Libnet.ro
UNICEF

15:45

Cel mai bombat si tonifiat posterior de pe Instagram. Pozele sale sunt asteptate zilnic

B1 B1,
Cel mai bombat si tonifiat posterior de pe Instagram. Pozele sale sunt asteptate zilnic

Cele mai reusie belfie-uri selfie-uri de la spate) ii revin unei brunete focoase, Jen Selter 23 de ani). 11 milioane de oameni ii asteapta pozele cu sufletul la gura, poze de la spate,. continuă pe B1

Cel mai gros strat de zapada s-a depus la Chisinau. in nordul tarii ninsorile nu au ajuns

Cele mai multe precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare au cazut noaptea trecuta in raioanele din centrul si sudul tarii. Stratul de zapada masoara intre 5 si 57 de centimetri, fiind cel mai generos la Chisinau.

Vicepresedintele Comisiei Europene: Cel mai bun garant al luptei impotriva coruptiei este poporul roman

In urma discutiilor purtate astazi cu premierul Sorin Grindeanu si ministrul Justitiei, Tudorel Toader, prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a declarat ca cel mai bun garant al statului.

Radamel Falcao, cel mai eficient marcator din istoria cupelor europene

Atacantul columbian al echipei AS Monaco, Radamel Falcao, care a inscris un gol in partida cu Borussia Dortmund, scor 3-1, din mansa secunda a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor, a devenit cel mai eficient marcator din istoria cupelor europene, a anuntat, miercuri, site-ul oficial al UEFA.

Congresul ALDE, vineri si sambata la Parlament. Tariceanu va deveni cel mai probabil presedinte unic, Daniel Constantin nu participa

Delegati din toate cele 47 de filiale ALDE se vor reuni, vineri si sambata, la Palatul Parlamentului, pentru a-si alege o noua conducere in cadrul Congresului. Cel mai probabil, Calin Popescu-Tariceanu va fi ales presedintele unic al formatiunii, desi acesta a declarat joi ca asteapta pana in ultima clipa sa is depuna candidatura. Celalalt copresedinte ALDE Daniel Constantin, care a contestat in instanta organizarea Congresului, nu va participa la lucrarile acestuia.

Rujul cel mai cerut la machiajul de mireasa in 2017

Alaturi de rochie, accesorii si coafura, make-up-ul in ziua nuntii este extrem de important pentru cea care urmeaza sa spuna Da in fata altarului. Iata de exemplu, care este rujul cel mai cerut la machiajul de mireasa in 2017.

Cel mai mare mister din istoria Bisericii Catolice. Legenda Papesei Ioana, intre fabulatie si istorie ascunsa

Legenda Papesei Ioana, presupusa a fi singura femeie care a reusit sa ajunga papa la Vatican, dupa ce s-a travestit in barbat, este un subiect care continua sa fascineze. De secole, istorici, cercetatori, scriitori sau regizori de film au cercetat legenda papesei, in incercarea de a aduce lumina in ceea ce priveste cel mai mare mister din istoria Bisericii Catolice.

Exporturile de arme ale Romaniei au atins cel mai inalt nivel din ultimii zece ani

Exporturile de armament si tehnica militara ale Romaniei au crescut in 2016 cu aproximativ 15 procente fata de anul 2015, atingand cel mai ridicat nivel din ultimii 10 ani peste 180 de milioane de euro.

Cel mai mare site cu pornografie are o solutie ca sa ascunzi nuditatea pe internet

Pornhub vrea sa faca lumea un loc mai bun, asa ca in fiecare an aproape) are cate un anunt de facut. Acum e vorba de aplicatia care te ajuta sa-ti cenzurezi pozele ca sa le distribui mai usor online.

Cel mai vocal site impotriva Guvernului Orban, cumparat de principalul adversar al premierului ungar

Site-ul de stiri cu cea mai mare audienta din Ungaria si una dintre ultimele platforme media independente din tara, Index. hu, a fost vandut. Astfel, controlul asupra publicatiei a trecut la o fundatie apropiata lui Lajos Simicska, principalul rival al premierului Viktor Orban.

HDR10+ este cel mai nou standard care sa-ti ia ochii

HDR10+ este un nou standard pentru televizoare, creat de Samsung si de Amazon, care va adauga mai multa confuzie pe piata. Avem deja de multa vreme standardul HDR folosit in cadrul televizoarelor, iar cand acesta nu a mai fost de ajuns, a aparut si HDR10. Se pare ca nici acesta nu mai e ce-a fost [].

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )