Libnet.ro
UNICEF

12:15

Cel mai controversat magistrat din Bihor a fost exclus, definitiv, din magistratura

Adevărul Adevărul,
Cel mai controversat magistrat din Bihor a fost exclus, definitiv, din magistratura

Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie au decis: judecatorul Mircea Puscas a fost suspendat din magistratura, decizia fiind una definitiva. Totdata, magistratul mai asteapta decizia judecatorilor de la ICCJ intr-un dosar in care, initial, a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu executare. continuă pe Adevărul

Fernando Alonso va avea cel mai important contract din F1

Fernando Alonso lasa pentru McLaren si va avea cel mai important contract din istoria Formulei 1.

Fernando Alonso a ajuns la un acord cu McLaren si va avea cel mai important contract din istoria Formulei 1

Pilotul echipei , Fernando Alonso, a ajuns la un acord cu McLaren si va avea cel mai important contract din istoria Formulei 1, potrivit cotidianului As, citat de Mediafax. Alonso va fi pilotul echipei McLaren din.

Cel mai bun smartphone dual-sim in opinia cititorilor Playtech

Multe persoane sunt nevoite sa care zilnic cate doua telefoane: unul personal si unul de serviciu. Norocul face ca in 2014 exista numeroase smartphone-uri care pot acomoda simultan doua cartele. intrebarea ramane: care este cel mai bunsmartphone dual-sim? Asta scriam in urma cu ceva timp intr-un articol intitulat Cel mai bun smartphone dual-sim ce alegi cand o singura cartela nu este de ajuns. La finalul articolului, v-am rugat pe voi, cititorii site-ului Playtech. ro, sa ne spuneti ce terminale folositi [].

Cel mai sarac presedinte a primit o oferta de NEREFUZAT! Un milion de dolari pentru RABLA din garaj. Ce crezi ca va face cu banii?

Un seic arab este de parere ca cel mai sarac sef de stat din lume, presedintele din Uruguay, Jose Mujica, are mare nevoie de bani. El i-a oferit lui Mujica 1 milion de dolari in schimbul unui VW Beetle, din 1987,.

Cel mai important targ de nunti al anului, Mariage Fest Editia XV, incepe pe 21 Noiembrie la Palatul Parlamentului.

Mariage Fest, Editia XV, cel mai important eveniment dedicat nuntilor si primul Targ International de nunti localizat in Romania, cu o zona special dedicata expozantilor internationali, are loc la Palatul.

Goclever lanseaza Insignia 550i. Este cel mai puternic smartphone al companiei

Goclever Insignia 550i este cel mai bun al companiei si se remarca prin specificatii precum un ecran full HD de 5,5 inci si un procesor cu 8 nuclee completat de 2GB memorie RAM. Goclever lanseaza noul smartphone, Insignia 550i. Acesta are un procesor cu 8 nuclee tactat la 1,7 GHz, procesor grafic cu 4 nuclee de tip Mali450MP si cei 2GB de memorie RAM. Dispozitivul este echipat cu doua camere: una frontal de 2 MP si o camera principala de [].

Mr. Mrs. Smith au decis! Iata care sunt cele mai tari hoteluri din lume!

Cauti cel mai reusit bar construit in interiorul unui hotel? Sau poate cel mai tare hotel eco-friendly? Ei bine, acum iti va fi mult mai usor sa le identifici, deoarece tocmai s-au acordat premiile pentru cele mai reusite boutque hoteluri din lume, Smith Hotel Awards 2014!.

Patrick Petre, cel mai tanar marcator din actualul sezon al Ligii I, laudat de Hagi si Stoican. Cine-l urmeaza in top

Patrick Petre e cel mai nou nume pe care Dinamo il scoate la rampa. La 17 ani si jumatate, fiul lui Florentin Petre a reusit sa marcheze deja, vineri, in esecul cu Viitorul 2-3), la al doilea sau meci in tricoul lui Dinamo.

Topul celor mai solicitante meserii din Romania. 75% dintre romani sunt afectati

Cele mai solicitante meserii din Romania sunt cele de medic, pilot, pompier si profesor, conform unui studiu realizat in baza unui top intocmit pe baza opiniilor exprimate de romani, scrie Agerpres. Astfel, 75%.

Guccifer, cel mai cunoscut hacker roman, si-a destainuit secretele

Hackerul roman Guccifer a devenit cunoscut dupa ce bagat spaima in mai multe vedete si nume din politica romaneasca si internationala. Acum, el se afla in spatele gratiilor, unde a fost intervievat de reporterii New York Times. intr-un articol intitulatPentru Guccifer, sa fie hacker a fost usor. Sa fie puscarias este greu. , Marcel-Lehel Lazar, omul din spatele pseudonimului Guccifer, si-a spus povestea. Acesta a fost prins pe 22 ianuarie, anul acesta, dupa ce, timp de doi ani, a reusit sa [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )