Libnet.ro
UNICEF

11:45

Realitatea TV se inchide cel mai probabil pe 30 octombrie. Avocatul Gheorghe Piperea explica ce se intampla la CNA

Playtech Playtech,
Realitatea TV se inchide cel mai probabil pe 30 octombrie. Avocatul Gheorghe Piperea explica ce se intampla la CNA

Desi cifrele erau in regula si exista un plan de organizare aprobat in care trebuiau platite darile, postul Realitatea TV se inchide cel mai probabil pe 30 octombrie. Avocatul Gheorghe Piperea explica ce s-a intamplat la CNA. Realitatea TV se inchide cel mai probabil pe 30 octombrie Realitatea TV se inchide cel mai probabil pe . continuă pe Playtech

Noua Comisie Europeana, condusa de Von der Leyen, cel mai probabil nu isi va prelua atributiile la 1 noiembrie, dupa ce candidata Frantei a fost respinsa, iar guvernul Romaniei a picat si nu se stie cand va putea face o noua nominalizare

Data de 1 noiembrie, data la care presedintele ales Ursula von der Leyen si colegiul sau de comisari ar trebui sa isi intre in atributii, este pusa sub semnul intrebarii, dupa ce comisiile de specialitate ale Parlamentului European au respins cu 82 de voturi impotriva si 29 pentru candidatura lui Sylvie Goulard pentru postul de comisar european pentru Piata Interna, iar nominalizarile pentru comisarii din Romania si Ungaria raman de asemenea deschise. Astfel, deodata, britanicii nu sunt singurii care nu vor incepe o noua viata la 1 noiembrie, potrivit Politico. eu.

Presedintele Parlamentului European: Viitoarea Comisie Europeana, cel mai probabil la 1 decembrie

Presedintele Parlamentului European PE), italianul David Sassoli, a apreciat sambata ca va fi probabil imposibil ca viitoarea Comisie Europeana sa isi preia atributiile la 1 noiembrie si ca totul va fi amanat pentru 1 decembrie, scrie Agerpres, citand AFP.

Presedintele Parlamentului European: Viitoarea Comisie Europeana, cel mai probabil la 1 decembrie

Presedintele Parlamentului European PE), italianul David Sassoli, a apreciat sambata ca va fi probabil imposibil ca viitoarea Comisie Europeana sa isi preia atributiile la 1 noiembrie si ca totul va fi amanat pentru 1 decembrie, scrie Agerpres, citand AFP.

DAVID SASSOLI: Viitoarea Comisie Europeana, cel mai probabil la 1 decembrie

Presedintele Parlamentului European PE), italianul David Sassoli, a apreciat sambata ca va fi probabil imposibil ca viitoarea Comisie Europeana sa-si preia atributiile la 1 noiembrie si ca totul va fi amanat pentru 1 decembrie, informeaza AFP.

Sassoli: Viitoarea Comisie Europeana, cel mai probabil la 1 decembrie

Presedintele Parlamentului European PE), italianul David Sassoli, a apreciat sambata ca va fi proba.

Cat de sarac a fost Ion Tiriac. Cel mai bogat roman lucreaza de la 13 ani, pentru ca nu avea ce manca

Nu multor oameni le-ar putea veni sa creada cat de sarac a fost Ion Tiriac. A fost nevoit sa inceapa sa lucreze pe cand avea varsta de doar 13 ani, cand altii inca se bucura de copilarie si inceput de adolescenta. Fostul tenismen a fost nevoit sa lucreze, pentru ca nu avea ce manca, situatia .

Digi24: CTP face radiografia situatiei politice, dupa motiunea de cenzura. Cine devine personajul cel mai periculos

Ceea ce s-a intamplat joi la votul de la motiunea de cenzura se va rasfrange asupra campaniei electorale care va incepe oficial la 12 octombrie. Ierarhia candidatilor ar putea suferi reconfigurari. in opinia lui Cristian Tudor Popescu, Mircea Diaconu are de castigat din toata aceasta poveste, in timp ce Victor Ponta devine personajul cel mai periculos. Asta nu-l va impiedica, totusi, pe presedintele Klaus Iohannis sa castige alegerile, crede gazetarul.

Zeci de morti si de disparuti in Japonia, in urma taifunului Hagibis, cel mai puternic al ultimilor 60 de ani (VIDEO)

Cel putin 23 de persoane au murit dupa ce Japonia a fost lovita de taifunul Hagibis, cel mai puternic din ultimii 60 de ani, guvernul nipon desfasurandzeci de mii de militari in zonele afectate, relateaza.

Bucuresti - primul loc in topul oraselor cu cel mai mare potential de dezvoltare din Europa

Capitala Romaniei se afla in topul oraselor cu cel mai mare potential de dezvoltare, pastrandu-si pentru al doilea an consecutiv prima pozitie in randul destinatiilor din Europa.

Cel mai mare pelerinaj ortodox din Romania, in plina desfasurare: Zeci de mii de oameni s-au inchinat la sfintele moaste ale Cuvioasei Parascheva (VIDEO)

Sarbatoare mare, astazi, pentru credinciosii ortodocsi. Este Sfanta Cuvioasa Parascheva! La Iasi, are loc, in acest moment, cel mai mare pelerinaj ortodox din tara, la care participa aproape 80 de mii de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )