Libnet.ro
UNICEF

21:15

Cel mai bun serviciu de streaming pentru jocuri ar putea veni de la Amazon: ce iti ofera gigantul

Playtech Playtech,
Cel mai bun serviciu de streaming pentru jocuri ar putea veni de la Amazon: ce iti ofera gigantul

Investitia intr-un sistem dedicat pentru gaming ar putea fi una dintre cele mai neinspirate, avand in vedere numarul mare de servicii de streaming dezvaluite in ultimul an. De ce sa. continuă pe Playtech

Elena Udrea, elogiu pentru Traian Basescu: Am votat pe cel mai bun! Ce sansa pentru Bucuresti si pentru Romania!

Elena Udrea, fost ministru al Dezvoltarii si Turismului, a anuntat ca a votat cel mai bun candidat, lasand sa se inteleaga ca a pus stampila pe Traian Basescu, fost presedinte al Romaniei si actual candidat al PMP la Primaria Capitalei.

Patricia Tig in turul 2 la Roland Garros. Cel mai bun rezultat din cariera la Paris

Jucatoarea Patricia Tig s-a calificat, luni, in turul al doilea la Roland Garros, turneu de Mare Slem programat in capitala Frantei pentru urmatoarele doua saptamani.

Tig, cel mai bun rezultat al ei la Roland Garros

Patricia Tig s-a calificat in premiera in runda a doua a turneului de Mare Slem de la Roland Garros,.

Amazon intra in piata serviciilor de streaming de jocuri, unde se bate cu Google si Microsoft

Luna este cel mai nou serviciu din portofoliul gigantului american Amazon, un serviciu de streaming pentru jocuri care isi propune sa lupte cu Google, Microsoft si restul jucatorilor care exista deja pe piata.

VIDEOCONFERINTA BURSA ENERGIA IN PRIZA TUDOR CONSTANTINESCU, CONSILIER PRINCIPAL AL DG ENERGIE, COMISIA EUROPEANA: Investitiile in eficienta energetica au cel mai mare potential, chiar si la nivel european

Analizele europene arata ca investitiile in eficienta energetica au cel mai mare potential, chiar si la nivel european, a subliniat Tudor Constantinescu, Consilier principal al DG Energie din Comisia Europeana. Desi pandemia a inceput sa-si faca simtite efectele, iar investitiile din domeniul energiei la nivel european au suferit o scadere de 17%, aceast este un moment bun pentru a determina care sunt planurile pentru urmatorii ani, fiind un moment de tranzitie energetica si aflandu-ne intr-o perioada de recuperare economica, condidera consilierul DG Energie.

VIDEO Alexandru Mitrita a inscris cel mai rapid gol din istoria echipei sale - Dubla pentru roman

A avut nevoie de un an pentru a inscrie din nou in MLS, insa atunci cand a facut-o a intrat in istorie: Alexandru Mitrita a marcat cel mai rapid gol al echipei New York City FC. Romanul a fost omul partidei cu Cincinnati, scor 4-0, in care a punctat de doua ori.

Fructele care au cel mai mult zahar! Oamenii trebuie sa le ocoleasca daca vor sa fie sanatosi

Fructele si legumele sunt extrem de importante pentru sanatatea organismului uman. Dar nu toate ne fac bine, mai ales daca avem si alte boli sau afectiuni. Fructele care au cel mai mult zahar trebuie ocolite de cei care au probleme de metabolism sau sufera de inflamatii. Fructele care au cel mai mult zahar Pentru un .

Cand e cel mai bine sa ne vaccinam impotriva gripei. Un medic de familie ne lamureste

Medicul de familie Rodica Tanasescu ne spune cand este cel mai bine sa ne vaccinam antigripal, pentru ca sezonul gripelor este aproape. Potrivit medicului, eficienta maxima a vaccinului este acoperita pe 6 luni, iar romanii au tot interesul sa fie acoperiti si in aprilie.

Cel mai longeviv primar din Alba, reales in functie, in Santimbru

Liberalul Ioan Iancu Popa a castigat un al optulea mandat in comuna Santimbru, cu 58,37% din voturi, acesta fiind cel mai longeviv primar din judetul Alba. Ioan Iancu Popa a avut 833 de voturi din 1. 427 valabil e.

Bulgaria a avut pierderi de peste 80% in cel mai dificil sezon turistic de vara

Sectorul turismului din Bulgaria a raportat cel mai dificil sezon de vara inregistrat vreodata, pierderile ajungand la aproape 80%, pe fondul efectelor pandemiei de coronavirus COVID-19), iar aproximativ 30% dintre cei angajati in turism si-au pierdut locurile de munca, transmite Agerpres.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,244 seconds )