Libnet.ro
UNICEF

22:45

Cel mai bun job pentru tine in functie de zodie

Antena3 Antena3,
Cel mai bun job pentru tine in functie de zodie

Te-ai nascut sa fii bogat? Un sondaj realizat de catre CareerBuilder. com printre 9. 000 de angajati a scos la iveala faptul ca persoanele nascute in Scorpion, Leu, Taur si Rac sunt cele mai bine cotate cu un. continuă pe Antena3

Cel mai vechi remediu pentru mahmureala, descoperit pe un papirus din Egiptul antic

Cel mai vechi remediu pentru mahmureala, de peste 1900 de ani, a fost descoperit de istorici inscris pe un papirus din Egiptul antic, scrie Daily Mail.

Cel mai bun portar de handbal feminin din toate timpurile, prezentat oficial la HCM Baia Mare. Luminita Hutupan vrea sa revolutioneze handbalul din Baia Mare

Luminita Dinu-Hutupan este cel mai recent transfer la HCM Baia Mare, fosta handbalista fiind cooptata in staff-ul tehnic al echipei Tone Tiselj. Prima prezenta pe banca echipei HCM Baia Mare va fi bifata cu ocazia meciurilor din Cupa Romaniei din acest final saptamana.

Cel mai bun portar de handbal feminin din toate timpurile, prezentat oficial la HCM Baia Mare. Luminita Hutupan vrea sa revolutioneze handbalul

Luminita Dinu-Hutupan este cel mai recent transfer la HCM Baia Mare, fosta handbalista fiind cooptata in staff-ul tehnic al echipei Tone Tiselj. Prima prezenta pe banca echipei HCM Baia Mare va fi bifata cu ocazia meciurilor din Cupa Romaniei din acest final saptamana.

Dan Mihalache neaga ca presedintele Iohannis a plecat cu un avion de lux la Bruxelles: Sunt convins ca s-a gasit cel mai mic pret pentru un avion de 9 locuri

Seful Administratiei Prezidentiale, Dan Mihalache, a negat informatia potrivit careia presedintele Klaus Iohannis ar fi plecat la Bruxelles cu un avion de lux, precizand ca pentru inchirierea aeronavei de la Toyo Aviation, cu 140. 000 de lei.

Actiunile OMV Petrom, cea mai mare crestere din BET

Titlurile OMV Petrom SNP), s-au apreciat cu 7,33%, in perioada 10-17 aprilie 2015, raportat la moneda euro, reprezentand cel mai bun plasament din cadrul indicilor BET si BET-XT.

Mancarea faraonilor egipteni, cel mai bun doctor de inima. Cum ne luam portia de energie din linte

Lintea este o leguma cu multiple beneficii pentru sanatate, asigurand nutrientii de care organismul are nevoie pentru a functiona corespunzator. Este una dintre cele mai sanatoase surse de proteine.

Cel mai dorit lucru de catre romani. Avem aceleasi idealuri ca locuitorii din Madagascar, Belize si Indonezia

Cautarile pe Google pot sa arate ce este cel mai important pentru oameni. Studiile facute in ultimii ani ne-au aratat ca Google poate sa prezica cine va castiga o competitie sportiva, muzicala sau chiar electorala. Aceleasi cautari ne arata si care este cel mai de pret lucru pentru romani.

Dream Hack Bucharest 2015, cel mai mare turneu de eSports din Romania, in acest weekend la Sala Polavalenta. Peste 20.000 de oameni asteptati

Bucurestiul va deveni in weekendul ce urmeaza una din capitalele mondiale ale sportului electronic, peste 20. 000 de oameni fiind asteptati la Sala Polvalenta din Capitala unde va avea loc turneul Dream Hack 2015, cel mai mare turneu de eSports din tara noastra ajuns deja la a cincea editie. Evenimentul cuprinde 4 turnee internationale si 5 competitii nationale in care vor evolua peste 400 de jucatori straini si romani pentru premii in valoare de peste 250. 000 de dolari, cifre comparabile cu cele mai mari intreceri sportive care se tin in tara noastra. Jocurile care vor fi in lumina reflectoarelor in acest weekend sunt Counter Strike: Global Offensive CS:GO), DOTA 2, League of Legends, HearthStone si Minecraft.

Dream Hack Bucharest 2015, cel mai mare turneu de eSports din Romania, in acest weekend la Sala Polivalenta. Peste 20.000 de oameni asteptati

Bucurestiul va deveni in weekendul ce urmeaza una din capitalele mondiale ale sportului electronic, peste 20. 000 de oameni fiind asteptati la Sala Polivalenta din Capitala unde va avea loc turneul Dream Hack 2015, cel mai mare turneu de eSports din tara noastra ajuns deja la a cincea editie. Evenimentul cuprinde 4 turnee internationale si 5 competitii nationale in care vor evolua peste 400 de jucatori straini si romani pentru premii in valoare de peste 250. 000 de dolari, cifre comparabile cu cele mai mari intreceri sportive care se tin in tara noastra. Jocurile care vor fi in lumina reflectoarelor in acest weekend sunt Counter Strike: Global Offensive CS:GO), DOTA 2, League of Legends, HearthStone si Minecraft.

Cel mai rezistent lemn din lume. Esente de lemn recomandate pentru constructii durabile

Cel mai rezistent lemn din lume este Quebrancho, care provine de la copacul omonin ce creste in regiunile tropicale ale Americii de Sud.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )