Libnet.ro
UNICEF

08:16

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 11 - 18 SEPTEMBRIE Salt de 20,76% pentru titlurile IAR Brasov, peste pragul de 15 lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 11 - 18 SEPTEMBRIE Salt de 20,76% pentru titlurile IAR Brasov, peste pragul de 15 lei

Actiunile producatorului de elicoptere IAR Brasov IARV) au inregistrat un salt de 20,76%, in raport cu moneda euro, in intervalul de tranzactionare 11 - 18 septembrie, fiind astfel performerul emitentilor de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), clasandu-se pe prima pozitie in topul randamentelor in perioada avuta in vedere, dupa atingerea unui maximum istoric la bursa locala. continuă pe Ziarul Bursa

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 6 - 13 SEPTEMBRIE SIF Moldova - cel mai bun randament din BET-FI

Titlurile SIF Moldova SIF2) au avansat cu 4,45%, in raport cu moneda euro, in intervalul 6 - 13 septembrie, reprezentand titlurile cu cel mai bun parcurs din cadrul indicilor BET-FI si BET-XT, care au inregistrat aprecieri, in perioada analizata, spre deosebire de referinta pietei, indicele BET.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 9 - 16 SEPTEMBRIE Medlife urca in fruntea topului randamentelor din BET

Titlurile operatorului de servicii medicale Medlife M) au crescut cu 4,36%, in raport cu moneda euro, in intervalul 9 - 16 septembrie, clasandu-se astfel pe prima pozitie in topul emitentilor ce compun indicele BET, al celor mai lichide saisprezece titluri de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), cos de actiuni ce a inregistrat un avans de 0,55%, in perioada analizata.

Balonul de Aur, decernat pe 2 decembrie - Va aparea un nou premiu: Pentru cel mai bun portar

Numele castigatorului Balonului de Aur, editia din 2019, va fi cunoscut pe 2 decembrie, in cadrul unei gale care va avea loc la Paris Theatre du Chatelet), informeaza France Football.

VIDEO Europa League: Claudiu Keseru, desemnat cel mai bun jucator din prima etapa a grupelor

Fotbalistul echipei Ludogoret Razgrad, Claudiu Keseru, a castigat titlul de jucatorul etapei in Europa League, dupa ce a inscris trei goluri in prima runda a grupelor competitiei continentale intercluburi.

SUA, la un pas de razboi cu Iran! Trump va decide cel mai bun curs de actiune in zilele urmatoare

Vicepresedintele american, Mike Pence, a declarat, marti, ca Statele Unite evalueaza probele cu privire la atacurile cu drone comise asupra instalatiilor petroliere din Arabia Saudita si ca sunt pregatite sa i.

Curs valutar BNR miercuri, 18 septembrie. Care sunt cotatiile de azi

Banca Nationala emite un nou curs valutar pentru astazi, 18 septembrie. Cotatiile vor urma sa fie actualizate in jurul orelor 13:15. Pana la noile valori, iata evolutia monedelor din toate lunile din sezonul cald si starea indicelui Robor din cursul de ieri, 17 septembrie! Curs valutar BNR, miercuri, 18 septembrie BNR aduce cetatenilor un nou .

HOROSCOP DRAGOSTE 18 SEPTEMBRIE. Gemenii vorbesc deschis cu partenerul, Pestii sunt favorizati de astre in iubire

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, MIERCURI 18 SEPTEMBRIE 2019. Astazi e ziua in care serioasa si batrana planeta Saturn iese din miscarea retrograda in care a fost din aprilie.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelul Mihail pentru 18 septembrie. Scorpionii inspira pe altii, Gemenii se simt artisti

Iata pentru MIERCURI 18 SEPTEMBRIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor.

HOROSCOP 18 SEPTEMBRIE. Leii au nevoie de spatiu, Varsatorii isi fac planuri

Iata horoscopul zilei de azi MIERCURI 18 SEPTEMBRIE 2019; astazi e ziua in care serioasa si batrana planeta Saturn iese din miscarea retrograda in care a fost din aprilie 2019. Aceasta miscare est.

CALENDAR ORTODOX 18 SEPTEMBRIE. Ce sfant sarbatorim astazi

Sfantul Eumenie a vietuit in secolul al VI lea. Si-a impartit averea saracilor si s-a calugarit. Atat de mult s-a umplut de harul Duhului Sfant, incat,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )