Libnet.ro
UNICEF

22:00

Cel mai frumos magazin Apple din lume s-a deschis la Istanbul!

ADPM ADPM,
Cel mai frumos magazin Apple din lume s-a deschis la Istanbul!

Compania Apple a deschis luna trecuta primul magazin din Europa de Est. Acesta se afla in Istanbul, iar design-ul sau inovator, ce poarta semnatura arhitectului Norman Foster, a primit o multime de aprecieri pozitive, multi spunand despre noua reprezentanta Apple ca este cea mai frumoasa din lume. continuă pe ADPM

Dezastrul lasat de inundatii in cel mai important complex minier din Serbia

Cel mai important complex minier din Serbia s-a transformat intr-un lac dupa inundatiile grave din ultima perioada. Atat caile de acces in galerii, cat si utilajele folosite la exploatarea carbunelui au.

Cel mai bun bibliotecar este din Medgidia

Cel mai bun bibliotecar local din Romania in anul 2013 a fost desemnat in cadrul Conferintei Internationale a Bibliotecarilor Traineri 2014, organizata de Grupul de Lucru pe Training si Biblionet. Alina Ocheana, bibliotecar la Biblioteca Municipala Medgidia, Filiala Nord, a castigat premiul pentru Cel mai bun bibliotecar local din Romania in anul 2013 pentru numeroasele programe si cursuri pe care le-a sustinut atat pentru liceenii si elevii din Medgidia, cat si pentru seniorii din comunitatea locala.

Arena Corinthians, care va gazdui meciul de deschidere al CM, are cel mai mare ecran LED din lume. Detalii pe Discovery

Dintre cele trei cluburi care sunt cele mai mari din Sao Paulo, singurul care nu avusese pana de curand un stadion cu dimensiunile si infrastructura necesare pentru a gazdui meciuri era cel mai sustinut club din oras: Sport Club Corinthians Paulista.

Brazilia va castiga Cupa Mondiala! Cea mai mare banca de investitii din lume stie scorurile de la turneul final

Cupa Mondiala din Brazilia a nascut tot felul de surprize si de controverse, pornind chiar de la organizarea turneului in acest stat sud-american. La fel ca si in 2010, cea mai mare banca de investitii din lume, Goldman Sachs, a dat publicitatii pronosticurile sale pentru turneul final din Brazilia.

Cel mai cunoscut antreprenor roman in IT coordoneaza Coinzone, o platforma care va intermedia tranzactii cu bitcoin

Radu Georgescu, fondator la GECAD Group si poate cel mai cunoscut antreprenor roman din domeniul tehnologiei, devine Chairman of the Board al companiei Coinzone, care se ocupa de intermedierea platilor prin monede virtuale.

Un indian este al doilea cel mai bogat actor din lume!

Daca Jerry Seinfeld este considerat a fi cel mai bogat actor din lume, conform unui top realizat recent de platforma Wealth-W, locul doi al acestui clasament nu este ocupat de vreun alt star de talie mondiala precum Tom Cruise sau Brad Pitt, ci de un actor indian, pe numele lui Shah Rukh Khan.

Oradea, primul oras dupa Bucuresti in preferintele turistilor, potrivit site-ului tripadvisor, cel mai mare site de turism din lume

Obiectivele turistice pe care le are Oradea au reusit sa plaseze orasul de pe Cris pe locul doi, dupa Bucuresti, in preferintele turistilor. Clasamentul a fost intocmit de site-ul tripadvisor, unul dintre cele mai mari site-uri de turism din lume, si s-a bazat pe opiniile vizitatorilor.

Star Wars: The Empire Strikes Back, cel mai bun film realizat vreodata!

Mai bine de 250. 000 de cinefili din intreaga lume, cititori fideli ai revistei Emipre, au hotarat: Star Wars: The Empire Strikes Back este cel mai bun film al tuturor timpurilor! Iata ce alte pelicule cinematografice completeaza acest clasament.

Bucuresti, in primele 20 de piete de retail din lume vizate de marile lanturi de magazine

Bucurestiul se situeaza pe locul 16 intr-un clasament global al celor mai atractive piete de retail din 2013, arata un studiu recent al companiei de consultanta imobiliara CBRE. Capitala este si cel mai dinamic oras din regiune, exceptand Moscova, dupa.

Bucuresti, in primele 20 de piete de retail din lume vizate de marile lanturile de magazine

Bucurestiul se situeaza pe locul 16 intr-un clasament global al celor mai atractive piete de retail din 2013, arata un studiu recent al companiei de consultanta imobiliara CBRE. Capitala este si cel mai dinamic oras din regiune, exceptand Moscova, dupa.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )