Libnet.ro
UNICEF

05:30

Dream Hack Bucharest 2015, cel mai mare turneu de eSports din Romania, in acest weekend la Sala Polavalenta. Peste 20.000 de oameni asteptati

Hotnews Hotnews,
 Dream Hack Bucharest 2015, cel mai mare turneu de eSports din Romania, in acest weekend la Sala Polavalenta. Peste 20.000 de oameni asteptati

Bucurestiul va deveni in weekendul ce urmeaza una din capitalele mondiale ale sportului electronic, peste 20. 000 de oameni fiind asteptati la Sala Polvalenta din Capitala unde va avea loc turneul Dream Hack 2015, cel mai mare turneu de eSports din tara noastra ajuns deja la a cincea editie. Evenimentul cuprinde 4 turnee internationale si 5 competitii nationale in care vor evolua peste 400 de jucatori straini si romani pentru premii in valoare de peste 250. 000 de dolari, cifre comparabile cu cele mai mari intreceri sportive care se tin in tara noastra. Jocurile care vor fi in lumina reflectoarelor in acest weekend sunt Counter Strike: Global Offensive CS:GO), DOTA 2, League of Legends, HearthStone si Minecraft. continuă pe Hotnews

Dream Hack Bucharest 2015, cel mai mare turneu de eSports din Romania, in acest weekend la Sala Polivalenta. Peste 20.000 de oameni asteptati

Bucurestiul va deveni in weekendul ce urmeaza una din capitalele mondiale ale sportului electronic, peste 20. 000 de oameni fiind asteptati la Sala Polivalenta din Capitala unde va avea loc turneul Dream Hack 2015, cel mai mare turneu de eSports din tara noastra ajuns deja la a cincea editie. Evenimentul cuprinde 4 turnee internationale si 5 competitii nationale in care vor evolua peste 400 de jucatori straini si romani pentru premii in valoare de peste 250. 000 de dolari, cifre comparabile cu cele mai mari intreceri sportive care se tin in tara noastra. Jocurile care vor fi in lumina reflectoarelor in acest weekend sunt Counter Strike: Global Offensive CS:GO), DOTA 2, League of Legends, HearthStone si Minecraft.

Statul Islamic este cel mai mare inamic al Rusiei

Serghei Lavrov, ministrul rus de externe, a declarat, ieri, ca Statul IslamicSI) este cel mai mare inamic al Rusiei, chiar daca relatiile dintre statul rus si cel american s-au deteriorat datorita conflictului din Ucraina, noteaza AFP.

Cel mai mare dusman al Rusiei este Statul Islamic, nu SUA - Serghei Lavrov, seful diplomatiei ruse

Cel mai mare dusman al Rusiei este organizatia terorista Statul Islamic, si nu Statele Unite, a declarat miercuri ministrul rus al Afacerilor Externe, Serghei Lavrov, citat de AFP.

Cel mai mare spital privat din Prahova, la Poiana Campina

Cel mai mare spital privat din judetul Prahova - Sanconfind - a fost inaugurat saptamana trecuta, la Poiana Campina, odata cu deschiderea Sectiei de Recuperare, Medicina Fizica si Balneologie, potrivit unei informari a Camerei de Comert Prahova.

Cum arata cel mai mare domino din lume, facut numai din carti (VIDEO)

Cum se poate serba Ziua Internationala a Cartii? Prin lecturi publice, prin lansari de volume sau, asa cum au facut angajatii unei biblioteci din Seattle, prin cel mai mare domino din carti, organizat in spatiul amplu dintre rafturi.

Video chat-ul, fara perdele: Reportaj la cel mai mare studio din Romania, alaturi de cel mai faimos model

Cine considera ca este simplu si se fac bani usor este invitat sa stea trei ore in locul meu. Va realiza cat de mult greseste. Tanara care-si spune, online, Devious Angel vorbeste relaxat si nu se fereste sa povesteasca despre o zi de munca laStudio 20, Piata Victoriei, cel mai mare studio de video chat din Romania, pe care am avut ocazia sa il vizitam.

Video chat-ul, fara perdele: Reportaj la cel mai mare studio din Romania, alaturi de cel mai faimos model

Cine considera ca este simplu si se fac bani usor, o invit sa vina sa stea trei ore in locul meu. Va realiza cat de mult greseste. Tarana ce isi spune, online, Devious Angel, vorbeste relaxat si nu se fereste sa povesteasca cum arata o zi.

Video chat-ul, fara perdele: Reportaj la cel mai mare studio din Romania, alaturi de cel mai faimos model

Cine considera ca este simplu si se fac bani usor, o invit sa vina sa stea trei ore in locul meu. Va realiza cat de mult greseste. Tanara ce isi spune, online, Devious Angel, vorbeste relaxat si nu se fereste sa povesteasca cum arata o zi.

Cea mai mare stea din Univers ce dimensiuni are

V-ati intrebat vreodata care este cea mai mare stea din Univers? Aflati care este numele ei si care sunt proportiile in comparatie cu Soarele. in primul rand, cea mai mare stea din Univers este imposibil de determinat cu exactitate pentru ca oamenii nu au cum sa monitorizeze absolut toate stelele. in al doilea rand, steaua [] Cea mai mare stea din Univers ce dimensiuni are Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Mercure, cel mai nou hotel din Bucuresti, ajunge la 74% grad de ocupare

Mercure Bucharest City Center, cel mai nou hotel din Capitala, parte din lantul Accor, va atinge un grad de ocupare de 74% in aprilie, peste media de 63% de pe piata, a declarat Alina Fugaciu, directorul general al unitatii de cazare.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )