Libnet.ro
UNICEF

10:00

Cel mai bun curs de pe piata pentru pasionatii de hairstyling si colorimetrie

România Liberă România Liberă,
Cel mai bun curs de pe piata pentru pasionatii de hairstyling si colorimetrie

Cel mai bun curs de pe piata pentru pasionatii de hairstyling si colorimetrie. continuă pe România Liberă

Cosmin Contra va folosi cel mai bun 11 cu Feroe

Romania nu va avea deloc un meci usor in deplasare cu Insulele Feroe, iar selectionerul Cosmin Contra a anuntat ca va folosi cel mai bun 11 pe care il poate alinia la Toshavn.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 2 - 9 OCTOMBRIE Emitenti cu lichiditate scazuta, in fruntea randamentelor BVB

Clasamentul celor mai rentabile actiuni de la Bursa de Valori Bucuresti BVB) este ocupat, in intervalul 2 - 9 octombrie, de emitenti care au o capitalizare si o lichiditate redusa, in comparatie cu societatile importante listate la bursa noastra, elemente care favorizeaza oscilatii mari de pret.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 3 - 10 OCTOMBRIE ETF - BET Tradeville - pe a treia treapta pe podiumul fondurilor de investitii

De la inceputul anului si pana in data de 9 octombrie, titlurile ETF-ului au oferit un randament de 32,9% Titlurile ETF - BET Tradeville TVBETETF) au marcat o crestere de 0,89%, in intervalul 2 - 9 octombrie, urcand astfel pe pozitia a treia in clasamentul randamentelor oferite de fondurile de investitii, in perioada mentionata, fiind precedate de OTP Real Estate and Construction, care a avut un avans de 0,98%, si de unitatile fondului BRD Global Clasa A, care s-au apreciat cu 0,92%.

Premiantii Festivalului National de Comedie. Juriul a premiat cel mai bun actor si cea mai buna actrita, cea mai buna scenografie si cea mai buna regie

Festivalul National de Comedie, desfasurat in perioada 4-13 octombrie 2019 la Galati, si-a desemnat castigatorii.

Cat de sarac a fost Ion Tiriac. Cel mai bogat roman lucreaza de la 13 ani, pentru ca nu avea ce manca

Nu multor oameni le-ar putea veni sa creada cat de sarac a fost Ion Tiriac. A fost nevoit sa inceapa sa lucreze pe cand avea varsta de doar 13 ani, cand altii inca se bucura de copilarie si inceput de adolescenta. Fostul tenismen a fost nevoit sa lucreze, pentru ca nu avea ce manca, situatia .

Cel mai mare pelerinaj ortodox din Romania, in plina desfasurare: Zeci de mii de oameni s-au inchinat la sfintele moaste ale Cuvioasei Parascheva (VIDEO)

Sarbatoare mare, astazi, pentru credinciosii ortodocsi. Este Sfanta Cuvioasa Parascheva! La Iasi, are loc, in acest moment, cel mai mare pelerinaj ortodox din tara, la care participa aproape 80 de mii de.

VIDEO Japonia se pregateste pentru ceea ce ar putea fi cel mai mare taifun din ultimii 60 de ani

Un puternic taifun s-a apropiat vineri de Japonia, amenintand cu cele mai abundente ploi si cel mai puternic vant din ultimii 60 de ani, inchizand magazine, fabrici si sistemele de transport subteran, perturband desfasurarea Grand Prix-ul Formulei 1 si Cupa Mondiala de rugby, relateaza Reuters.

Bucuresti - primul loc in topul oraselor cu cel mai mare potential de dezvoltare din Europa

Capitala Romaniei se afla in topul oraselor cu cel mai mare potential de dezvoltare, pastrandu-si pentru al doilea an consecutiv prima pozitie in randul destinatiilor din Europa.

Realitatea TV se inchide cel mai probabil pe 30 octombrie. Avocatul Gheorghe Piperea explica ce se intampla la CNA

Desi cifrele erau in regula si exista un plan de organizare aprobat in care trebuiau platite darile, postul Realitatea TV se inchide cel mai probabil pe 30 octombrie. Avocatul Gheorghe Piperea explica ce s-a intamplat la CNA. Realitatea TV se inchide cel mai probabil pe 30 octombrie Realitatea TV se inchide cel mai probabil pe .

PIATA PENTRU ZIUA URMATOARE Pretul maxim al energiei electrice - 327,57 leiMWh

Pretul maxim al energiei electrice tranzactionate pentru sambata, pe Piata pentru Ziua Urmatoare PZU), administrata de OPCOM, a ajuns la 327,57 leiMWh, in intervalul orar 08.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )