Libnet.ro
UNICEF

19:15

Cel mai bine vandute 7 produse Apple din cei 40 de ani de existenta

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cel mai bine vandute 7 produse Apple din cei 40 de ani de existenta

Compania Apple a luat fiinta pe 1 aprilie 1976 si, departe de a fi o pacaleala, a reusit sa devina una dintre cele mai valoroase si mai recognoscibile marci din toate timpurile, si nu doar din domeniul IT. continuă pe Wall-Street Ro

Michael Jordan, cel mai bine platit fost sportiv

Revista americana Forbes a publicat un articol amplu, in care prezinta sumele incasate anual de Michael Jordan, cele mai mari provenind din diverse contracte de sponsorizare. De sase ori campion in NBA cu Chicago Bulls, sportivul, care s-a retras definitiv in 2003, a primit 100 milioane de dolari de la firma de echipament sportiv Nike, care ii foloseste numele pentru celebra gama de incaltaminte sport, ale carei vanzari au crescut cu 16%, anul trecut, in Statele Unite.

webPR: Maratonul DHL Stafeta Carpatilor sustine cel mai mare numar de sportivi paralimpici romani din istorie, calificati la Jocurile Paralimpice de la Rio!

DHL a dat start inscrierilor la Maratonul DHL Stafeta Carpatilor, unul din cele mai indragite evenimente de alergare montana din Romania, care are loc in Poiana Brasov, si se afla anul acesta la editia cu numarul 7.

TOP: Tarile din UE in care angajatorii cheltuiesc cel mai mult cu forta de munca din constructii

Cheltuielile cu forta de munca, respectiv cu salariile si contributiile, sunt in crestere la nivelul Uniunii Europene, in toate domeniile de activitate, ceea ce ridica costurile angajatorilor. wall-street. ro iti prezinta tarile care au cele mai mari.

iPhone SE, mai fragil decat celelalte telefoane Apple

Noul smartphone iPhone SE, cu ecran de 4 inchi, este cel mai fragiltelefon construit de Apple in ultimii ani. Cel putin asta arata testelefacute de expertii de la SquareTrade, care au comparat noul.

Microsoft si Facebook au lansat noi tehnologii care ajuta persoanele nevazatoare sa inteleaga mai bine ce se intampla in jurul lor (VIDEO)

Tehnologia le usureaza viata nevazatorilor. De curand, afacebook si Google au lansat noi aplicatii pentru a le imbunatati viata acestora si pentru a-i ajuta sa inteleaga mai bine ce se i.

Studiu: Bulgaria, tara cu cel mai mic salariu minim din Europa, 214 euro pe luna. in Romania, salariul minim este de circa 236 de euro brut pe luna

Firma de consultanta fiscala si audit KPMG a realizat un studiu care a iscos la iveala care sunt tarile cu cel mai mic si cel mai mare salariu minim din Europa, potrivit Mediafax. Cel mai mic salariu minim.

Titlurile Rompetrol Rafinare, cel mai bun randament de la BVB

Actiunile Rompetrol Rafinare RRC) s-au apreciat cu 8,01%, in perioada 25 martie - 1 aprilie, raportat la moneda euro, reprezentand cel mai bun plasament de la Bursa de Valori Bucuresti, in conditiile in care indicii bursieri au fost in scadere.

Numarul de morti in accidente rutiere a inceput sa creasca in multe tari din Uniunea Europeana. In Romania si Bulgaria statisticile arata cel mai rau

In foarte multe tari din Uniunea Europeana UE) numarul de oameni care isi pierd viata in accidente rutiere a inceput sa creasca, dupa cum arata datele Comisiei Europene pe 2015. Desi majoritatea tarilor, inclusiv Romania, a facut progrese mari in perioada 2010-2015, datele de pe anul trecut, comparate cu cele din 2014, arata ca decesele s-au redus in putine tari din UE. Danemarca, Spania si Irlanda sunt tarile cu cel mai redus numar de morti la un milion de locuitori, in timp ce Romania si Bulgaria si se afla la polul opus, avand cel mai mare numar de morti din accidente rutiere.

Cel mai scump kit de realitate virtuala, HTC Vive, se livreaza

Pana la finele acestui an, ar trebui sa avem parte de multe kituri VR in varianta finala, dar cel mai atragator dintre ele si cu un set complet de accesorii este HTC Vive. Oculus lucreaza de cativa la un kit de realitate virtuala, iar rezultatele finale, mai ales dupa ce Rift a ajuns in magazine, [].

HP Spectre cel mai subtire laptop din lume nu e doar frumos

Indiferent daca sunteti sau nu fani ai sistemelor HP, noul HP Spectre, cu titlul de cel mai subtire laptop din lume, are toate sansele sa va uimeasca. Pentru foarte multi ani, cei de la HP au fost pe primul loc in materie de vanzari de sisteme. De curand insa, au fost depasiti de Lenovo, iar cu [].

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )