Libnet.ro
UNICEF

10:30

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 4 - 11 SEPTEMBRIE BET - FI, singurul indice in crestere, dintre cei analizati

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 4 - 11 SEPTEMBRIE BET - FI, singurul indice in crestere, dintre cei analizati

Indicele BET-FI, ce include in structura sa cele cinci SIF-uri si Fondul Proprietatea FP), a urcat cu 1,52%, in intervalul 4 - 11 septembrie, reprezentand singurul cos de actiuni dintre cei analizati a carui cotatie s-a apreciat, in perioada mentionata. continuă pe Ziarul Bursa

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 2 - 9 SEPTEMBRIE Topul randamentelor de la BVB, dominat de emitenti cu lichiditate scazuta

Clasamentul celor mai rentabile actiuni de la Bursa de Valori Bucuresti BVB) este ocupat, in intervalul 2 - 9 septembrie, de emitenti care au o lichiditate redusa in comparatie cu societatile importante listate la bursa noastra, in contextul in care doar noua dintre emitentii cu actiunile carora s-au inregistrat tranzactii, in perioada avuta in vedere, au inregistrat aprecieri ale cotatiilor de peste 1%. De altfel, in intervalul analizat, indicii analizati la aceasta rubrica au consemnat evolutii descendente.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 3 - 10 SEPTEMBRIE THR Marea Neagra - liderul randamentelor de la BVB

Titlurile companiei Turism, Hoteluri, Restaurante Marea Neagra EFO) au saltat cu 7,59%, in raport cu moneda euro, in ultima saptamana de tranzactionare interval 3 - 10 septembrie), fiind astfel performerul emitentilor de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), clasandu-se pe prima pozitie in topul randamentelor in perioada avuta in vedere.

O noua idila, in casa Puterea Dragostei. Jador, tradat de cel mai bun prieten. I-a suflat-o pe Andra

Puterea Dragostei aduce in prim-plan o idila la inceput de drum. Jador, unul dintre cei mai controversati concurenti din ambele sezone, fiind prezent de la inceput, a parasit competitia, timp in care altcineva s-a ocupat de inima Andrei. Unul dintre cei mai buni prieteni a fost cel care a facut-o pe frumoasa bruneta sa-l uite .

HOROSCOP 11 SEPTEMBRIE. Racii au nevoie de calm si relaxare, Scorpionii sunt pe drumul cel bun

Iata horoscopul zilei de azi MIERCURI 11 SEPTEMBRIE 2019; astazi intra in actiune astrala nodurile lunare si planeta Marte responsabila cu energia, impulsul, confruntarile, driverul sexual.

Un 11 septembrie diferit

Acum fix un an, pe 11 septembrie 2018, clasa politica din Romania a aratat la cel mai inalt nivel ca nu este capabila sa-si apere cetatenii in fata discriminarii, principalele partide politice din Romania cu o exceptie notabila) solidarizandu-se in Senatul Romaniei pentru a da unda verde organizarii referendumului pentru familie care avea sa aiba loc o luna mai tarziu.

11 septembrie 2001, ziua pe care americanii nu o vor uita niciodata

Americanii isi omagiaza miercuri victimele atacului terorist din 11 septembrie 2001. in pofida trecerii a 18 ani de la cel mai sangeros eveniment din istoria Statelor Unite, sechelele inca nu au disparut, atat la New York, cat si la Kabul.

Halep, citita de cel mai bun psiholog sportiv din Romania: Cine a prevazut ca Daniel Dobre nu va rezista langa Simona

Dupa experimentul esuat alaturi de Thierry van Cleemput in luna februarie, Halep l-a luat in staff pe antrenorul Daniel Dobre cu care va si incheia aceasta stagiune.

5 telefoane Apple mai bune decat iPhone 11 Pro, ca sunt mai ieftine

Inca nu avem un pret pentru iPhone 11 Pro in Romania, dar estimarile n-arata bine. Si probabil ca vrei sa treci de la Android, sau de la un iPhone mai vechi, la unul mai bun. Asa ca am.

Mesajul Melaniei Trump in memoria victimelor de la 11 septembrie 2001. Cum au reactionat americanii

Melania Trump a postat un mesaj pe retelele de socializare in memoria victimelor de la 11 septembrie 2001. Cum au reactionat americanii? Mesajul Melaniei Trump in memoria victimelor de la 11 septembrie 2001 18 ani de la atentatele din 11 septembrie indreptate impotriva Statelor Unite, coordonate de Al-Qaeda, in urma carora au murit aproape 3.

HOROSCOP DRAGOSTE 11 SEPTEMBRIE. Balantele au o zi calma in relatie, Fecioarela acumuleaza multa tensiune

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, MIERCURI 11 septembrie 2019. Astazi intra in actiune astrala nodurile lunare si planeta Marte responsabila cu energia, impulsul,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2395 seconds )