Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ifo: Perspectiva economiei zonei euro ramane la cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ifo: Perspectiva economiei zonei euro ramane la cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani

Perspectiva economiei zonei euro in urmatoarele sase luni ramane neschimbata, la cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani, iar in urmatoarea perioada redresarea ar urma sa se imbunatateasca, a anuntat ieri Institutul de cercetare economica Ifo din Germania, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Statele zonei euro ar putea extinde maturitatea imprumuturilor acordate Greciei

Statele zonei euro ar putea extinde pana la 50 de ani maturitatea imprumuturilor acordate Greciei si ar putea reduce dobanda pentru o parte a finantarilor, au declarat doi oficiali europeni, care cunosc optiunile discutate la Bruxelles, relateaza Bloomberg.

Cel mai bun curs leu-euro din acest an

Moneda nationala s-a apreciat semnificativ in prima parte a sesiunii interbancare de marti, astfel ca Banca Nationala a Romaniei BNR) a publicat un curs de referinta de 4,4589 lei/euro, cu 3,46 bani mai redus, ajungand astfel la cel mai redus nivel de.

Croaziere in Mediterana: 700 de romani au dat 700.000 de euro pentru o vacanta pe cel mai mare vas din lume

Aproape 700 de romani au cumparat bilete pentru croazierele pe care le va face din vara in Mediterana cel mai mare vas din lume, Oasis of the Seas, care apartine Royal Caribbean. Compania va trimite anul viitor in Europa o nava similara ca dimensiuni,.

Cel mai mare concurs de taiat porci din Romania are loc sambata, in Livada. S-au anuntat peste 30 de participanti

Peste 30 de echipe din Satu Mare si Ungaria vor participa sambata, la Livada, la cel mai mare concurs de taiat porci din tara, organizat de UDMR. Participantii vor parcurge toate etapele in ceea ce priveste prepararea traditionala a porcului, de la sacrificare si pana la consumarea lui.

Cel mai longeviv actor de teatru, maestrul Radu Beligan, la prima piesa din acest an

Maestrul Radu Beligan a jucat, pentru prima data in acest, in Lectia de violoncel la malul marii. Sute de spectatori l-au admirat si aplaudat pe cel mai longeviv actor de teatru care inca urca pe.

Castello Di Casole, cel mai bun hotel din Europa

Hotelul italian Castello di Casole, din Toscana, a fost votat ca fiind resortul numarul 1 al Europei, cel mai potrivit hotel din Europa pentru familisti, dar si pe locul doi in topul celor mai bune hoteluri din lume.

HOT! Simona Nae se distreaza K P Beat, in cel mai recent videoclip! Vezi aici cum arata!

Energie, culoare si dansuri pasionale in cel mai recent videoclip al Simonei Nae. K P Beat este un party-starter excelent.

Cel mai urmarit film romanesc din toate timpurile implineste astazi 35 de ani. 15 MILIOANE de oameni l-au vazut la cinema

Cel mai urmarit film romanesc din toate timpurile implineste azi 35 de ani. Nea Marin miliardar, singura comedie regizata de maestrul Sergiu Nicolaescu a adunat de-a lungul anilor aproape 15 milioane de spectatori.

Un vames roman a fost otravit de cel mai de temut traficant de cocaina din Europa, dupa ce a aflat ca este ofiter sub acoperire

Cel mai temut traficant de cocaina din Europa a ordonat moartea unui vames din Constanta. Adevarul a iesit la iveala la trei ani, dupa ce cadavrul romanului a fost gasit pe o plaja bulgareasca. Anchetatorii.

Gala Super Bowl 2014, cel mai urmarit program din istoria televiziunii americane

Gala Super Bowl 2014 a devenit cel mai urmarit program din istoria televiziunii americane, fiind vizionata de un numar record de 111,5 milioane de telespectatori, transmite Hollywood Reporter. Gala a depasit cu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )