Libnet.ro
UNICEF

20:45

Cel mai bun moment al zilei pentru sex

Adevărul Adevărul,
Cel mai bun moment al zilei pentru sex

Te simti plina de energie dimineata? Conform unui studiu realizat in Marea Britanie s-a descoperit ca cel mai bun moment in care poti face sex este in zorii zilei, mai exact in jurul orei 7:30 sau la 45 de minute dupa ce te-ai trezit. Care sunt beneficiile?. continuă pe Adevărul

Consilierul juridic din cadrul CET Craiova si-a ucis cel mai bun prieten pentru 3000 de euro

Consilierul juridic din cadrul CET Craiova si-a ucis pe data de 24 august cel mai bun prieten pentru 3000 de euro. Criminalul a fost arestat pentru omor calificat.

Un consilier juridic din cadrul CET Craiova si-a ucis cel mai bun prieten pentru 3.000 de euro

Claudiu Stoica, consilier juridic in cadrul CET Craiova, si-a ucis pe data de 17 august 2017 cel mai bun prieten, pentru 3. 000 de euro. Criminalul a fost arestat pentru omor calificat.

Consilierul juridic din cadrul CET care si-a ucis cel mai bun prieten, arestat. Autorul a pus la cale crima cu mult timp inainte

Claudiu Vasile Stoica, de 38 de ani, din Craiova, consilier juridic la CET II Craiova, si-a ucis cel mai bun prieten cu un cosor si l-a injunghiat de patru ori. Victima a fost aruncata in apele Jiului.

Concurs. Cel mai bun film despre orasul natal, premiat de autoritati cu 1.500 de lei

Calarasenii pasionati de arta cinematografica in diversele ei forme au ocazia sa castige bani. Cel mai bun film despre Calarasi va fi premiat de autoritatile locale cu 1. 500 de lei impozabili. Pana pe 8 septembrie, calarasenii se pot inscrie la concurs, iar o saptamana mai tarziu va avea loc anuntarea castigatorilor.

Business report: Din pozitia de consilier al lui Isarescu, cel mai bogat bancher se ocupa de integrarea Romaniei in Uniunea Bancara Europeana; Alarma pe capitalul uman: Creste numarul tinerilor care nici nu se angajeaza si nici nu invata. O comparatie cu

Chiriile, la cel mai ridicat nivel din ultimii 5 ani. Chiria medie ceruta pentru o garsoniera in Bucuresti a ajuns la circa 228 de euro pe luna in 2017, preturile actuale situandu-se la cel mai ridicat nivel din ultimii 5 ani.

Chiriile, la cel mai ridicat nivel din ultimii 5 ani

Chiria medie ceruta pentru o garsoniera in Bucuresti a ajuns la circa 228 de euro pe luna in 2017, preturile actuale situandu-se la cel mai ridicat nivel din ultimii 5 ani, conform unui studiu realizat de un portal imobiliar.

Faimosul Oliver Stone va fi presedintele juriului la festivalul de film de la Busan, cel mai mare din Asia

Regizorul american Oliver Stone va fi presedintele principalei sectiuni a competitiei celei de-a 22-a editii a Busan International Film Festival BIFF) din Coreea de Sud, cel mai mare festival cinematografic din Asia.

Rusia: Ancheta privind atacul cu cutit de la Surgut se va desfasura la cel mai inalt nivel la Moscova

Comitetul de Investigatii rus a anuntat duminica ca ancheta privind atacul cu cutit comis sambata la Surgut, in Siberia, soldat cu ranirea a sapte persoane si revendicat de organizatia Statul Islamic, se va desfasura la cel mai inalt nivel la Moscova, relateaza Agerpres.

Moscova anunta ca ancheta privind atacul de la Surgut se va desfasura la cel mai inalt nivel

Comitetul rus de Investigatii a anuntat ca ancheta privind atacul cu cutit comis sambata la Surgut, in Siberia, soldat cu ranirea a sapte persoane si revendicat de Daesh, se va desfasura la cel mai inalt nivel la Moscova .

VIDEO Cel mai important eveniment astronomic al anului: eclipsa totala de Soare, vizibila luni in Statele Unite

O eclipsa totala de Soare ce va fi vizibila in anumite regiuni din Statele Unite va avea loc luni, acesta fiind cel mai important eveniment astronomic al anului. Denumita Marea Eclipsa Americana, aceasta este o eclipsa sora a celei care a putut fi observata in Romania pe 11 august 1999, adica in urma cu 18 ani, 11 zile si 8 ore - perioada la care o eclipsa se repeta ciclul Saros), informeaza TVR, care va transmite in direct evenimentul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )