Libnet.ro
UNICEF

20:15

PROGNOZA METEO 22 IULIE. Vremea va fi calda, cu innorari temporar accentuate in unele zone

Antena3 Antena3,
PROGNOZA METEO 22 IULIE. Vremea va fi calda, cu innorari temporar accentuate in unele zone

Luni, 22 iulie, vremea va fi calda, local caniculara in Campia Romana. Dupa-amiaza disconfortul termic va fi ridicat, iar indicele temperatura-umezeala ITU), va atinge sau va depasi usor pragul. continuă pe Antena3

VREMEA. Prognoza meteo pentru trei zile. De cand se intorc ploile?

Luni, 22 iulie, vremea va fi calda, local caniculara in Campia Romana. Dupa-amiaza disconfortul termic va fi ridicat, iar indicele temperatura-umezeala ITU), va atinge sau va depasi usor pragul.

Prognoza meteo pe doua saptamani. Vremea extremelor. Dupa canicula vin din nou ploile insotite de vijelii

Dupa vremea deosebit de calda din ultima perioada, meteorologii anunta, pentru doua - trei zile, temperaturi mai scazute in aproape toata tara si averse frecvente, pe arii extinse.

PROGNOZA METEO pe doua saptamani. Vremea EXTREMELOR - Anuntul meteorologilor pentru fiecare regiune in parte

Meteorologii au emis prognoza pentru perioada22 iulie - 4 august 2019. in Banat, in prima zi de prognoza vremea va fi calduroasa, cu o medie a temperaturilor maxime de 31 de grade Celsius. Pana in data d.

HOROSCOP 22 IULIE. Capricornii sunt foarte ocupati la munca, Gemenii au parte de o zi stralucitoare

Iata horoscopul zilei de azi, LUNI 22 iulie 2018, ultima zi cu Soarele in zodia Rac pana in 2020. Am avut o luna la dispozitie in care energia Racului activata de Soare sa ne ajute sa ne.

Insula Iubirii, 22 iulie 2019, LIVE text. Are loc prima despartire din aceasta editie. Cine isi spune adio

Insula Iubirii, reality-shoul filmat in Thailanda si difuzat de postul de televiziune Antena 1 in fiecare zi de luni, de la ora 20:00, continua cu un nou episod, pe 22 iulie 2019. Telespectatorii vor asista la prima despartire din aceasta editie. Sunteti nerabdatori sa aflati cine nu a mai putut sa suporte infidelitatea partenerului de .

Curs valutar BNR, luni, 22 iulie: Euro continua sa scada in fata leului

Banca Nationala a RomanieiBNR) a emis un nou curs valutar, luni, 22 iulie 2019, la ora 13:00. Cotatiile valutelor internationale vor reprezenta referinta pentru toate tranzactiile bancare din ziua urmatoare. Curs valutar BNR: Euro 1 euro = 4,7231 lei in scadere cu 0,0084) in luna iunie, cursul valutar mediu pentru euro a fost de .

HOROSCOP DRAGOSTE 22 IULIE. Racii trebuie sa fie deschisi cu partenerii, Berbecii isi fac planuri de viitor

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, LUNI 22 IULIE 2019. E ultima zi cu Soarele in zodia Rac pana in 2020. Am avut o luna la dispozitie in care energia Racului activata de Soare sa ne.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 22 iulie. Scorpionii sunt ajutati de ingerii iubirii, Pestii trebuie sa aiba incredere

Iata pentru LUNI 22 IULIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si.

CALENDAR ORTODOX 22 IULIE. Ce sfanta mare sarbatorim astazi

Sfanta Maria Magdalena a fost originara din Magdala, un sat pescaresc de pe tarmul vestic al Lacului Ghenizaret. Ea a fost tamaduita de sapte duhuri necurate de catre Hristos si dupa aceasta.

Prognoza meteo pentru saptamana 22- 28 iulie. Vremea se strica iar

Specialistii indica din nou o scadere a temperaturilor. Una calda, alta rece, cam acesta este sablonul verii lui 2019. Dupa o perioada de temperaturi de septembrie si o alta cu 33 de grade Celsius, vremea se raceste din nou. Prognoza meteo pentru saptamana 22-28 iulie Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie anunta o vreme .

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )