Libnet.ro
UNICEF

11:15

Cel mai rezistent lemn din lume. Esente de lemn recomandate pentru constructii durabile

Adevărul Adevărul,
Cel mai rezistent lemn din lume. Esente de lemn recomandate pentru constructii durabile

Cel mai rezistent lemn din lume este Quebrancho, care provine de la copacul omonin ce creste in regiunile tropicale ale Americii de Sud. continuă pe Adevărul

Cel mai rapid tren din lume: 590 de kilometri pe ora, viteza atinsa de un tren Maglev din Japonia

Cel mai rapid tren din lume care functioneaza cu ajutorul levitatiei magnetice - Maglev - si apartine companiei Central Japan Railway. Trenul Maglev a obtinut titlul de cel mai rapid tren din lume dupa ce a atins viteza de 590 de kilometri pe ora, doborand astfel recordul anterior de 581 de kilometri pe ora, stabilit in 2003.

VIDEO Japonia a stabilit un nou record - Cel mai rapid tren din lume a atins 603 km/h

Japonia, tara a care a introdus trenuri de mare viteza acum jumatate de secol, a anuntat un nou record mondial cu trenurile maglev. In centrul tarii, in zona Muntelui Fuji, un tren cu levitatie magnetica a atins 603 km/h pe o linie de test. Trenurile vor intra in folosinta in 2027 cand distanta dintre Tokyo si Nagoya 280 km) va fi parcursa in 40 de minute, viteza maxima fiind 500 km/h. Marea problema este costul uluitor de mare, estimarile fiind ca linia dintre cele doua orase ar necesita 100 miliarde dolari.

Cea mai mare supa din lume a fost pregatita in Bosnia-Hertegovina (VIDEO)

O echipa de bucatari din Bosnia-Hertegovina spune ca a preparat in opt ore, cea mai mare supa din lume, supa beiului, o mancare traditionala in zona respectiva, care are 4. 124 de kilograme, scrie.

Mercure, cel mai nou hotel din Bucuresti, ajunge la 74% grad de ocupare

Mercure Bucharest City Center, cel mai nou hotel din Capitala, parte din lantul Accor, va atinge un grad de ocupare de 74% in aprilie, peste media de 63% de pe piata, a declarat Alina Fugaciu, directorul general al unitatii de cazare.

Cel mai longeviv show TV din lume, Sabado Gigante, se va incheia dupa 53 de ani

Cel mai longeviv show TV din lume, programul de varietati Sabado Gigante, produs de Univision, se va incheia pe 19 septembrie, dupa ce a fost difuzat pe micile ecrane timp de 53 de ani.

Actiunile OMV Petrom, cea mai mare crestere din BET

Titlurile OMV Petrom SNP), s-au apreciat cu 7,33%, in perioada 10-17 aprilie 2015, raportat la moneda euro, reprezentand cel mai bun plasament din cadrul indicilor BET si BET-XT.

Elisabeta a II-a a devenit cel mai varstinic monarh din lume: Regina Marii Britanii a implinit astazi 89 de ani

Regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii, cel mai varstnic suveran in viata din lume, sarbatoreste astazi, in familie, implinirea varstei de 89 de ani. Suverana britanica isi petrece ziua de nastere intr-un cadru privat, in familie, in contextul in care aniversarea ei este celebrata in mod traditional prin intermediul unor evenimente publice in luna iunie.

Faze Tari: A vrut sa-si tatueze singur numele fiului sau pe mana, iar ca sa prinda curaj s-a imbatat. Rezultatul este dezastruos; Exista un aeroport in lume de unde nu s-a pierdut niciodata un bagaj; Aceasta este cea mai mare supa din lume

Cele mai tari picturi pe burtici de viitoare mamici!Printre femeile gravide exista o moda potrivit careia mamicile isi picteaza burticile. Maria Bradley este o britanica. Ani intregi petrecuti in soare, apoi nenumarate ore la solar. Ce a patit aceasta tanara din SUA la numai 22 de ani. Familia unei tinere din.

Video chat-ul, fara perdele: Reportaj la cel mai mare studio din Romania, alaturi de cel mai faimos model

Cine considera ca este simplu si se fac bani usor, o invit sa vina sa stea trei ore in locul meu. Va realiza cat de mult greseste. Tarana ce isi spune, online, Devious Angel, vorbeste relaxat si nu se fereste sa povesteasca cum arata o zi.

Video chat-ul, fara perdele: Reportaj la cel mai mare studio din Romania, alaturi de cel mai faimos model

Cine considera ca este simplu si se fac bani usor, o invit sa vina sa stea trei ore in locul meu. Va realiza cat de mult greseste. Tanara ce isi spune, online, Devious Angel, vorbeste relaxat si nu se fereste sa povesteasca cum arata o zi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )