Libnet.ro
UNICEF

05:00

Cel mai vechi restaurant din lume, afectat de pandemie

Antena3 Antena3,
Cel mai vechi restaurant din lume, afectat de pandemie

Cel mai vechi restaurant din lume, pe unde s-au perindat personalitati marcante din arta si literatura, este in pericol sa se inchida, din cauza pandemiei. Restaurantul Botin, fondat in anul 1725 in Madrid, Spania, a supravietuit, de-a lungul vremii, unor evenimente majore din Spania, precum Razboiul Civil. Astazi, dupa aproape trei sute de ani de existenta, soarta localului este incerta. continuă pe Antena3

Cel mai vechi restaurant din lume, deschis in 1725, afectat de pandemia de COVID-19. Acum serveste de 10 ori mai putini clienti

Pana si cel mai vechi restaurant din lume a fost afectat de pandemia de coronavirus. Restaurantul Botin din Madrid, Spania, a fost deschis in 1725 si detine recordul Guinness pentru cel mai vechi restaurant.

Cel mai scump apartament din Los Angeles. Actorul celebru care ofera o reducere colosala

Matthew Perry incearca inca de anul trecut sa-si vanda apartamentul inspirat din filmul Batman. Celebrul actor a cerut initial 35 de milioane de dolari, insa nu a primit nicio oferta. Apartamentul a fost cumparat in anul 2017 pentru 20 de milioane de dolari. Acesta a fost cel mai scump apartament din Los Angeles. Actorul celebru .

Coronavirus Noua Zeelanda: Cel mai mare oras din tara a fost pus in carantina, iar dizolvarea Parlamentului a fost amanata

Noua Zeelanda a anuntat descoperirea a patru cazuri de COVID-19, primele de transmitere locala dupa 102 zile fara infectari, asa ca de miercuri, cel mai mare oras din Noua Zeelanda intra in carantina, iar dizolvarea Parlamentului a fost amanata, relateaza BBC, preluat de Mediafax.

EXCLUSIV Crestere brusca a numarului de cazuri de coronavirus in Vaslui. Detalii despre cel mai mare focar din judet: 190 de persoane infectate intr-un centru bagat in carantina

EXCLUSIV O crestere brusca a numarului de cazuri noi de coronavirus a fost raportata, marti, in cazul judetului Vaslui. in ultimele 24 de ore, au fost raportate nu mai putin de 113 imbolnaviri, cel mai.

Cel mai mare oras din Noua Zeelanda intra in CARANTINA! Cu cat a crescut numarul de cazuri in ultimele zile

Celui mai mare oras din Noua Zeelanda intra in izolare incepand de miercuri. Premierul neo-zeelandez Jacinda Ardern a luat deciziamarti, dupa aparitia a patru cazuri de Covid-19. Masura vinein.

Au fost descoperite cele mai vechi unelte europene din os - Cand au fost facute si ce ne spun despre oamenii de atunci

Intr-un sit arheologic din Marea Britanie au fost descoperite cele mai vechi unelte din os gasite pe teritoriul european, datand de acum 500. 000 de ani. Se presupune ca un grup de 30-40 de oameni au transat un cal si au consumat si folosit absolut totul. Situl de la Boxgrove, in regiunea West Sussex, este extraordinar prin numeroasele detalii despre oamenii de acum jumatate de milion de an si despre obiceiurile lor.

FOTO VIDEO Cum arata in tinerete unul dintre cei mai sexy barbati din lume - Transformarea importanta suferita de Jason Momoa

Este considerat unul dintre cei mai sexy barbati din lume, iar rolul Khal Drogo din Game of Thrones i-a adus recunoasterea mondiala. Jason Momoa a implinit recent 41 de ani si nu multi stiu care a fost primul rol interpretat la 19 ani de actorul nascut in Honolulu, Hawaii.

Adevarul despre cel mai mic dinozaur: ce au descoperit, de fapt, specialistii

Autorii unui studiu de mare vizibilitate publicat la inceputul acestui an, in care oamenii de stiinta sustin ca au descoperit cel mai mic dinozaur din lume, au retras acum studiul ca raspuns.

FOTO Cel mai varstnic locuitor din Alba este o femeie care a implinit 105 ani

Cel mai varstnic locuitor din Alba, respectiv unul dintre cei mai in varsta din Romania, este o femeie din municipiul Aiud.

Cine sunt cel mai bine platiti actori din lume. Primul din lista a castigat 87,5 milioane de dolari in ultimul an

Cel mai bine platit actor din lume, pentru al doilea an consecutiv, este Dwayne the Rock Johnson, a stabilit revista Forbes.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )