Libnet.ro
UNICEF

17:45

Cel mai puternic val de caldura din acest an. Temperaturi de 40 grade la umbra, aer irespirabil

Adevărul Adevărul,
Cel mai puternic val de caldura din acest an. Temperaturi de 40 grade la umbra, aer irespirabil

Cel mai puternic val de caldura din acest an lovesti astazi Romania. Meteorologii au emis o avertizare de cod portocaliu pentru 6 judete, printre care si Calarasi, dar si pentru municipiul Bucuresti. Specialistii spun ca se vor inregistrat 40 de grade la umbra. continuă pe Adevărul

Hrana Uriasilor, cel mai mare covrig rotund din lume, realizat la Festivalul Sighisoara Medievala

Cel mai mare covrig rotund din lume, denumit Hrana Uriasilor, a fost gatit in cadrul celei de-a XXIII-a editie a Festivalului Sighisoara Medievala, avand un diametru de 20 de metri si o suprafata desfasurata.

Cel mai mare covrig rotund din lume, preparat la Festivalul Sighisoara Medievala

Cel mai mare covrig rotund din lume realizat intr-un festival medieval, denumit Hrana Uriasilor, a fost preparat duminica, la cea de-a XXIII-a editie a Festivalului Sighisoara Medievala, scrie Agerpres. Covrigul.

Pietele din China, in cel mai puternic declin din ultimii opt ani

Bursele din China au scazut, ieri, cu peste 8%, acesta fiind cel mai important declin din ultimii opt ani, chiar daca Executivul chinez a anuntat recent o serie de masuri menite sa opreasca prabusirea pietelor locale. Declinul de ieri a venit in conditiile in care investitorii speculeaza ca economia Chinei incetineste tot mai mult.

Cel mai aglomerat weekend la mare din aceasta vara. 67.000 de autoturisme au circulat pe Autostrada Soarelui in ultimele doua zile

Turistii care si-au petrecut acest sfarsit de saptamana la mare se intorc acasa, astfel ca traficul va fi aglomerat pe Autostrada A2 Bucuresti Constanta. Specialistii precizeaza ca acest weekend a fost cel mai aglomerat din aceasta vara, aproximativ 67. 000 de autovehicule s-au inregistrat pe Autostrada Soarelui.

Cel mai scump bilet de avion cumparat de un roman de pe telefonul mobil

Cel mai scump bilet de avion cumparat de un roman de pe telefonul mobil in acest an a costat 529 euro pe ruta Iasi-Ljubljana capitala Sloveniei), iar cea mai scumpa rezervare facuta tot prin mobil a fost de 871 euro ruta Bucuresti - Washington, arata.

Saxo Bank: Euro Stoxx 50, cel mai popular indice

Cel mai popular indice din acest moment, pentru investitorii pe termen mediu, ar fi indicele Euro Stoxx 50 STOXX50E. I), potrivit unei analize a lui Emmanouil Lemonakis, Head of Central Eastern Europe Region, Saxo Bank.

Consiliul Fiscal: Realizarea cheltuielilor bugetare la nivelul programat, extrem de putin probabila

Realizarea cheltuielilor bugetare la nivelul programat este extrem de putin probabila, avand in vedere subexecutia masiva a cheltuielilor de investitii din primul semestru al anului curent si accelerarile implicite ale fluxurilor de investitii publice necesare, potrivit opiniei Consiliului Fiscal fata de Ordonanta privind prima rectificare bugetara din acest an, aprobata ieri.

Cel mai profitabil joc de pe iPhone soseste pe Android

Dupa ce a reusit sa doboare toate recordurile de profitabilitate pe iOS, recent lansatul Fallout Shelter se pregateste sa soseasca pe Android. Pentru foarte mult timp, Candy Crush Saga al celor de la King a fost cel mai profitabil joc disponibile pe platforme mobile gen iOS sau Android. Aceasta realizare era cu atat mai impresionanta [] Cel mai profitabil joc de pe iPhone soseste pe Android Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai mare ranch din SUA, de vanzare

Situat in Texas, la distanta de 280 km de Dallas, WT Waggoner este cel mai mare ranch din SUA, cel mai celebru si cel mai scump, fiind anuntat la vanzare pentru suma de 725 milioane dolari.

Atletul Ioan Sitoianu, argint la lungime la Tbilisi. A avut cel mai bun rezultat din cariera

Atletul roman Ioan Sitoianu a castigat, miercuri seara, medalia de argint in proba de lungime din cadrul Festivalului Olimpic al Tineretului European FOTE) de la Tbilisi, cu cel mai bun rezultat din cariera -.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )