Libnet.ro
UNICEF

17:30

Cel mai cunoscut site de seriale piratate din Romania a fost inchis de Politie

Adevărul Adevărul,
Cel mai cunoscut site de seriale piratate din Romania a fost inchis de Politie

Domeniul de internet vplay. ro, unde exista unul dintre cele mai mari platforme de filme piratate din Romania a fost inchis de Politia Romana. continuă pe Adevărul

SUA vor deveni cel mai mare producator de petrol din lume pana in 2015

Statele Unite vor deveni cel mai mare producator de petrol din lume pana in 2015, urmand ca in urmatoarele doua decenii sa se apropie de independenta energetica, datorita exploatarii zacamintelor de sist, potrivit Agentiei Internationale pentru Energie AIE), transmite Bloomberg.

SUA vor deveni cel mai mare producator de petrol din lume pana in 2015

Statele Unite vor devansa Rusia si vor deveni cel mai mare producator de petrol din lume pana in 2015. Iar in urmatorii 20 de ani SUA se vor apropia de independenta energetica, datorita exploatarii zacaminte.

Aradul va avea cel mai nou si modern angiograf din Romania.Aparatura are o valoare de peste 500.000

Cel mai nou si modern angiograf din Romania va fi instalat la Arad. Aparatura are o valoare de peste 500. 000 si este unul dintre primele din generatia lui instalat in Europa.

vplay.ro a fost inchis, dar site-ul functioneaza pe o adresa alternativa

Cel mai mare site de piraterie din Romania, vplay. ro a fost inchis astazi de catre Politia Romana. Cu toate acestea, doar domeniul a fost blocat, site-ul fiind accesibil prin alte metode.

EY: Energie si utilitati - cel mai ridicat volum al tranzactiilor din ultimii doi ani la nivel global

Tranzactiile de pe piata globala de energie si utilitati au redemarat in trimestrul al treilea, inregistrandu-se o crestere de 25% a volumului de tranzactii pe fondul consolidarii increderii in economia globala, se arata in raportul trimestrial EY - Power transactions and trends.

Xiaomi Mi3, cel mai nou smartphone cu Tegra 4, s-a vandut in 86 de secunde

Xiaomi Mi3, cel mai nou smartphone ce detine noua platforma Nvidia Tegra 4, s-a vandut in exact 86 de secunde. Mai exact, toate cele 100. 000 bucati produse s-au vandut online in mai putin de doua minute. Ulterior, pe site-ul producatorului au mai intrat inca 200. 000 bucati la precomanda, stoc care s-a epuizat si el in urmatoarele cateva zeci de minute. Xiaomi Mi3 vine in doua versiuni, una cu Nvidia Tegra 4, ce functioneaza pe SCDMA, si una cu Snapdragon 800 [].

VIDEO: Cum arata cel mai mare viaduct construit in Romania, pe autostrada Sibiu-Nadlac

Autostrada Sibiu-Nadlac va avea, la cativa km de orasul Sibiu, cel mai mare viaduct construit in Romania, cu o lungime de un km si o inaltime de peste 70 de metri, precum si primul tunel de autostrada cu o lungime de aproximativ 400 de metri, scrie.

Organizatia Mondiala a Sanatatii a decis: Cel mai CURAT spital din EUROPA se gaseste in Romania, Brasov

Cel mai curat spital din Europa se afla in Romania, la Brasov. Poate parea o fraza desprinsa dintr-un roman SF, dar nu este decat purul adevar. Meritul pentru premiul oferit spitalului Sf. Constantin din partea.

Cel mai batran organism de pe Pamant a trait peste 500 de ani. A fost insa sacrificat in numele stiintei

Ming este o scoica si, conform oamenilor de stiinta, a fost cel mai batran animal de pe planeta. La ora efectuarii testelor avea 507 ani, anunta Daily Mail. A vazut cele doua Razboaie Mondiale, a.

Cel mai amplu spectacol-tribut realizat in memoria lui Michael Jackson va avea loc la Sala Palatului, in 2014

Cel mai amplu spectacol-tribut realizat in memoria lui Michael Jackson, Remember the time? A show to remember Michael Jackson feat. Mike Terrana va fi pus in scena pe 16 aprilie 2014, la Sala Palatului, din Bucuresti, fiind o simbioza a artelor menita sa onoreze viata si cariera Regelui Muzicii Pop, se arata in comunicatul organizatorilor Phoenix Entertainment.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2783 seconds )