Libnet.ro
UNICEF

09:15

Star Wars: The Empire Strikes Back, cel mai bun film realizat vreodata!

ADPM ADPM,
Star Wars: The Empire Strikes Back, cel mai bun film realizat vreodata!

Mai bine de 250. 000 de cinefili din intreaga lume, cititori fideli ai revistei Emipre, au hotarat: Star Wars: The Empire Strikes Back este cel mai bun film al tuturor timpurilor! Iata ce alte pelicule cinematografice completeaza acest clasament. continuă pe ADPM

Un indian este al doilea cel mai bogat actor din lume!

Daca Jerry Seinfeld este considerat a fi cel mai bogat actor din lume, conform unui top realizat recent de platforma Wealth-W, locul doi al acestui clasament nu este ocupat de vreun alt star de talie mondiala precum Tom Cruise sau Brad Pitt, ci de un actor indian, pe numele lui Shah Rukh Khan.

Cel mai cunoscut antreprenor roman in IT coordoneaza Coinzone, o platforma care va intermedia tranzactii cu bitcoin

Radu Georgescu, fondator la GECAD Group si poate cel mai cunoscut antreprenor roman din domeniul tehnologiei, devine Chairman of the Board al companiei Coinzone, care se ocupa de intermedierea platilor prin monede virtuale.

Cel mai nou virus de Facebook si Yahoo Messenger pacaleste utilizatorii in cel mai politicos mod cu putinta, avertizeaza Bitdefender

Sute de sisteme au fost infectate cu cel mai recent troian de mesagerie instanta care foloseste ingineria sociala politicoasa si versete biblice in procesul de decriptare a datelor, anunta Bitdefender.

Agnieszka Radwanska, eliminata in turul 3 la Roland Garros. Halep a devenit jucatoarea cel mai bine clasata ramasa in turneu

Simona Halep a devenit jucatoarea cel mai bine clasata ramasa in cursa pentru titlu la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului, dupa ce poloneza Agnieszka Radwanska a fost eliminata surprinzator.

Liviu Tudor, cel mai mare proprietar roman de birouri, investeste in tineri si istorie

Liviu Tudor, presedintele Genesis Development si cel mai mare proprietar de cladiri de birouri din Romania, si-a facut un scop din restaurarea valorilor patrimoniale, precum si din formarea tinerei generatii.

Romania a participat cu un mini avion fara pilot la cel mai mare test NATO in domeniul informatilor

Romania a participat cu un mini avion fara pilot si cu mai multi militari la cel mai important test in domeniul informatilor din istoria NATO, care s-a desfasurat in Norvegia, in perioada 19-28 mai. Exerciti.

Romania a participat la Exercitiul Unified Vision 2014, cel mai mare test NATO in domeniul informatiilor, cu un mini avion fara pilot

Romania a participat, Exercitiul Unified Vision 2014, cel mai mare test NATO in domeniul informatiilor, cu un mini avion fara pilot si cu mai multi militari. Evenimentul s-a desfasurat in Norvegia, in perioada 19-28 mai, potrivit site-ului Aliantei Nord-Atlantice.

VIDEO Sclav pe plantatiile lui Ioan Niculae, cel mai bogat om din Romania

Zilierii care muncesc pe pamanturile administrate de firmele lui Ioan Niculae nu isi primesc banii cu lunile. O investigatie incognito a Romaniei libere a scos la iveala faptul ca zilierii care lucreaza pe terenurile latifundiarului primesc dupa 12 ore de truda in cel mai bun caz o paine sau o mana de faina.

Dezastrul lasat de inundatii in cel mai important complex minier din Serbia

Cel mai important complex minier din Serbia s-a transformat intr-un lac dupa inundatiile grave din ultima perioada. Atat caile de acces in galerii, cat si utilajele folosite la exploatarea carbunelui au.

Cel mai bun bibliotecar este din Medgidia

Cel mai bun bibliotecar local din Romania in anul 2013 a fost desemnat in cadrul Conferintei Internationale a Bibliotecarilor Traineri 2014, organizata de Grupul de Lucru pe Training si Biblionet. Alina Ocheana, bibliotecar la Biblioteca Municipala Medgidia, Filiala Nord, a castigat premiul pentru Cel mai bun bibliotecar local din Romania in anul 2013 pentru numeroasele programe si cursuri pe care le-a sustinut atat pentru liceenii si elevii din Medgidia, cat si pentru seniorii din comunitatea locala.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2484 seconds )