Libnet.ro
UNICEF

07:30

Cel mai atragator barbat din lume are parul lui George Clooney si barba lui David Beckham

Antena3 Antena3,
Cel mai atragator barbat din lume are parul lui George Clooney si barba lui David Beckham

Chipul barbatului perfect are parul grizonant al lui George Clooney si barba lui David Beckham, iar cel sub 30 de ani are ochii albastri ai lui Zac Efron si parul carliontat al lui Harry Styles. continuă pe Antena3

Cum arata cel mai atragator barbat din lume

Chipul barbatului perfect are parul grizonant al lui George Clooney si barba lui David Beckham, iar cel sub 30 de ani are ochii albastri ai lui Zac Efron si parul carliontat al lui Harry Styles, relateaza Mediafax.

FOTO La ce viseaza femeile: cum arata cel mai atragator barbat din lume

Chipul barbatului perfect de peste 30 de ani are parul grizonant al lui George Clooney si barba lui David Beckham, iar cel cu varsta sub 30 de ani are ochii albastri ai lui Zac Efron si parul carliontat al cantaretului Harry Styles.

VIDEO Cel mai mare avion din lume: Cum este asamblat un Airbus A380 in trei minute

Avioanele Airbus A380 sunt cele mai mari din lume, cu ele putand calatori pana la 525 de persoane. Compania Qatar Airways le ofera celor pasionati de aceste aeronave o privire asupra modului in care un astfel de avion superjumbo este asamblat, scrie Mediafax.

Imagini inedite. Iata cum este asamblat cel mai mare avion din lume, Airbus A380

Avioanele Airbus A380 sunt cele mai mari din lume, cu ele putand calatori pana la 525 de persoane. Compania Qatar Airways le ofera celor pasionati de aceste aeronave o privire asupra modului in care un astfel de.

El este cel mai norocos biciclist din lume. A fentat moartea de doua ori intr-o secunda!

Un biciclist din Rusia a reusit sa pacaleasca moartea de doua ori intr-o fractiune de secunda, fiind implicat intr-un accident rutier cu urmari serioase. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere au fost.

Clipul zilei: Ar putea fi cel mai norocos biciclist din lume

Ca multe alte accidente spectaculoase, s-a intamplat, evident, in Rusia.

Coface: Companiile aeriene europene, printre cele mai putin profitabile din lume

Companiile aeriene europene stagneaza din cauza concurentei agresive din partea operatorilor low cost si a companiilor aeriene din Golf, fiind, in prezent, printre cele mai putin profitabile din lume, potrivit unui studiu Coface.

Cele mai scumpe alimente din lume: covrigul care costa 1.000 $

Chiar si banalul covrig poate fi inclus usor in topul celor mai scumpe alimente din lume. Lucru cert daca luam in considerare pretul astronomic: 1. 000 de dolari.

Pretul cerealelor se redreseaza, dupa ce a ajuns la cel mai scazut nivel din iunie 2010

In ciuda faptului ca in SUA se inregistreaza o productie record, pretul boabelor de soia este in crestere, dupa ce a atins cel mai scazut nivel din ultimii patru ani, deoarece investitorii se bazeaza pe cererea din China, cel mai mare cumparator pe plan mondial, transmite Bloomberg, citat de Agerpres.

Cel mai bun sofer din Mangalia

Pilotul specializat in competitiile de viteza in coasta s-a impus pentru a doua oara consecutiv si a treia oara in ultimii patru ani la nivel national.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )