Libnet.ro
UNICEF

05:15

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 18 - 25 SEPTEMBRIE Romgaz - printre performerii de la BVB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 18 - 25 SEPTEMBRIE Romgaz - printre performerii de la BVB

Actiunile Romgaz SNG) au urcat cu 4,57%, in raport cu moneda euro, in intervalul 18 - 25 septembrie, situandu--se astfel pe cea de-a treia pozitie in clasamentul randamentelor de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada mentionata. continuă pe Ziarul Bursa

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 16 - 23 SEPTEMBRIE Sphera Franchise Group urca pe podiumul randamentelor

Cu o apreciere de 5,99%, in intervalul 16 - 23 septembrie, in raport cu moneda euro, titlurile operatorului de fast-food-uri Sphera Franchise Group SFG) se claseaza pe pozitia a treia in clasamentul rentabilitatilor de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada mentionata.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 13 - 20 SEPTEMBRIE Crestere de 6,91% pentru titlurile SIF Muntenia

Cu un salt al cotatiei de 6,91%, in raport cu moneda euro, in intervalul 13 - 20 septembrie, actiunile SIF Muntenia SIF4) reprezinta titlurile cu cea mai buna evolutie din cadrul indicelui BET-FI, in perioada avuta in vedere. La randul sau, cosul de actiuni al celor cinci SIF-uri, plus Fondul Proprietatea FP), a inregistrat o crestere de 3,09%, in intervalul analizat, cel mai puternic avans saptamanal pentru acest indice din ultimele trei luni.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 17 - 24 SEPTEMBRIE Aurul revine la 1.530 de dolari pe fondul incertitudinilor globale

Cotatia aurului a marcat o crestere de 1,64%, in intervalul 17 - 24 septembrie, intr-un raliu in care pretul metalului galben a revenit la pragul de 1. 530 de dolariuncie, dupa ce in finalul lunii august a inceput o tendinta descendenta pe termen scurt, de la maximul ultimilor sase ani - 1. 550 de dolariuncie -, pe fondul unei rotatii generale in active mai riscante catalizata de detensionarea relatiilor SUA-China.

FIFA The Best: cine este cel mai bun jucator de fotbal din 2019, dar cel mai bun antrenor

S-ar putea sa nu fie o decernare de premii la fel de impresionanta precum Oscarurile, dar amatorii de fotbal asteapta cu interes FIFA The Best. Cu aceasta ocazie, afli cine a fost cel mai bun jucator de fotbal din sezonul trecut, cel mai bun antrenor, cine a dat cel mai impresionant gol sau a fost .

Cele 17 motive pentru care Messi este cel mai bun din lume

Lionel Messi 32 de ani) a fost desemnat luni cel mai bun jucator din lume in sezonul trecut, in cadrul galei The Best FIFA Football Awards. Starul argentinian a inregistrat cifre impresionante si a atins numeroase recorduri in sezonul precedent, iar FC Barcelona a prezentat pe site-ul oficial o lista cu 17 motive care arata de ce Messi merita sa castige acest premiu.

Messi a castigat, Ronaldo s-a suparat: Starul Barcelonei e cel mai bun din lume! Cum s-a razbunat rivalul sau

Lionel Messi 32 de ani) a incheiat sezonul trecut cu un titlu castigat cu Barcelona pentru care a inscris 36 de goluri in campionat, fiind cel mai bun marcator din La Liga. Prin comparatie, Cristiano Ronaldo 34 de ani) a luat Supercupa si titlul cu Juventus, dar si Liga Natiunilor cu Portugalia.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 25 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Gemeni

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 25 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Gemeni -Un final de drum nu e un capat de tara, ba dimpotriva, s-ar putea sa fie cel mai bun lucru care ti se putea intampla in acest moment.

CALENDAR ORTODOX 25 SEPTEMBRIE. Ce sfanta este sarbatorita astazi

Sfanta Cuvioasa Eufrosina a trait in Alexandria in vremea imparatului Teodosie cel Mic sec V). Ea a fost rodul staruintei in rugaciune catre Dumnezeu a parintilor ei, care i-a binecu.

Curs valutar BNR miercuri, 25 septembrie: Cu cat poti cumpara azi Euro

BNR va emite noul curs valutar, miercuri, 25 septembrie 2019. in jurul orei 13, noile valori pot fi regasite pe site-ul oficial al Bancii, dar si mai jos. Cotatiile valutare internationale vor reprezenta referinta pentru toate tranzactiile bancare efectuate in ziua urmatoare. Curs valutar BNR miercuri, 25 septembrie Banca Nationala a Romaniei BNR) va emite .

HOROSCOP rune pentru 25 septembrie. Varsatorii simt nevoia de schimbare, Gemenii trebuie sa fie precauti

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru MIERCURI 25 septembrie 2019. ETALARE RUNE pentru BERBEC Runa etalata HAGALAZ. Semnificatie : PERTURBARE. Poate ca te gasesti inconjur.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )