Libnet.ro
UNICEF

15:15

Radamel Falcao, cel mai eficient marcator din istoria cupelor europene

Hotnews Hotnews,
 Radamel Falcao, cel mai eficient marcator din istoria cupelor europene

Atacantul columbian al echipei AS Monaco, Radamel Falcao, care a inscris un gol in partida cu Borussia Dortmund, scor 3-1, din mansa secunda a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor, a devenit cel mai eficient marcator din istoria cupelor europene, a anuntat, miercuri, site-ul oficial al UEFA. continuă pe Hotnews

Seful Armatei anunta ca Romania va cumpara rachete de aparare antiaeriana Patriot. Cel mai mare contract din istoria Armatei, acordat fara competitie?

Seful Statului Major, generalul Nicolae Ciuca, a anuntat joi ca Romania vrea sa cumpere rachete americane Patriot, informeaza Digi24. Anuntul vine dupa ce in urma cu o saptamana MApN cerea Parlamentului sa aprobe un plan de inzestrare a Armatei in care, ca o premiera in ultimii ani de dezbatere publica, era prinsa si achizitia cu 4 miliarde de euro a unui sistem de rachete pentru apararea antiaeriana. Surse din industrie sustin insa ca decizia Romania de a achizitiona rachete Patriot a fost facuta fara vreo dezbatere sau competitie intre producatori, iar MApN nu ofera mai multe informatii pentru ca sunt clasificate.

Cel mai mare mister din istoria Bisericii Catolice. Legenda Papesei Ioana, intre fabulatie si istorie ascunsa

Legenda Papesei Ioana, presupusa a fi singura femeie care a reusit sa ajunga papa la Vatican, dupa ce s-a travestit in barbat, este un subiect care continua sa fascineze. De secole, istorici, cercetatori, scriitori sau regizori de film au cercetat legenda papesei, in incercarea de a aduce lumina in ceea ce priveste cel mai mare mister din istoria Bisericii Catolice.

Exporturile de arme ale Romaniei au atins cel mai inalt nivel din ultimii zece ani

Exporturile de armament si tehnica militara ale Romaniei au crescut in 2016 cu aproximativ 15 procente fata de anul 2015, atingand cel mai ridicat nivel din ultimii 10 ani peste 180 de milioane de euro.

Cel mai nedrept proces din istorie. Procesul lui Iisus, analizat pas cu pas - Ce legi nu au fost respectate acum 2.000 de ani

Editie speciala, luni, la Antena 3, de la ora 17. Ana Maria Roman recreaza cel mai nedrept proces al istoriei. Atunci cand hotii sunt liberi, iar salvatorii trimisi la moarte, intr-o lume corupta .

Un caine incearca sa isi salveze cel mai bun prieten din mijlocul strazii! Patrupedul PLANGE punandu-si viata in pericol pentru a-l readuce la viata (VIDEO)

Nu doar oamenii sufera atunci cand se stinge din viata cineva drag. Clipul ajuns viral pe internet arata ca si patrupezii sunt la fel de emotivi atunci cand partenerul lor de joaca dispare. Putem.

Eduard Grosu si-a egalat cel mai bun rezultat din 2017

Rutierul roman Eduard Grosu a incheiat pe locul secund in prima etapa din Turul Croatiei.

O jamaicana a devenit cea mai mai batrana persoana din lume

O jamaicana nascuta cu 117 ani in urma a devenit cea mai varstnica persoana din lume dupa moartea Emmei Morano, italianca ce era cel mai batran om din lume inainte sa moara sambata, tot la varsta de 117 ani, scrie Guardian.

Vicepresedintele Comisiei Europene: Cel mai bun garant al luptei impotriva coruptiei este poporul roman

In urma discutiilor purtate astazi cu premierul Sorin Grindeanu si ministrul Justitiei, Tudorel Toader, prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a declarat ca cel mai bun garant al statului.

Congresul ALDE, vineri si sambata la Parlament. Tariceanu va deveni cel mai probabil presedinte unic, Daniel Constantin nu participa

Delegati din toate cele 47 de filiale ALDE se vor reuni, vineri si sambata, la Palatul Parlamentului, pentru a-si alege o noua conducere in cadrul Congresului. Cel mai probabil, Calin Popescu-Tariceanu va fi ales presedintele unic al formatiunii, desi acesta a declarat joi ca asteapta pana in ultima clipa sa is depuna candidatura. Celalalt copresedinte ALDE Daniel Constantin, care a contestat in instanta organizarea Congresului, nu va participa la lucrarile acestuia.

Rujul cel mai cerut la machiajul de mireasa in 2017

Alaturi de rochie, accesorii si coafura, make-up-ul in ziua nuntii este extrem de important pentru cea care urmeaza sa spuna Da in fata altarului. Iata de exemplu, care este rujul cel mai cerut la machiajul de mireasa in 2017.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )