Libnet.ro
UNICEF

16:45

Cel mai redus curs euro/leu din ultimele 13 luni. Vezi cotatia BNR

Antena3 Antena3,
Cel mai redus curs euro/leu din ultimele 13 luni. Vezi cotatia BNR

Cursul de schimb anuntat de Banca Nationala a Romaniei BNR) a scazut joi cu 0,97 bani 0,22%), la 4,3847 lei/euro, atingand cel mai redus nivel din ultimele 13 luni. Potrivit analistilor, leul a fost sutinut. continuă pe Antena3

BNR a coborat cursul de schimb la 4,3847 lei/euro, cel mai redus nivel din ultimele 13 luni

Banca Nationala a Romaniei a anuntat joi un curs de schimb cu 0,97 bani mai mic decat in ziua precendenta, la 4,3847 lei/euro, fiind cel mai redus nivel din ultimele 13 luni. BNR nu a mai anuntat un curs mai.

Record: Cel mai lung meci de fotbal din istorie, scor 475-473

Cel mai lung meci de fotbal din istorie a fost jucat, de doua echipe de amatori, in scop caritabil, incepand de pe data de 19 iunie pana pe 22 iunie. in total partida de la Kerbach, Franta, a durat 73 de ore, ceea ce reprezinta un record mondial.

Cursul BNR coboara semnificativ, la cel mai redus nivel din ultimele 13 luni

Cursul BNR a scazut joi cu 0,97 bani 0,22%), la 4,3847 lei/euro, atingand astfel cel mai redus nivel din ultimele 13 luni. Potrivit analistilor, leul a fost sustinut si de infomatiile privind o posibila reducere a rezervelor minime obligatorii.

Salariatii din Romania au lucrat cel mai mult in randul tarilor UE, in 2013

Salariatii cu norma intreaga din Romania au lucrat anul trecut cel mai mult in randul tarilor din UE, in medie 2. 099 de ore. Liber-profesionistii romani, cu 2. 024 de ore, se numara printre europenii cu cea.

UE, cel mai mare exportator de produse agroalimentare din lume

Uniunea Europeana UE) a devenit anul trecut cel mai mare exportator de produse agroalimentare din lume, cu o valoare totala de 120 de miliarde de euro, sustinute de livrarile de materii prime pentru industria alimentara catre tarile cu economii emergente, potrivit Comisiei Europene citata de AFP.

Cel mai bogat patron din Liga 1, chemat la DIICOT

Ioan Niculae Astra Giurgiu), cel mai bogat patron din Liga 1), va sosi joi la DIICOT fiind banuit de spalare de bani.

Faryd Mondragon, dupa ce a devenit cel mai batran jucator din istoria Cupei Mondiale: Sunt un privilegiat, este o onoare pentru mine

Portarul columbian Faryd Mondragon a devenit cel mai batran jucator care a evoluat la Cupa Mondiala, fiind introdus pe teren in minutul 84 al partidei dintre Columbia si Japonia, din cadrul grupei C. La 43 de ani.

Mondragon, cel mai batran jucator care a evoluat vreodata la Cupa Mondiala

Portarul columbian Faryd Mondragon a devenit cel mai varstnic jucator care a evoluat pana acum la Cupa Mondiala de fotbal.

UE a devenit cel mai mare exportator mondial de produse agro-alimentare

Uniunea Europeana a devenit in 2013 cel mai mare exportator mondial de produse agro-alimentare, cu un total de 120 miliarde de euro, gratie unui avans al vanzarilor de materii prime agricole in tarile in curs de dezvoltare, a anuntat luni Comisia Europeana, citata de AFP.

UE a castigat anul trecut titlul de cel mai mare exportator de produse agroalimentare din lume

Uniunea Europeana UE) a urcat anul trecut pe primul loc in topul celor mai mari exportatori de produse agroalimentare din lume, cu o valoare totala de 120 de miliarde de euro. Cresterea a fost sustinuta de livrarile de materii prime pentru industria.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )