Libnet.ro
UNICEF

07:31

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 3 - 10 SEPTEMBRIE THR Marea Neagra - liderul randamentelor de la BVB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 3 - 10 SEPTEMBRIE THR Marea Neagra - liderul randamentelor de la BVB

Titlurile companiei Turism, Hoteluri, Restaurante Marea Neagra EFO) au saltat cu 7,59%, in raport cu moneda euro, in ultima saptamana de tranzactionare interval 3 - 10 septembrie), fiind astfel performerul emitentilor de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), clasandu-se pe prima pozitie in topul randamentelor in perioada avuta in vedere. continuă pe Ziarul Bursa

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 2 - 9 SEPTEMBRIE Topul randamentelor de la BVB, dominat de emitenti cu lichiditate scazuta

Clasamentul celor mai rentabile actiuni de la Bursa de Valori Bucuresti BVB) este ocupat, in intervalul 2 - 9 septembrie, de emitenti care au o lichiditate redusa in comparatie cu societatile importante listate la bursa noastra, in contextul in care doar noua dintre emitentii cu actiunile carora s-au inregistrat tranzactii, in perioada avuta in vedere, au inregistrat aprecieri ale cotatiilor de peste 1%. De altfel, in intervalul analizat, indicii analizati la aceasta rubrica au consemnat evolutii descendente.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 29 AUGUST - 5 SEPTEMBRIE SIF Transilvania - singurul emitent in crestere din BET-FI

Cu un avans de 0,67%, in raport cu moneda euro, in intervalul 29 august - 5 septembrie, actiunile SIF Transilvania SIF3) reprezinta singurele titluri in crestere din cadrul indicelui BET-FI, in perioada avuta in vedere.

O noua idila, in casa Puterea Dragostei. Jador, tradat de cel mai bun prieten. I-a suflat-o pe Andra

Puterea Dragostei aduce in prim-plan o idila la inceput de drum. Jador, unul dintre cei mai controversati concurenti din ambele sezone, fiind prezent de la inceput, a parasit competitia, timp in care altcineva s-a ocupat de inima Andrei. Unul dintre cei mai buni prieteni a fost cel care a facut-o pe frumoasa bruneta sa-l uite .

Elisabeta Lipa: Avem cel mai bun lot de tineret din Europa

Presedinta Federatiei Romane de Canotaj, Elisabeta Lipa, afirma ca Romania are cel mai bun lot de .

HOROSCOP 10 SEPTEMBRIE. Gemenii au parte de succes in mai multe domenii, Sagetatorii trebuie sa fie pregatiti psihologic

Iata horoscopul zilei de azi MARTI 10 SEPTEMBRIE 2019; un nou aspect astral vine la rand, la o zi dupa deschiderea marelui portal energetic 9. 9 : Soarele este in opozitie cu Neptun azi.

Curs valutar BNR marti, 10 septembrie. Ce se intampla cu euro

Banca Nationala a Romaniei emite un nou curs valutar. Noile cotatii vor fi facute publice pe site-ul BNR in jurul orei 13:15. Pana atunci, iata cursul emis anterior si diferenta dintre variatiile negative si pozitive ale monedelor de circulatie! Care mai este starea Indicelui Robor? Curs valutar BNR marti, 10 septembrie Banca Nationala a Romaniei .

HOROSCOP DRAGOSTE 10 SEPTEMBRIE. Sagetatorii trebuie sa fie atenti la partener, Varsatorii clarifica lucrurile in relatie

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, MARTI 10 septembrie 2019. Incepe o saptamana speciala in care avem Luna plina in Pesti iar doua planete personale importante pentru noi,.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 10 septembrie. Berbecii au parte de schimbari, Racii afla raspunsuri

Iata pentru MARTI 10 SEPTEMBRIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si.

CALENDAR ORTODOX 10 SEPTEMBRIE. Ce sfinte sarbatorim astazi

Sfintele Mucenite Minodora, Mitrodora si Nimfodora au trait in vremea imparatului Galeriu Maximian 305-311), in Bitinia. Aceste mucenitie au fost surori si s-au retras intr-o pustie.

iPhone 11 schimba toate preturile: cel mai scump si cel mai ieftin iPhone

IPhone 11 Pro a ramas, cel putin in Statele Unite ale Americii, la acelasi nivel cu telefoanele din 2018. Dar in Europa lucrurile nu stau deloc asa. Totodata, avem un nou cel mai ieftin.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2823 seconds )