Libnet.ro
UNICEF

06:00

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 7 - 14 OCTOMBRIE BT Index Austria ATX - liderul fondurilor de investitii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 7 - 14 OCTOMBRIE BT Index Austria ATX - liderul fondurilor de investitii

Pe fondul aprecierii in ansamblu a celor mai importante actiuni listate la Bursa de Valori de la Viena Wiener Borse), titlurile fondului BT Index Austria ATX, administrat de BT Asset Management, afiseaza un randament de 2,56%, pentru intervalul 4 - 11 octombrie, evolutie ce le plaseaza pe prima pozitie a topului rentabilitatii fondurilor de investitii, in perioada avuta in vedere. continuă pe Ziarul Bursa

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 3 - 10 OCTOMBRIE ETF - BET Tradeville - pe a treia treapta pe podiumul fondurilor de investitii

De la inceputul anului si pana in data de 9 octombrie, titlurile ETF-ului au oferit un randament de 32,9% Titlurile ETF - BET Tradeville TVBETETF) au marcat o crestere de 0,89%, in intervalul 2 - 9 octombrie, urcand astfel pe pozitia a treia in clasamentul randamentelor oferite de fondurile de investitii, in perioada mentionata, fiind precedate de OTP Real Estate and Construction, care a avut un avans de 0,98%, si de unitatile fondului BRD Global Clasa A, care s-au apreciat cu 0,92%.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 4 - 11 OCTOMBRIE Fondul Proprietatea - liderul randamentelor din BET

Actiunile Fondul Proprietatea FP) au marcat o crestere de de 1,94%, in raport cu moneda euro, in intervalul 4 - 11 octombrie, avans ce plaseaza titlurile FP pe prima pozitie in topul aprecierilor din indicele BET, a carui cotatie a urcat cu 0,71%, in perioada avuta in vedere.

Cel mai bun curs de pe piata pentru pasionatii de hairstyling si colorimetrie

Premiantii Festivalului National de Comedie. Juriul a premiat cel mai bun actor si cea mai buna actrita, cea mai buna scenografie si cea mai buna regie

Festivalul National de Comedie, desfasurat in perioada 4-13 octombrie 2019 la Galati, si-a desemnat castigatorii.

Realitatea TV se inchide cel mai probabil pe 30 octombrie. Avocatul Gheorghe Piperea explica ce se intampla la CNA

Desi cifrele erau in regula si exista un plan de organizare aprobat in care trebuiau platite darile, postul Realitatea TV se inchide cel mai probabil pe 30 octombrie. Avocatul Gheorghe Piperea explica ce s-a intamplat la CNA. Realitatea TV se inchide cel mai probabil pe 30 octombrie Realitatea TV se inchide cel mai probabil pe .

Superstitii de Sfanta Parascheva, ziua cand se imparte must. De ce e interzisa munca pe 14 octombrie, ce rele atragi

Crestinii ortodocsi sarbatoresc in fiecare an, pe 14 octombrie, una dintre cele mai populare sfinte din calendar, cunoscuta si sub denumirea de Sfanta Vineri. Este vorba despre Sfanta Parascheva, care apara oamenii de toate relele.

Prognoza meteo, luni, 14 octombrie. Ce anunt a facut Florin Busuioc la PRO TV despre valul de caldura din Romania

Potrivit prognozei meteo anuntata de Florin Busuioc la PRO TV, luni, 14 octombrie, temperatura aerului va avea valori mai ridicate decat cele normale. Vedeta matinalului statiei numite a facut un anunt despre valul de cadura din Romania. Prognoza meteo, luni, 14 octombrie, anuntata de Florin Busuioc la PRO TV Florin Busuioc, sau Busu, asa cum .

Curs valutar BNR luni, 14 octombrie: Cotatiile principalelor valute internationale

BNR va emite noul curs valutar, luni, 14 octombrie 2019. in jurul orei 13, valoarea cotatiilor principalelor valute internationale va fi actualizata si afisata pe site-ul Bancii, dar si mai jos. Cotatiile monedelor lumii vor reprezenta referinta pentru tranzactiile bancare efectuate in ziua urmatoare. Curs valutar BNR luni, 14 octombrie Banca Nationala a Romaniei BNR) .

HOROSCOP special. Luna plina in Berbec 14 octombrie. Varsatorii pun pasiune in orice, Racii au parte de schimbari rapide

In noaptea de duminica 13 octombrie spre luni 14 octombrie 2019, mai exact imediat dupa orele 00:00 are loc faza completa a Lunii pline de octombrie a acestui an si este gazduita de zodia Berbec. In unele.

HOROSCOP DRAGOSTE 14 OCTOMBRIE. Racii trebuie sa aiba grija de partener, Scorpionii au nevoie de o iesire romantica

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, LUNI 14 OCTOMBRIE 2019. Dupa noaptea Lunii pline in Berbec de octombrie, astazi exista o energie ce poate duce la lupte de putere din prici.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )