Libnet.ro
UNICEF

13:30

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 8 - 15 OCTOMBRIE Salt de 5,46% pentru Erste Group Bank la BVB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 8 - 15 OCTOMBRIE Salt de 5,46% pentru Erste Group Bank la BVB

Cu o crestere a cotatiei de 5,46%, in raport cu moneda euro, in intervalul 8 - 15 octombrie, actiunile Erste Group Bank EBS) listate la Bursa de Valori Bucuresti BVB) se situeaza pe prima pozitie in topul celor mai bune randamente livrate investitorilor din randul companiilor tranzactionate la BVB, in perioada mentionata. continuă pe Ziarul Bursa

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 4 - 11 OCTOMBRIE Fondul Proprietatea - liderul randamentelor din BET

Actiunile Fondul Proprietatea FP) au marcat o crestere de de 1,94%, in raport cu moneda euro, in intervalul 4 - 11 octombrie, avans ce plaseaza titlurile FP pe prima pozitie in topul aprecierilor din indicele BET, a carui cotatie a urcat cu 0,71%, in perioada avuta in vedere.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 7 - 14 OCTOMBRIE BT Index Austria ATX - liderul fondurilor de investitii

Pe fondul aprecierii in ansamblu a celor mai importante actiuni listate la Bursa de Valori de la Viena Wiener Borse), titlurile fondului BT Index Austria ATX, administrat de BT Asset Management, afiseaza un randament de 2,56%, pentru intervalul 4 - 11 octombrie, evolutie ce le plaseaza pe prima pozitie a topului rentabilitatii fondurilor de investitii, in perioada avuta in vedere.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 3 - 10 OCTOMBRIE ETF - BET Tradeville - pe a treia treapta pe podiumul fondurilor de investitii

De la inceputul anului si pana in data de 9 octombrie, titlurile ETF-ului au oferit un randament de 32,9% Titlurile ETF - BET Tradeville TVBETETF) au marcat o crestere de 0,89%, in intervalul 2 - 9 octombrie, urcand astfel pe pozitia a treia in clasamentul randamentelor oferite de fondurile de investitii, in perioada mentionata, fiind precedate de OTP Real Estate and Construction, care a avut un avans de 0,98%, si de unitatile fondului BRD Global Clasa A, care s-au apreciat cu 0,92%.

Lionel Messi ii raspunde lui Cristiano Ronaldo: Eu nu am simtit niciodata nevoia sa plec de la Barcelona, cel mai bun club din lume

Lionel Messi 32 de ani), castigator pentru a sasea oara al trofeului Gheata de Aur, a vorbit intr-un interviu despre viitorul sau in fotbal, raspunzandu-i astfel marelui rival Cristiano Ronaldo, care l-a invitat adesea sa paraseasca zona de confort de la Barcelona. Argentinianul a afirmat ca, spre deosebire de Ronaldo, care s-a despartit dupa noua ani de Real Madrid, el nu a simtit niciodata nevoia de a pleca de la FC Barcelona, cel mai bun club din lume.

Oscar 2020: Numar record de filme inscrise la categoria Cel mai bun lungmetraj de animatie: ce productii sunt pe lista

Un numar record de productii au fost inscrise anul acesta pentru nominalizare la categoria Cel mai bun lungmetraj de animatie a premiilor Oscar 2020, a anuntat Academia Americana de Film, iar intre ele se numara Calatoria fantastica a Maronei, de Anca Damian, Toy Story 4, Frozen II si Abominable.

Cel mai bun curs de pe piata pentru pasionatii de hairstyling si colorimetrie

Premiantii Festivalului National de Comedie. Juriul a premiat cel mai bun actor si cea mai buna actrita, cea mai buna scenografie si cea mai buna regie

Festivalul National de Comedie, desfasurat in perioada 4-13 octombrie 2019 la Galati, si-a desemnat castigatorii.

Realitatea TV se inchide cel mai probabil pe 30 octombrie. Avocatul Gheorghe Piperea explica ce se intampla la CNA

Desi cifrele erau in regula si exista un plan de organizare aprobat in care trebuiau platite darile, postul Realitatea TV se inchide cel mai probabil pe 30 octombrie. Avocatul Gheorghe Piperea explica ce s-a intamplat la CNA. Realitatea TV se inchide cel mai probabil pe 30 octombrie Realitatea TV se inchide cel mai probabil pe .

Curs valutar BNR, marti, 15 octombrie: Ce veste primesc romanii cu credite in euro

BNR va emite noul curs valutar, marti, 15 octombrie. in jurul orei 13, valoarea cotatiilor principalelor valute internationale va fi actualizata si afisata atat pe site-ul Bancii, cat si mai jos. Cotatiile monedelor lumii vor reprezenta referinta pentru tranzactiilor bancare efectuate in ziua urmatoare. Curs valutar BNR, marti, 15 octombrie Banca Nationala a Romaniai BNR) .

HOROSCOP 15 octombrie, cu Camelia Patrascanu. Leii iau decizii importante. Pestii vor primi bani pe proiectele lor

Camelia Patrascanu a prezentat marti, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 15 octombrie. Trebuie sa fim indrazneti, mai ales cand e vorba de bani. Berbec - ziua poate aduce idei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )