Libnet.ro
UNICEF

11:30

Cel mai bogat roman divorteaza. Miza partajului, averea de peste un miliard de euro.

România Liberă România Liberă,
Cel mai bogat roman divorteaza. Miza partajului, averea de peste un miliard de euro.

Cel mai bogat roman, miliardarul Ioan Niculae, nu s-a impacat cu Domnita Niculae, cei doi continuand procedurile de divort, miza fiind jumatate din averea estimata la 1,1 miliarde de dolari, potrivit estimarilor Forbes. Patronul echipei de fotbal Astra Giurgiu a intentat divortul fata de sotia sa in 6 noiembrie 2012, iar in 17 mai 2013, sotia miliardarului a intentat actiune pentru partaj. La termenul din 18 septembrie, magistratii le-au cerut sotilor Niculae sa gaseasca un mod de a se impaca . continuă pe România Liberă

Cel mai frumos roman din lume, in premiera la Unteatru.

Teatrul Unteatru prezinta spectacolul Cel mai frumos roman din lume dupa Larry Tremblay, cu Nicoleta Lefter si Ionut Grama, in regia Alexandrei Penciuc. Sambata, 2 noiembrie, la ora 19:00, spectatorii sunt invitati intr-o lume aflata la limita dintre real si imaginar, in care regulile sunt dictate de puterea creatiei. Cel mai frumos roman din lume dupa Larry Tremblay in traducerea lui Petre Bokor) este povestea a doua personaje unite intr-un joc al creatiei, in care realul si imaginarul .

Telefonica vrea sa vanda divizia din Cehia catre PPF, fond detinut de cel mai bogat ceh

Grupul spaniol Telefonica SA se apropie de un acord privind vanzarea diviziei din Cehia, cel mai mare operator din statul central-european, catre fondul PPF Group, controlat de miliardarul Petr Kellner, au declarat pentru Bloomberg surse apropiate.

Animax - Cel Mai Promitator Brand Romanesc Editia a IV-a

Seed Consultants si-a desemnat ieri castigatorul celei de-a IV-a editii a programului Cel Mai Promitator Brand Romanesc - lantul de magazine pentru animale, Animax. Pentru acest brand Seed va dezvolta.

Anda Adam va canta cu cel mai frumos barbat din lume?

Anda Adam va colabora cu cel care a fost supranumit recent cel mai frumos barbat din lume. Este vorba de Willy Monfret, un cunoscut DJ cu radacini exotice nascut in Franta.

Semnaturile istoriei. Cui crezi ca apartine cel mai scump autograf ?

Cel mai scump autograf din toate timpurile, apartinand unui om politic, este cel al liderului Partidului Social Democrat Bolsevic, Vladimir Lenin. Potrivit unui studiu condus de un magazin online, care.

Un barbat a fost gasit MORT langa cel mai nou mall din Bucuresti.

Un barbat in varsta de 69 de ani a fost gasit mort pe strada langa cel mai nou mall din Capitala, situat in cartierul Floreasca. Cadavrul a fost gasit marti, in jurul orei 12. Un trecator a sunat la 112. Potrivit Politiei Capitalei, barbatul prezinta urme de violenta. Cazul a fost preluat de Serviciul Omoruri sub coordonarea unui procuror criminalist.

Raportul publicat AZI la Washington care priveste tara noastra. Romania, pe locul 73 in topul statelor unde e cel mai usor sa faci afaceri

Romania si-a mentinut locul 73 din 189 de tari in ierarhia statelor unde este cel mai usor sa faci afaceri, potrivit celei mai recente editii a raportului Doing Business, elaborat de Banca Mondiala BM) si.

Taxele ne omoara: firmele romanesti au cel mai mare numar de plati din UE

In zona taxelor, firmele din Romania au cel mai mare numar de plati din UE, respectiv 39 pe an, si au nevoie de 200 de ore pentru a se achita de aceste obligatii, cu o rata totala de taxare de 42,9% din profit.

Romania ocupa locul 73 ierarhia statelor unde este cel mai usor sa faci afaceri

Raportul Doing Business 2014, elaborat de Banca Mondiala BM) arata ca tara nostra si-a mentinut locul 73 din 189 de tari in ierarhia statelor unde este cel mai usor sa faci afaceri, potrivit surselor de presa.

Cel mai inalt barbat din lume s-a casatorit in orasul sau natal (FOTO)

Cel mai inalt barbat din lume s-a casatorit duminica, in orasul sau natal, Mardin, din sud-estul Turciei, informeaza The Mirror. Sultan Kosen 31 de ani), care are o inaltime de 2,51 metri, s-a casatorit.

ştiri din Monden

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2414 seconds )