Libnet.ro
UNICEF

20 Mai.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 26 IUNIE - 3 IULIE BT Index Austria ATX - liderul topului fondurilor de investitii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 26 IUNIE - 3 IULIE BT Index Austria ATX - liderul topului fondurilor de investitii

Pe fondul aprecierii, in ansamblu, a celor mai importante actiuni listate la Bursa de Valori de la Viena Wiener Borse), titlurile BT Index Austria ATX, care afiseaza un randament de 1,82%, pentru intervalul 25 iunie - 2 iulie, s-au clasat pe prima pozitie in topul rentabilitatii fondurilor de investitii, in perioada avuta in vedere. continuă pe Ziarul Bursa

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 25 IUNIE - 2 IULIE Anuntul intentiei de investitie a Amerocap propulseaza cotatia Oil Terminal in topul aprecierilor de la BVB

Pretul actiunilor Oil Terminal OIL) a explodat cu 33,56%, in perioada 25 iunie - 2 iulie, in raport cu moneda euro, ca urmare a anuntului privind intentia consortiului american Amerocap de a investi in operatorul terminalului petrolier din Constanta, titlurile emitentului urcand pe prima pozitie in topul randamentelor de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), pentru perioada avuta in vedere.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 24 IUNIE - 1 IULIE Cu un salt de 5,42%, Teraplast devine cel mai rentabil emitent din BET-XT

Actiunile procesatorului de PVC Teraplast TRP), ce au marcat un avans de 5,42%, in raport cu moneda europeana, in intervalul 24 iunie - 1 iulie, se situeaza pe prima pozitie in topul rentabilitatilor din indicele extins BET-XT, al celor mai tranzactionate 25 titluri de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), care a urcat cu 1,5%, in perioada avuta in vedere.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 21 - 28 IUNIE Clasamentul randamentelor de la BVB, dominat de emitenti cu lichiditate scazuta

Topul celor mai rentabile actiuni de la Bursa de Valori Bucuresti BVB) este ocupat, in intervalul 21 - 28 iunie, de emitenti care au o capitalizare si o lichiditate redusa in comparatie cu societatile importante lis-tate la bursa noastra, elemente care favorizeaza oscilatii mari de pret, in contextul in care indicii BVB au marcat cresteri minore in perioada avuta in vedere.

CTP o lauda pe Simona Halep dupa victoria cu Azarenka: Cel mai bun meci!

Cristian Tudor Popescu a reactionat dupa victoria Simonei Halep in turul 3 la Wimbledon. Numarul 7 mondial a invins-o pe Viktoria Azarenka, scor 6-3, 6-1 si s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Londra. Jurnalistul a laudat-o pe Simona, despre care a spus ca a facut cel mai bun meci din acest .

Primaria Sectorului 4 despre jardinierele de circa 4.000 lei: Sunt din granit, au fost achizitionate direct de la producator, la cel mai bun raport calitate-pret

Primaria Sectorului 4 a achizitionat jardinierele de circa 4. 000 lei bucata direct de la producator, la cel mai bun raport calitate-pret disponibil, se arata in precizarile transmise de institutie catre HotNews. ro. Acestea sunt din granit si au garantie 50 de ani.

INCENDIAR! Cum isi petrece CRISTI BORCEA timpul in PUSCARIE! Se fereste de MUNCA si face TOATA ZIUA un singur lucru: E cel mai bun, e CAMPION

Cristi Borcea se fereste de orice fel de activitate, de cand a ajuns la Penitenciarul Rahova-Bucuresti, si prefera sa joace toata ziua table cu ceilalti puscariasi, potrivit Libertatea.

Lotul Dunarii pleaca in cantonament in Bulgaria in perioada 10-22 iulie

In perioada 10-22 iulie, Dunarea Calarasi se va antrena in Bulgaria la Bansko, acolo unde va disputa si 5 jocuri de verificare, a anuntat, luni, noul presedinte executiv, Eugen Pirvulescu.

Traim cel mai fierbinte interval din istoria inregistrarilor meteorologice

Oamenii de stiinta nu au vesti bune in ceea ce priveste incalzirea globala. Anul 2019 este pe cale sa devina unul dintre cei mai caldurosi din toate timpurile, fapt care ar transforma perioada 2015-2019 in cel mai fierbinte interval de cinci ani din istoria inregistrarilor meteorologice, a precizat vineri Organizatia Meteorologica Mondiala OMM).

Cel mai valoros jucator din NBA este crestin-ortodox: Tot ce fac, fac prin Dumnezeu. Sunt extrem de binecuvantat Salariul sau a depasit 24 de milioane de dolari in 2018 (VIDEO)

Giannis Antetokounmpo a castigat premiul pentru cel mai valoros jucator din NBA, in sezonul 201819, devenind al treilea cel mai tanar baschetbalist din istorie care-si adjudeca acest premiu, respectiv al.

Cel mai inalt munte din Indochina tocmai a devenit ceva mai inalt

Muntele Fansipan, cel mai inalt munte din Peninsula Indochina, este mai inalt decat se credea anteri.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )