Libnet.ro
UNICEF

12:00

Cel mai bogat ecosistem al lumii este in pericol. Numar record de incendii in Padurea Amazoniana

Adevărul Adevărul,
Cel mai bogat ecosistem al lumii este in pericol. Numar record de incendii in Padurea Amazoniana

Padurea Amazoniana de pe teritoriul Braziliei a fost afectata de un numar record de incendii in acest an, potrivit datelor colectate de agentia de cercetare spatiala a tarii, informeaza BBC News. continuă pe Adevărul

A uitat de taxe! Un PRIMAR din fieful baronului Oprisan, CEL MAI MARE DATORNIC (VIDEO)

Primarul unei comune din Vrancea, fieful baronului PSD Marian Oprisan, este cel mai mare datornic la bugetul local! Sandu Aur, ediul din Boghesti, este unul dintre cei mai avuti edili din judet, detinator a.

Petre Daea: ,,Legea Muntelui este cel mai valoros instrument juridic

Legea Muntelui este cel mai valoros instrument juridic pus la dispozitia locuitorilor din zonele mon.

Cel mai bun prieten al criminalului de la Sapoca, marturii surprinzatoare: El nu era asa. Medicii i-au dat ceva prea puternic

Prietenul lui cel mai bun era un barbat de 23 de ani. Acesta stia ca Nicolae mai facea crize de epilepsie si il insotea la lucrari prin sat, ca sa aiba grija de el. Potrivit Libertatea, ll crede ca de.

Cel mai potrivit moment din an pentru reamenajarea terasei

O solutie la indemana pentru a pastra clientii si a atrage altii noi consta in a aduce noutate in spatiul tau, fie ca este vorba despre terasa, restaurant, hotel, bar sau piscina. Exista o multime de idei care iti pot veni in ajutor la acest capitol, singura mentiune ar fi sa optezi pentru investitii durabile atunci cand vine vorba de functionalitatea si utilitatea spatiului tau.

Exporturile de aer montan din Elvetia nominalizate pentru premiul cel mai absurd transport

O companie elvetiana care livreaza in Asia aer imbuteliat in Muntii Alpi se numara printre firmele nominalizate in acest an la castigarea unui premiu care este atribuit pentru cele mai absurde transporturi de catre Alps Initiative, un ONG care lupta impotriva transporturilor nesustenabile pentru mediu, transmite DPA.

Aici gasesti cea mai ieftina benzina din Romania. Top 5 judete unde platesti cel mai putin pe carburant

Desi nu avem salarii la fel de mari ca in restul Europei, preturile la benzina si motorina tot explodate sunt, iar de la inceputul anului soferii au suferit mai mult ca sigur un soc cand au vazut costul carburantilor. Pentru a economisi catusi de putin, gasesti mai jos cea mai ieftina benzina din Romania. Top .

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 12 - 19 AUGUST IAR Brasov -- printre performerii de la BVB

Profit de aproape 36 milioane de lei, in primul semestru al anului curent, cu 15% mai mare decat cel obtinut in intregul an 2018 * Randament total de 48% pentru actiunea IARV, de la inceputul lui 2019 Impulsionate de rezultatele financiare publicate de companie pentru primele sase luni ale anului curent, actiunile producatorului de elicoptere IAR Brasov IARV), ce au cunoscut un avans de 13,32%, in intervalul 12 - 19 august, au urcat pe treapta a doua in topul titlurilor cu cele mai mari randamente de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada mentionata.

MOARTE fulgeratoare pentru fondatorul retailerului JYSK. Ce s-a intamplat cu cel mai puternic om din Danemarca

Fondatorul celebrului lant de retail Jysk a murit. Lars Larsen, unul dintre cei mai puternici oameni din Danemarca, s-a stins din viata la varsta de 71 de ani.

Cel mai bine vandut joc din lume primeste suport pentru ray tracing in timp real

O actualizare gratuita a jocului le va oferi jucatorilor o experienta vie si clara a lumilor pe care le creeaza, cu umbre si lumini mai realiste si culori vibrante.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )