Libnet.ro
UNICEF

06:31

Cel mai dorit telefon de la HTC si ce stim despre el inainte de lansare: Cu ce noutati ne va cuceri HTC One M9?

Adevărul Adevărul,
Cel mai dorit telefon de la HTC si ce stim despre el inainte de lansare: Cu ce noutati ne va cuceri HTC One M9?

Odata cu Galaxy S6, HTC are un eveniment in Barcelona. Cel mai bun telefon al sau va fi anuntat acolo, iar One M9 pare sa fie numele care va ramane. continuă pe Adevărul

MWC 2015 Cel mai asteptat telefon de la Sony s-ar putea sa nu fie lansat in primavara

Despre Sony Xperia Z4 au mai ajuns online zvonuri in ultima perioada, dar s-ar putea sa nu-l vedem la MWC 2015. Cu doua zile inainte de marele festival al tehnologiei mobile, Sonyare doar un teaser prin care ne promite un gadget rezistent la apa. in ultimii doi ani Sony si-a facut un obicei din a [].

Samsung Galaxy S6 Edge, in imagini: Cum arata cel mai asteptat telefon al momentului

Imaginile aparute de curand cu Samsung Galaxy S6 Edge au dezvaluit cateva informatii foarte interesante in legatura cu display-ul curbat al acestuia. Samsung Galaxy S6 Edge, dupa cum probabil stiti deja, va beneficia de un display curbat. Spre deosebire de Samsung Galaxy Note Edge, insa, ecranul noului telefon va fi curbat pe ambele margini. Mai [].

Ce noutati vedem in Samsung Galaxy S6, cel mai asteptat telefon al momentului

Acest preview pentru Samsung Galaxy S6 aduna intr-un singur loc toate zvonurile despre cel mai asteptat smartphone al inceputului de an.

HTC One M9, preview inainte de anuntul oficial: Ce pregatesc taiwanezii in 2015

HTC One M9 va fi prezentat oficiala pe 1 martie, inainte de Samsung Galaxy S6. Cele doua vor fi disponibile spre testare la MWC 2015, apoi va incepe comercializarea lor. Pana atunci insa asa se prezinta cel mai nou telefon HTC prin zvonurile de pana acum. HTC One M9 ar putea ajunge pe piata si [].

Helen Hunt a vizitat AMBIENTE 2015, targul care a inregistrat in acest an cel mai inalt grad de internationalizare

Cel mai important targ din domeniul bunurilor de larg consum, cu accent special pe decoratiuni si accesorii pentru casa, a avut loc intre 13 17 februarie, la Frankfurt, gazda fiind, ca de obicei, spectaculosul Centru Expozitional din acest oras, unul dintre cele mai mari si interesante din Europa. La acest targ in continua dezvoltare asa cum arata cifrele) au participat 4. 811 firme expozante din 94 de tari si 134. 000 de vizitatori. Ambiente este evenimentul cel mai internationalizat expozanti si vizitatori de pe cinci continente), cel mai trendy aici se fixeaza tendintele pentru urmatorul sezon) si cu cele mai multe produse noi. in acest an, tara partenera au fost Statele Unite, reprezentate de designerul Scot Henderson, in timp ce invitatul de onoare a fost binecunoascuta actrita Helen Hunt, castigatoarea unui premiu Oscar. La targ au expus 10 firme romanesti, in special din domeniul sticlariei si ceramicii. Produsele noastre au fost bine primite. Dovada? Organizatorii au selectat farfuria de tort produsa de Cesiro alaturi de alte 42 de produse pentru prezentarea la Date Speeding.

Cel mai mare vas de croaziera din lume: Harmony of The Seas se lanseaza anul viitor si romanii pot face rezervari din toamna

Royal Caribbean va lansa anul viitor vasul Harmony of The Seas care, cu 2. 747 de cabine pentru 5. 479 de pasageri si 2. 400 de membri ai echipajului, va fi cel mai mare vas de croaziera din lume.

RATB vrea sa scumpeasca biletele de calatorie pentru a creste incasarile: Pretul biletului, de 1,3 lei, este cel mai mic din tara

Pretul unui bilet de calatorie in reteaua RATB, de 1,3 lei, este cel mai mic din tara, in conditiile in care traseele deservite in Capitala sunt si de trei ori mai lungi decat in alte orase, iar cresterea la 1,8 - 2 lei, solicitata de institutie, ar resuscita incasarile, spun reprezentantii RATB, potrivit Mediafax.

Cel mai mare vas de croaziera din lume intra in serviciu anul viitor

Royal Caribbean va lansa anul viitor vasul Harmony of The Seas care, cu 2. 747 de cabine pentru 5. 479 de pasageri si 2. 400 de membri ai echipajului, va fi cel mai mare din lume, a declarat Nicolae Demetriade, presedintele World Travel, care reprezinta.

Cel mai mare stadion din Germania a fost inchis, dupa ce au depistat o BOMBA de 250 kg in tribune

Stadionul de fotbal din Dortmund, cel mai mare din Germania, a fost evacuat si temporar inchis dupa descoperirea unei bombe de aviatie neexplodate din cel de-al doilea razboi mondial. Bomba a fost dezamorsata.

Spitalul pentru Copii Grigore Alexandrescu, nominalizat pentru premiul Cel mai bun spital

Spitalul pentru Copii Grigore Alexandrescu din Bucuresti a fost nominalizat de catre Europe Bussiness Assembly din Marea Britanie pentru premiul Cel mai bun spital. Decernarea distinctiilor va avea loc pe data de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )