Libnet.ro
UNICEF

01:05

Curs valutar BNR, luni, 22 iulie: Euro continua sa scada in fata leului

Playtech Playtech,
Curs valutar BNR, luni, 22 iulie: Euro continua sa scada in fata leului

Banca Nationala a RomanieiBNR) a emis un nou curs valutar, luni, 22 iulie 2019, la ora 13:00. Cotatiile valutelor internationale vor reprezenta referinta pentru toate tranzactiile bancare din ziua urmatoare. Curs valutar BNR: Euro 1 euro = 4,7231 lei in scadere cu 0,0084) in luna iunie, cursul valutar mediu pentru euro a fost de . continuă pe Playtech

Curs valutar BNR, vineri, 19 iulie: cotatiile principalelor valute ale lumii

BNR va emite noul curs valutar al monedelor lumii vineri, 19 iulie, la ora 13:15. Pana atunci, ne vom raporta la vechile cotatii, inregistrate joi, 18 iulie. Cotatiile valutare internationale vor reprezenta referinta pentru tranzactiile bancare din ziua urmatoare. Curs valutar BNR, vineri, 19 iulie 2019 Ziua precedenta, joi, 18 iulie 2019, Banca Nationala a .

HOROSCOP 22 IULIE. Capricornii sunt foarte ocupati la munca, Gemenii au parte de o zi stralucitoare

Iata horoscopul zilei de azi, LUNI 22 iulie 2018, ultima zi cu Soarele in zodia Rac pana in 2020. Am avut o luna la dispozitie in care energia Racului activata de Soare sa ne ajute sa ne.

PROGNOZA METEO 22 IULIE. Vremea va fi calda, cu innorari temporar accentuate in unele zone

Luni, 22 iulie, vremea va fi calda, local caniculara in Campia Romana. Dupa-amiaza disconfortul termic va fi ridicat, iar indicele temperatura-umezeala ITU), va atinge sau va depasi usor pragul.

HOROSCOP DRAGOSTE 22 IULIE. Racii trebuie sa fie deschisi cu partenerii, Berbecii isi fac planuri de viitor

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, LUNI 22 IULIE 2019. E ultima zi cu Soarele in zodia Rac pana in 2020. Am avut o luna la dispozitie in care energia Racului activata de Soare sa ne.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 22 iulie. Scorpionii sunt ajutati de ingerii iubirii, Pestii trebuie sa aiba incredere

Iata pentru LUNI 22 IULIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si.

Insula Iubirii, 22 iulie 2019, LIVE text. Are loc prima despartire din aceasta editie. Cine isi spune adio

Insula Iubirii, reality-shoul filmat in Thailanda si difuzat de postul de televiziune Antena 1 in fiecare zi de luni, de la ora 20:00, continua cu un nou episod, pe 22 iulie 2019. Telespectatorii vor asista la prima despartire din aceasta editie. Sunteti nerabdatori sa aflati cine nu a mai putut sa suporte infidelitatea partenerului de .

CALENDAR ORTODOX 22 IULIE. Ce sfanta mare sarbatorim astazi

Sfanta Maria Magdalena a fost originara din Magdala, un sat pescaresc de pe tarmul vestic al Lacului Ghenizaret. Ea a fost tamaduita de sapte duhuri necurate de catre Hristos si dupa aceasta.

Proiect din fonduri europene in valoare de peste 2 milioane de euro pentru modernizarea policlinicii Spitalului Blaj

Ambulatoriul Spitalului Municipal din Blaj va fi complet transformat, in decurs de doi ani, printr-un nou proiect european. Luni, 22 iulie, la sediul ADR Centru din Alba Iulia, a avut loc semnarea contractului de finantare pentru proiectul Extindere si dotare Ambulatoriu Spital Municipal Blaj, in valoare totala de peste 10 milioane lei.

Finantari nerambursabile de cate 15.000 de euro pentru micii fermieri

Micii fermieri se pot inscrie, incepand de luni, 22 iulie, in programul de finantare anuntat de Agen.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 22 IULIE 2019 pentru Zodia Fecioara

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 22 IULIE 2019 pentru Zodia Fecioara - Cel mai bine te simti printre oameni cu care intri usor in discutie. HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 22 IULIE 2019 pentru Zodia Fecioara - Ai norocul de a .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )