie cu presedintele Francois Hollande 59 de ani).

Faze tari: Cum arata fata cu cele mai lungi picioare din lume; Au aparut husele de telefon cu sani si cu... pastile; Poftiti in Hotelul Berii! Costa 75 $ pe noapte!

Cel mai harnic angajat, premiat cu o partida de sex! Diva porno japoneza Yui Hatano a fost oferita ca prima anuala de catre o firma din Shanghai. Este de departe cea mai tare prima pentru angajati a tuturor timpurilor!S-a tuns pentru prima data in 20 de ani. Nici el nu s-a recunoscut cand s-a uitat in oglinda. Un barbat din Statele Unite a fost cu greu recunoscut de propria iubita dupa ce s-a tuns pentru prima data in 20 de ani.

Bill Gates, Barack Obama si Vladimir Putin, printre cele mai admirate personalitati din lume

Bill Gates, Barack Obama si Vladimir Putin, conduc in topul celor mai admirate personalitati din lume. Clasamentul a fost realizat de cotidianul britanic The Times, in urma unui sondaj in 13 tari. Bill Gates,.

A fost furat cel mai mic nufar din lume din gradina botanica regala

Serele din gradinile regale britanice de la Londra au fost saptamana trecuta teatrul unui furt cel putin ciudat: a fost furat un nufar extrem de rar. Scotland Yardul a declansat o ancheta, deocamdata fara.

Sefii cei mai cuminti. Directorii din CNADNR au primit de Craciun prime de 200.000 de euro

Sefii din CNADNR au primit de Craciun prime de 200. 000 de euro, scrie Sursa Zilei. Seful Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania, Narcis Neaga, i-a recompensat pe directorii care.

Romania ocupa locul 62 in topul celor mai libere economii din lume

Romania a facut, anul trecut, progrese pe planul libertatii economice, dar a coborat, totusi, trei locuri in clasamentul mondial al acestui indicator, publicat de Wall Street Journal. Tara noastra si-a.

Este cea mai ciudata casa din lume. Ce se intampla daca intri in ea

A vrut ca locuinta lui sa nu fie ca celelalte, asa ca si-a construit o casa in care a investit toate economiile sale. Casa are trei dormitoare, un living, o bucatarie mica, doua bai si o camara. insa atunci.

Cel mai in varsta barbat din lume a murit la 130 de ani

Mubarak al Algeriei a pretins ca a fost martor la cele doua razboaie mondiale si ca a avut 100 de nepoti. Un barbat alegerian, despre care se crede ca era cea mai longeviva persoana din lume, a murit la.

Top 10 cele mai inteligente orase din Europa.

Copenhaga, Amsterdam si Viena ocupa primele trei locuri in topul din 2013 al celor mai inteligente orase din Europa intocmit de specialistul american Boyd Cohen. Acesta include in top orasele care dezvolta si pun in practica cele mai inovatoare idei in domeniul infrastructurii, tehnologiei sau antreprenoriatului. Prima clasata, Copenhaga, este cunoscuta drept cea mai verde metropola din lume, avand, la nivel mondial, una dintre cele mai reduse amprente de carbon pe cap de locuitor. Copenhaga .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )