Libnet.ro
UNICEF

17:00

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 2 - 9 SEPTEMBRIE Topul randamentelor de la BVB, dominat de emitenti cu lichiditate scazuta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 2 - 9 SEPTEMBRIE Topul randamentelor de la BVB, dominat de emitenti cu lichiditate scazuta

Clasamentul celor mai rentabile actiuni de la Bursa de Valori Bucuresti BVB) este ocupat, in intervalul 2 - 9 septembrie, de emitenti care au o lichiditate redusa in comparatie cu societatile importante listate la bursa noastra, in contextul in care doar noua dintre emitentii cu actiunile carora s-au inregistrat tranzactii, in perioada avuta in vedere, au inregistrat aprecieri ale cotatiilor de peste 1%. De altfel, in intervalul analizat, indicii analizati la aceasta rubrica au consemnat evolutii descendente. continuă pe Ziarul Bursa

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 29 AUGUST - 5 SEPTEMBRIE SIF Transilvania - singurul emitent in crestere din BET-FI

Cu un avans de 0,67%, in raport cu moneda euro, in intervalul 29 august - 5 septembrie, actiunile SIF Transilvania SIF3) reprezinta singurele titluri in crestere din cadrul indicelui BET-FI, in perioada avuta in vedere.

O noua idila, in casa Puterea Dragostei. Jador, tradat de cel mai bun prieten. I-a suflat-o pe Andra

Puterea Dragostei aduce in prim-plan o idila la inceput de drum. Jador, unul dintre cei mai controversati concurenti din ambele sezone, fiind prezent de la inceput, a parasit competitia, timp in care altcineva s-a ocupat de inima Andrei. Unul dintre cei mai buni prieteni a fost cel care a facut-o pe frumoasa bruneta sa-l uite .

Elisabeta Lipa: Avem cel mai bun lot de tineret din Europa

Presedinta Federatiei Romane de Canotaj, Elisabeta Lipa, afirma ca Romania are cel mai bun lot de .

Cel mai ieftin iPhone va fi lansat dupa iPhone 11. De ce e nevoie de unul

IPhone 11 va fi prezentat pe 10 septembrie si cel mai scump model va costa mai mult de 1. 000 de dolari. Dar Apple are un plan mai amplu, care include si un iPhone mai ieftin. iPhone 11 va fi.

SUA si-au retras cel mai avansat sistem mobil anti-racheta din Romania! Detalii de ultim moment

Statele Unite au retras din Romania cel mai avansat sistem mobil anti-racheta - THAAD Teminal High Altitude Area Defense). Armamentul a fost desfasurat in tara noastra in luna aprilie pentru perioada in.

iPhone 11 schimba toate preturile: cel mai scump si cel mai ieftin iPhone

IPhone 11 Pro a ramas, cel putin in Statele Unite ale Americii, la acelasi nivel cu telefoanele din 2018. Dar in Europa lucrurile nu stau deloc asa. Totodata, avem un nou cel mai ieftin.

Ce ii reproseaza cel mai des sotia lui CRBL. Juratul de la imi Place Dansul, scene incredibile in platoul Kanal D

Sotia lui CRBL ii reproseaza ca da note mai mari decat ar merita concurentii de la emisiunea imi Place Dansul, difuzata de postul de televiziune Kanal D. Fiica lui, in schimb, este de parere ca tatal ei este sincer atunci cand jurizeaza si este de acord cu notele pe care le acorda. Sotia lui CRBL .

INS: Preturile urca pe noi culmi, in luna august. Ce produse s-au scumpit cel mai mult

Rapoartele Institutului National de Statistica INS) arata ca preturile au crescut si in luna august. Raportat la luna decembrie 2018, cel mai mult au crescut preturile la cartofi, cu 16,72%, la tutun si.

Anuntul Digi pentru toti clientii: la ce pret a bagat cel mai asteptat Samsung

Digi |RCS-RDS inca nu are puterea comerciala de-a aduce telefoanele noi imediat ce sunt lansate. Asa ca recupereaza cand poate, cum e cazul cu cel mai asteptat telefon Samsung. Samsung.

Cel mai mare producator european de electrocasnice anunta concedieri masive

Electrolux, cel mai mare producator european de electrocasnice, va renunta la aproape 1. 700 de angajati din Ungaria pentru a-si reduce cheltuielile, pe fondul dificultatilor provocate de majorarea preturilor la ma.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )