Libnet.ro
UNICEF

07:15

Aradul va avea cel mai nou si modern angiograf din Romania.Aparatura are o valoare de peste 500.000

Adevărul Adevărul,
Aradul va avea cel mai nou si modern angiograf din Romania.Aparatura are o valoare de peste 500.000

Cel mai nou si modern angiograf din Romania va fi instalat la Arad. Aparatura are o valoare de peste 500. 000 si este unul dintre primele din generatia lui instalat in Europa. continuă pe Adevărul

Aradul va avea cel mai modern angiograf din Romania.Aparatura are o valoare de peste 500.000

Cel mai modern angiograf din Romania va fi instalat la Arad. Aparatura are o valoare de peste 500. 000 si este unul dintre primele din generatia lui instalat in Europa.

Xiaomi Mi3, cel mai nou smartphone cu Tegra 4, s-a vandut in 86 de secunde

Xiaomi Mi3, cel mai nou smartphone ce detine noua platforma Nvidia Tegra 4, s-a vandut in exact 86 de secunde. Mai exact, toate cele 100. 000 bucati produse s-au vandut online in mai putin de doua minute. Ulterior, pe site-ul producatorului au mai intrat inca 200. 000 bucati la precomanda, stoc care s-a epuizat si el in urmatoarele cateva zeci de minute. Xiaomi Mi3 vine in doua versiuni, una cu Nvidia Tegra 4, ce functioneaza pe SCDMA, si una cu Snapdragon 800 [].

Cel mai mare diamant portocaliu din lume, vandut la licitatie cu 35,5 milioane dolari

Cel mai mare diamant portocaliu din lume, de 14,82 carate, a fost vandut la o licitatie la Geneva pentru 35,54 milioane dolari, potrivit AFP. Barbatul care a cumparat diamantul a parasit sala imediat, in apla.

Cati bani baga Immochan in cel mai mare centru comercial din Transilvania

Immochan, divizia imobiliara a grupului Auchan, a inceput luni, la Brasov, constructia centrului comercial Coresi, care va cuprinde 130 de magazine, 6. 000 de metri patrati pentru spatii de agrement si cel mai mare hypermarket Auchan din Transilvania.

Marc Marquez, cel mai tanar campion mondial din istorie

Spaniolul Marc Marquez a scris la cei doar 20 de ani ai sai o noua pagina in istoria curselor Motomondialului de viteza. Pilotul spaniol a cucerit, duminica, primul sau titlu mondial la MotoGP in chiar anul de debut. Marquez l-a depasit pentru doar patru puncte pe Jorge Lorenzo, dublul campion mondial.

SUA vor deveni cel mai mare producator de petrol din lume pana in 2015

Statele Unite vor deveni cel mai mare producator de petrol din lume pana in 2015, urmand ca in urmatoarele doua decenii sa se apropie de independenta energetica, datorita exploatarii zacamintelor de sist, potrivit Agentiei Internationale pentru Energie AIE), transmite Bloomberg.

SUA vor deveni cel mai mare producator de petrol din lume pana in 2015

Statele Unite vor devansa Rusia si vor deveni cel mai mare producator de petrol din lume pana in 2015. Iar in urmatorii 20 de ani SUA se vor apropia de independenta energetica, datorita exploatarii zacaminte.

MOTO GP Marc Marquez a devenit cel mai tanar campion mondial din istoria acestui sport

Pilotul Marc Marquez a devenit duminica cel mai tanar campion mondial din istoria motociclismului viteza, clasa MotoGP.

Noua studenti au primit cazare gratuita in cel mai mare campus privat din Bucuresti

Cel mai mare campus privat din Romania, West Gate Studios WGS), a acordat noua burse in valoare totala de aproximativ 10. 000 de euro, care constau in asigurarea de locuri de cazare gratuita in perioada octombrie 2013-octombrie 2014.

Cel mai batran organism de pe Pamant a trait peste 500 de ani. A fost insa sacrificat in numele stiintei

Ming este o scoica si, conform oamenilor de stiinta, a fost cel mai batran animal de pe planeta. La ora efectuarii testelor avea 507 ani, anunta Daily Mail. A vazut cele doua Razboaie Mondiale, a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )