Libnet.ro
UNICEF

21:15

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 16 - 23 NOIEMBRIE Dividendele suplimentare - atractia BVB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 16 - 23 NOIEMBRIE Dividendele suplimentare - atractia BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a avut o evolutie negativa saptamana trecuta din punctul de vedere al cotatiilor, toti cei trei indici avuti in vedere BET, BET-XT si BET-FI) inregistrand scaderi, in intervalul 16 - 23 noiembrie. continuă pe Ziarul Bursa

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 15 - 22 NOIEMBRIE THR - Marea Neagra, liderul rentabilitatilor de la BVB

La finalul saptamanii trecute, emitentul a anuntat vanzarea Complexului turistic Lidia, pentru 2,5 milioane de euro Marcand un avans de 9,59%, in raport cu moneda euro, in intervalul 15 - 22 noiembrie, actiunile Turism, Hoteluri, Restaurante Marea Neagra EFO) ocupa primul loc in clasamentul rentabilitatilor de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada mentionata.

The Guardian: Uitati de Brexit, razboiul din Ucraina e cel mai mare pericol la adresa Europei

In timp ce parlamentul se piaptana, Europa arde sau, in cel mai bun caz, mai izbucneste cate o limba de foc din jar. Istoria ar putea compara tratarea Rusiei in anii '90, infrante si in recesiune, cu cea a Germaniei dupa 1918, potrivit The Guardian, citat de Rador.

Radu Tudor, dupa agresiunea Rusiei impotrivaUcrainei: E cel mai complicat context de securitate de la terminarea Razboiului Rece

Jurnalistul Radu Tudora comentat agresiunea Rusiei impotrivaUcrainei. Radu Tudor sustine ca situatia este una extrem de grava. Este cel mai complicat context de securitate de la terminarea.

RECORD MONDIAL stabilit in Oradea: CEL MAI LUNG CALTABOS din lume

Cel mai mare caltabos din lume a fost facut de o echipa de bucatari din Bihor, astfel reusind sa depaseasca recordul stabilit de Spania cu un sangerete. Caltabosul, lung de 208 metri, a fost realizat de.

Cum se face ciorba de muraturi, cel mai bun remediu pentru mahmureala

Bucatarul resitean Uica Mihai spune ca are un leac nemaipomenit pentru mahmureala. O zeama de sezon care te pune pe picioare imediat.

Cel mai lung caltabos din lume, facut la Bihor: are 208,2 metri si a fost gatit in patru ore. Ce ingrediente au folosit bucatarii

O echipa de bucatari bihoreni au preparat duminica, 25 noiembrie, la Oradea, cel mai lung caltabos din lume, de 208,2 metri, doborand recordul detinut de orasul Burgos din Spania, de 187,2 metri, si avand astfel sansa de a intra in Cartea Recordurilor.

Si capitalist, si miliardar, si comunist! Jack Ma, cel mai bogat om din China, a devenit membru de partid (VIDEO)

Si capitalist, si miliardar. Cu toate acestea, Jack Ma, cel mai bogat om din China, este membru al Partidului Comunist din aceasta tara PCC), scrie presa oficiala chineza. Jack Ma a intrat in randurile.

Care sunt orasele din Romania care se preocupa cel mai mult de reducerea poluarii

Cluj-Napoca, Timisoara si Galati sunt orasele in care autoritatile se preocupa cel mai mult de reducerea poluarii, la polul opus fiind Ploiesti, Constanta si Craiova, insa niciuna din marile primarii din Romania nu a acumulat macar jumatate din scorul.

Cel mai bogat om din China, Jack Ma, care parea sa pastreze distanta fata de putere, este membru al Partidului Comunist Chinez

Cel mai bogat om din China, Jack Ma, fondatorul gigantului online Alibaba, care in trecut a lasat sa se inteleaga ca prefera sa nu se amestece in politica, este membru al Partidului Comunist chinez. Anuntul a fost facut de presa oficiala chineza, relateaza France-Presse.

FC Barcelona, clubul cu cel mai mare salariu mediu din lume

FC Barcelona este clubul sportiv cu cel mai mare salariu mediu din lume in 2018, venitul anual al jucatorilor sai depasind 11,8 milioane euro, potrivit unui studiu al cabinetului britanic Sporting Intelligence, dat publicitatii luni, informeaza AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )