Libnet.ro
UNICEF

20:45

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 19 - 26 NOIEMBRIE Electromagnetica, printre performerii bursei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 19 - 26 NOIEMBRIE Electromagnetica, printre performerii bursei

Actiunile Electromagnetica ELMA) si-au continuat cresterea demarata la mijlocul lunii curente, titlurile ELMA inregistrand un salt de 16,07%, in raport cu moneda euro, in intervalul 19 - 16 noiembrie, mentinandu-se, astfel, pe pozitia a doua in clasamentul celor mai rentabili emitenti de la Bursa de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 15 - 22 NOIEMBRIE THR - Marea Neagra, liderul rentabilitatilor de la BVB

La finalul saptamanii trecute, emitentul a anuntat vanzarea Complexului turistic Lidia, pentru 2,5 milioane de euro Marcand un avans de 9,59%, in raport cu moneda euro, in intervalul 15 - 22 noiembrie, actiunile Turism, Hoteluri, Restaurante Marea Neagra EFO) ocupa primul loc in clasamentul rentabilitatilor de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada mentionata.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 16 - 23 NOIEMBRIE Dividendele suplimentare - atractia BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a avut o evolutie negativa saptamana trecuta din punctul de vedere al cotatiilor, toti cei trei indici avuti in vedere BET, BET-XT si BET-FI) inregistrand scaderi, in intervalul 16 - 23 noiembrie.

Ministru britanic: Ramanerea in Uniunea Europeana ar fi fost cel mai bun lucru pentru noi, in termeni pur economici

Phillip Hammond, ministrul de Finante britanic, a declarat, miercuri, ca ramanerea in Uniunea Europeana ar fi fost cel mai bun lucru pentru Regatul Unit, in termeni pur economici, informeaza Reuters. Daca.

Sinteza zilei. Care considerati ca este cel mai bun sef de stat din ultima suta de ani?

In prag de Centenar, Mihai Gadea le incredinteaza telespectatorilor sai o misiune importanta. Realizatorul emisiunii Sinteza zilei, cel mai urmarit talk-show din Romania, ii invita pe romani sa-si.

MACRO NEWSLETTER-26 Noiembrie 2018

Activitatea in sectorul privat din Franta si-a temperat expansiunea in noiembrie 2018. Indicele agregat al activitatii a scazut pana la 54 o valoare sub 50 arata contractie), cel mai scazut nivel din ultimele 2 luni, de la 54,1 in luna precedenta, in conditiile in care indicele sectorului serviciilor a scazut pana la 55, de la 55,3 in luna anterioara. Indicele activitatii din industria prelucratoare a scazut pana la 50,7, cel mai redus nivel din ultimele 26 de luni, de la 51,2 in luna precedenta, in conditiile unei cresteri a indicelui productiei pana la 49,6, de la 48,9 in luna anterioara. Expansiunea activitatii din sectorul privat a avut loc pe fondul cresterii accelerate a preturilor materiilor prime si a unei cresteri moderate a preturilor produselor finite. Sursa: IHS Markit) .

METEO: Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani. Unde va ninge, dar si care vor fi temperaturile in intervalul 26 noiembrie 9 decembrie

Meteorologii anunta vreme inchisa si rece pentru urmatoarea perioada. Vezi mai jos PROGNOZA METEO pentru intervalul 26 noiembrie 9 decembrie. BANAT Vremea se va raci treptat, dar accentuat, astfel.

HOROSCOP. Mesajul runelor pentru saptamana 26 noiembrie- 2 decembrie 2018. Berbecii iau decizii importante, Gemenii sunt anxiosi si confuzi

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in saptamana 26 noiembrie 2 decembrie 2018. Runele sunt etalate pentru perioada indicata si descifreaza taine universale cu mesaje profunde, intelepte si cu.

Cel mai lung caltabos din lume, facut la Bihor: are 208,2 metri si a fost gatit in patru ore. Ce ingrediente au folosit bucatarii

O echipa de bucatari bihoreni au preparat duminica, 25 noiembrie, la Oradea, cel mai lung caltabos din lume, de 208,2 metri, doborand recordul detinut de orasul Burgos din Spania, de 187,2 metri, si avand astfel sansa de a intra in Cartea Recordurilor.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 26 NOIEMBRIE 2018 pentru Zodia Rac

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 26 NOIEMBRIE 2018 pentru Zodia Rac - Uneori te simti ca un animal de povara care tot duce si duce in spinare greutati peste puterile ale, dar nu cumva ti le-ai asumat tu singur fara sa.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 26 NOIEMBRIE 2018 pentru Zodia Balanta

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 26 NOIEMBRIE 2018 pentru Zodia Balanta - Ai facut candva o gluma ce parea a fi inofensiva, dar azi descoperi ca a avut efecte mai grave decat ai fi dorit.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )