Libnet.ro
UNICEF

12:00

Cel mai bogat om din Franta cere cetatenie belgiana, inainte de introducerea taxei pe lux

B1 B1,
Cel mai bogat om din Franta cere cetatenie belgiana, inainte de introducerea taxei pe lux

Bernard Arnault, cel mai bogat om din Franta si directorul executiv al Moet Hennessy Louis Vuitton LVMH), a cerut cetatenie belgiana, o miscare care soseste pe fondul presiunilor presedintelui Francois. continuă pe B1

Cel mai bogat cetatean francez cere cetatenie belgiana. Afla aici de ce

Bernard Arnault, cel mai bogat om din Franta, presedinte si director general al grupului Louis Vuitton Moet Hennessy LVMH), a cerut cetatenie belgiana, in timp ce guvernul presedintelui Francois Hollande se.

Franta: Berrnard Arnault, cel mai bogat om din Europa, solicita cetatenie belgiana. Presedintele LVMH neaga acuzatiile ca ar dori sa evite taxele promise de presedintele Hollande

CEO-ul grupului LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton S. ) Bernard Arnault, cel mai bogat om din Europe potrivit topului Forbes din 2012, a anuntat sambata ca a solicitat cetatenie belgiana, invocand motive personale si de afaceri, relateaza Reuters. Cu toate ca anuntul este facut la o zi dupa ce presedintele francez Francois Hollande a declarat ca va grabi impunerea unei noi taxe pentru persoanele cu averi foarte mari, Arnaul a tinut sa precizeze ca va continua sa plateasca taxe Frantei si ca isi va mentine si cetatenia franceza.

Efectul Hollande: cel mai bogat francez cere cetatenie belgiana.

Bernard Arnault, cel mai bogat om din Franta, presedinte si director general al grupului Louis Vuitton Moet Hennessy LVMH), a cerut cetatenie belgiana, in timp ce guvernul presedintelui Francois Hollande se pregateste sa introduca o taxa controversata pe veniturile celor mai bogati cetateni. LVMH a confirmat, intr-un comunicat, ca Arnault a cerut cetatenie belgiana, insa grupul subliniaza ca miliardarul este si ramane un contribuabil in Franta, potrivit WSJ. com. Potentiala acordare .

Arnault, mai bogat om din Europa, dupa ce a anuntat ca a cerut cetatenie belgiana: Voi continua sa imi platesc taxele in Franta asemenea tuturor francezilor. Socialistii il acuza de lipsa de patriotism

CEO-ul grupului LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton S. ) Bernard Arnault a iesit duminica in fata presei pentru a reitera ca va continua sa isi plateasca impozitele in Franta dupa ce, cu o zi inainte, anuntase ca a depus cerere pentru obtinerea cetateniei belgiene, informeaza AFP. Cel mai bogat om din Franta si din Europa a respins orice interpretare politica a demersului sau. Intre timp, Franta asteapta, duminica seara, cu sufletul la gura declaratiile presedintelui Francois Hollande cu privire la starea natiunii la patru luni de la preluarea mandatului.

PSA Peugeot Citroen, in cadere libera pe bursa din Franta. Actiunile companiei ating cel mai scazut nivel din ultimii 26 de ani

PSA Peugeot Citroen, al doilea cel mai mare producator de automobile din Europa, va fi scos de pe lista indicelui bursier CAC 40 al marilor companii listate in Franta, dupa ce actiunile sale au scazut cu peste 60%.

Cel mai mare producator francez de automobile isi pierde locul in indicele celor mai mari companii listate la Bursa

PSA Peugeot Citroen, cel mai mare producator francez de automobile, si-a pierdut locul in componenta indicelui bursier CAC 40 al celor mai mari companii listate din Franta, dupa scaderea actiunilor cu peste 60%.

Somajul din Franta, la nivelul maxim al ultimilor 13 ani

Somajul din Franta a crescut, in trimestrul al doilea din 2012, la niveul maxim al ultimilor 13 ani, din cauza concedierilor determinate de stagnarea economiei.

Cel mai longeviv barbat din Europa a murit, la varsta de 111 ani.

Cel care era considerat cel mai longeviv barbat din Europa, spaniolul Francisco Fernandez, a incetat din viata vineri, la varsta de 111 ani, in localitatea Pinilla de la Valderia din provincia Leon, anunta agentia EFE, citata de Agerpres. El s-a nascut pe data de 24 iulie 1901 si obisnuia sa-si sarbatoreasca ziua de nastere in ziua urmatoare, cu prilejul festivitatilor de Sf. Apostol, la care se reunea toata familia lui, cum s-a intamplat si in acest an cand a fost inconjurat de cei 3 copii ai .

Asculta cel mai nou single P!nk Try + sampler album The Truth About Love |AUDIO

Dupa ce a revenit in forta cucerind publicul datorita hit-ului Blow Me One Last Kiss), P!nk a lansat cel de-al doilea single, intitulat Try, extras de pe cel mai nou material al artistei. Try are un aer nostalgic, vorbind despre dezamagirea in dragoste, insa promoveaza motivarea de a te ridica si de a incerca din [.

Mai vizionat decat Amelie: Invincibilii a preluat titlul de cel mai urmarit film francez pe plan mondial

Productia Invicibilii/ Intouchables a adunat peste 23,1 milioane de spectatori in cinematografele din lumea intreaga, devenind astfel filmul francez cel mai vizionat in strainatate. Comedia in regia lui.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )