Libnet.ro
UNICEF

06:15

Cel mai bun motiv sa renunti la Chrome! Uite ce aduce in plus acest browser pe care sa-l incerci

Antena3 Antena3,
Cel mai bun motiv sa renunti la Chrome! Uite ce aduce in plus acest browser pe care sa-l incerci

Opera este primul dintre browser-ele importante care vine dotat cu un VPN, scrie playtech. roVPN-urile sunt probabil cea mai buna optiune la care puteti recurge pentru a deveni anonim pe internet. Spre deosebire de pro. continuă pe Antena3

Cel mai bun cascador din Europa, britanicul Terry Grant, face demonstratii in Romania la SAB Spring Edition

Cel mai bun cacador auto din Europa, britanicul Terry Grant, vine in Romania si va face spectacol in cadrul Salonului Auto Bucuresti Spring Edition, eveniment tinut in zilele 22-24 aprilie la Romexpo. Dintre ispravile recente, Terry Grant este cunoscut pentru ca a condus 1,6 km un Nissan Juke NISMO RS pe doua roti intr-un timp record si a executat un looping cu un SUV Jaguar F-Pace.

Gala premiilor David Di Donatello. Bridge of Spies, cel mai bun film strain

Filmul american Bridge of Spies, in regia celebrului Steven Spielberg, a fost desemnat cel mai bun film strain la cea de-a 60-a gala a prestigioaselor premii italiene David Di Donatello, scrie The Hollywood Reporter.

Ioan Hora a devenit cel mai bun marcator din istoria clubului Pandurii

Golgheterul echipei Pandurii Targu Jiu din acest sezon, Ioan Hora, a devenit cel mai bun marcator din istoria clubului Pandurii intr-un sezon din Liga I.

Plus de 14,66%, pentru SIF Hoteluri

Actiunile SIF Hoteluri CAOR) s-au apreciat cu 14,66%, in perioada 8-15 aprilie, raportat la moneda euro, reprezentand cel mai bun plasament de la Bursa de Valori Bucuresti.

De ce este acum cel mai bun moment sa cumperi si sa instalezi un aparat de aer conditionat

Vara trebuie sa fie anotimpul preferat al romanilor. Nu doar ca este cald, facturile sunt mai mici si multi pleaca in vacante, dar atmosfera este cea mai placuta, parca te distrezi mai bine si de fiecare data cand vii inapoi acasa stii ca este cald si bine. Din pacate, uneori te intorci acasa, iar caldura este, pur si simplu, sufocanta. in acest caz, cea mai buna solutie este montarea unui aparat de aer conditionat.

Nadia, pusa din nou la zid pentru o tinuta vestimentara purtata la o gala: Aparitiile ei devin in cel mai bun caz amuzante

Nadia Comaneci a participat la gala premiilor Laureus, desfasurata la Berlin, un eveniment despre care se spune ca este Oscarul sportului.

Cel mai atragator MacBook tocmai a devenit mai rapid

Dupa ce au reusit sa faca valuri anul trecut cu lansarea unui MacBook incredibil de subtire si absurd de usor, cei de la Apple au decis acum sa-l faca un pic mai sprinten. Timp de foarte multi ani, un MacBook Air a fost cel mai compact sistem portabil al companiei. Odata cu lansarea MacBook-ului de [].

CaN Romania. Cel mai tare slogan din aceasta campanie electorala

Vorbeste cu Mutu, cel mai tare slogan din aceasta campanie electorala. in ritmul asta o sa ajungem in cativa ani sa nu mai avem sloganuri, ci direct injuraturi, a spus.

Cel mai spectaculos parc acvatic din Romania isi deschide portile de Ziua Copilului

Cel mai modern Water Park va cuprinde doua parti - una acoperita, iar alta neacoperita, cu jocuri de apa, tobogane, piscina pentru copii, terenuri de sport, bazin pentru adulti, sauna.

Cel mai mare spectacol fotbalistic dedicat lui Mihai Nesu

Uniti pentru Mihai ! Cel mai mare spectacol fotbalistic din ultimii ani, care va fi organizat pe 9 Mai la Sala Polivalenta din Capitala, ii este dedicat in totalitate lui Mihai Nesu. Cei care-l.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )