Libnet.ro
UNICEF

01:05

De ce a esuat cel mai cunoscut bucatar din lume. Povestea trista a lui Jamie Oliver

Adevărul Adevărul,
De ce a esuat cel mai cunoscut bucatar din lume. Povestea trista a lui Jamie Oliver

Jamie Oliver, celebrulchef, cunoscut sub numele deBucatarul dezbracat, carein 1999ii gatea chiar premierului Tony Blair un mic dejunin Downing Street 10, a facut un pariu curajos, dar neinspirat pe propriul businessin zona de restaurante pe care deocamdatanu l-a castigat. continuă pe Adevărul

The Lord of the Rings, cel mai scump serial din istorie

Universul fantastic Middle Earth se pregateste sa fie mediul pentru un nou serial produs de Amazon ce va continua povestea din Lord of the Rings. Acesta se pregateste a intrat in istorie drept cel mai scump.

in Muntii Bucegi se afla cel mai cunoscut triunghi energetic din Romania. Are o putere incredibila

Romania este cunoscuta ca fiind zona cu cele mai multe puncte energetice de pe glob. Sapte din cele 15 din cate sunt in lume. Globul pamanesc este plin de astfel de linii energetice care se intretaie si.

Cea mai frumoasa insula din lume va fi inchisa pentru turisti! Motivul e tulburator

Presedintele filipinez Rodrigo Duterte a aprobat miercuri inchiderea temporara a Insulei Boracay, una dintre cele mai populare destinatii turistice din tara sa, pentru a pregati lucrarile de reabilitare a insulei .

Bucuresti, in topul celor mai ieftine zece orase din lume

Bucurestiul ocupa locul noua in clasamentul celor mai ieftine zece orase din lume. Raportul care analizeaza costul existentei in lume este explicatia pentru care tot mai multi turisti straini vin in.

Cele mai neobisnuite traditii de Pasti din lume

Nu toata lumea asociaza Pastele cu iepurasi de ciocolata, oua rosii sau mancaruri din carne de miel. Daca sunteti curiosi cum sarbatoresc alte popoare, iata cateva dintre cele mai neobisnuite traditii de Pasti din lume.

Care este cel mai murdar obiect dintr-un restaurant

Cel mai indicat este sa te speli pe maini imediat dupa ce ai consultat meniul. Paginile lui sunt atinse de zeci de oameni zilnic. Un studiu realizat la cererea unui televiziuni americane citat de Readers Digest.

Parintele Constantin Necula, despre semnificatia invierii: Este cel mai marre dar pe care poate sa il faca pentru noi

Cel mai mare dar pe care poate sa il faca invierea Mantuitorului Hristos pentru fiecare dintre noi este restartarea omeniei din noi, a umanitatii ca o stare de fapt, prin care lumea se poate uni si indrepta.

Trucuri, mituri si greseli cand preparam dulciuri pentru masa de Paste, de la Ana Consulea, cel mai bun cofetar din Romania in 2017

Ana Consulea 28 de ani), expert cofetar scolit in Franta si desemnata anul trecut cel mai bun chef cofetar din Romania, ne-a dezvaluit mici trucuri utile cand vine vorba de prepararea dulciurilor si ne-a atras atentia asupra greselilor pe care trebuie sa le evitam cand pregatim cozonacii pentru masa de Paste.

Harry Potter se transforma in cel mai bun joc de mobil pentru fani

Harry Potter este unul dintre cele mai faimoase branduri din portofoliul Warner Bros. si peste cateva saptamani se va transforma intr-un joc de mobil reusit. Au trecut deja cateva luni din momentul in care Warner Bros. a anuntat ca lucreaza intens la dezvoltarea unui joc Harry Potter pentru smartphone-uri si tablete. Din decembrie si pana [].

Titanic a fost scufundat in topul peliculelor cu cele mai mari incasari din Statele Unite

Schimbare importanta in clasamentul lungmetrajelor cu cele mai bune incasari din toate timpurile din Statele Unite. Black Panther, prima adaptare Marvel pentru marile ecrane cu un supererou de culoare, a depasit.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )