Libnet.ro
UNICEF

08:45

EY: Energie si utilitati - cel mai ridicat volum al tranzactiilor din ultimii doi ani la nivel global

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
EY: Energie si utilitati - cel mai ridicat volum al tranzactiilor din ultimii doi ani la nivel global

Tranzactiile de pe piata globala de energie si utilitati au redemarat in trimestrul al treilea, inregistrandu-se o crestere de 25% a volumului de tranzactii pe fondul consolidarii increderii in economia globala, se arata in raportul trimestrial EY - Power transactions and trends. continuă pe Ziarul Bursa

SUA vor deveni cel mai mare producator de petrol din lume pana in 2015

Statele Unite vor deveni cel mai mare producator de petrol din lume pana in 2015, urmand ca in urmatoarele doua decenii sa se apropie de independenta energetica, datorita exploatarii zacamintelor de sist, potrivit Agentiei Internationale pentru Energie AIE), transmite Bloomberg.

Cel mai VIOLENT ciclon al anului: 1.200 de persoane au murit.

Cel putin 100 de persoane au murit, iar alte 100 au fost ranite intr-un oras din centrul Filipinelor, dupa trecerea taifunului Haiyan, ciclonul prezentat ca fiind cel mai violent din lume in acest an, au anuntat sambata autoritatile locale, potrivit Mediafax. Aproximativ 1. 200 de persoane ar fi murit in Filipine, devastat taifunului Haiyan, unul dintre cele mai puternice de pe planeta, a anuntat sambata Crucea Rosie locala. Este o estimare. Alte autoritati) trebuie sa faca numaratoarea .

CEL MAI VIOLENT TAIFUN din acest an a lasat in urma peste 100 de morti

Cel putin 100 de persoane au murit, iar alte 100 au fost ranite intr-un oras din centrul Filipinelor, dupa trecerea taifunului Haiyan, prezentat ca fiind cel mai violent din lume in acest an, au anuntat.

SUA vor deveni cel mai mare producator de petrol din lume pana in 2015

Statele Unite vor devansa Rusia si vor deveni cel mai mare producator de petrol din lume pana in 2015. Iar in urmatorii 20 de ani SUA se vor apropia de independenta energetica, datorita exploatarii zacaminte.

VIDEO: Cum arata cel mai mare viaduct construit in Romania, pe autostrada Sibiu-Nadlac

Autostrada Sibiu-Nadlac va avea, la cativa km de orasul Sibiu, cel mai mare viaduct construit in Romania, cu o lungime de un km si o inaltime de peste 70 de metri, precum si primul tunel de autostrada cu o lungime de aproximativ 400 de metri, scrie.

Gabi Firea (PSD): Cel mai mult m-a deranjat ca ni se spunea ca trebuie sa respingem din principiu proiectul Rosia Montana

Senatorul PSD Gabriela Vranceanu Firea a declarat, luni, dupa ce Comisia parlamentara speciala a respins proiectul Guvernului pentru exploatarea miniera de la Rosia Montana, ca cel mai mult a deranjat-o faptul.

VIDEO FIFA a anuntat jucatorii nominalizati la Cel mai frumos gol al anului. Vezi golurile

Fanii vor alege prin vot cel mai frumos gol al anului 2013. Pe lista nominalizarilor sunt si doua reusite din 2012, care n-au mai apucat sa intre in concurs in 2012.

Cati bani baga Immochan in cel mai mare centru comercial din Transilvania

Immochan, divizia imobiliara a grupului Auchan, a inceput luni, la Brasov, constructia centrului comercial Coresi, care va cuprinde 130 de magazine, 6. 000 de metri patrati pentru spatii de agrement si cel mai mare hypermarket Auchan din Transilvania.

PDL: E cel mai criticat buget de catre toata lumea

PDL considera ca proiectul de buget pe 2014 este cel mai criticat de toata lumea si niciodata in istorie nu au fost critici atat de severe din partea mediului de afaceri, a declarat Andreea Paul, precizand ca in acest buget nu este prevazut niciun leu.

Xiaomi Mi3, cel mai nou smartphone cu Tegra 4, s-a vandut in 86 de secunde

Xiaomi Mi3, cel mai nou smartphone ce detine noua platforma Nvidia Tegra 4, s-a vandut in exact 86 de secunde. Mai exact, toate cele 100. 000 bucati produse s-au vandut online in mai putin de doua minute. Ulterior, pe site-ul producatorului au mai intrat inca 200. 000 bucati la precomanda, stoc care s-a epuizat si el in urmatoarele cateva zeci de minute. Xiaomi Mi3 vine in doua versiuni, una cu Nvidia Tegra 4, ce functioneaza pe SCDMA, si una cu Snapdragon 800 [].

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )