Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai ghidus telefon vine de la Xiaomi pentru fanii de manga

Playtech Playtech,
Cel mai ghidus telefon vine de la Xiaomi pentru fanii de manga

Domeniul animatiilor de tip manga este unul foarte popular in mai multe teritorii asiatice, desi provine din Japonia. De aceea, nu este atat de ciudata lansarea celor de la Xiaomi. De cele mai multe ori, un smartphone in editie limitata este lansat pentru a evidentia parteneriatul dintre un producator de mobile si o franciza foarte []. continuă pe Playtech

Care este cel mai bun moment al zilei pentru a bea cafea

Este cunoscut faptul ca nu e o idee buna sa beti cafeaua dupa-amiaza, mai ales daca aveti probleme cu somnul. insa, cu siguranta, ati avut senzatia ca ati baut cafea si nu exista nici un.

Acesta este cel mai bun moment al zilei pentru a bea cafea

Probabil stiti ca nu este o idee buna sa beti cafeaua dupa-amiaza, mai ales daca aveti probleme cu somnul. Dar, cu siguranta, ati avut senzatia ca ati baut cafea si nu exista nici un efect. Daca.

Cel mai puternic si performant Aston Martin e aici: DBS Superleggera vine cu 725 CP si face 0-100 km/h in 3.4 secunde

Vesti bune pentru fanii Aston Martin. Brandul britanic a dezvaluit astazi primele imagini cu noul varf de gama, DBS Superleggera. Modelul este cel mai performant produs care iese pe portile fabricii Aston din Gaydon.

Cel mai mic pret intotdeauna ascunde ceva

Pretul cel mai mic nu garanteaza concediul cel mai reusit, iar clientii trebuie sa inteleaga ca apeland la agentii obscure se expun unor riscuri, declara prim vicepresedintele Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism ANAT) si directorul general al agentiei de turism Corali Holidays, Dumitru Luca.

Cupa Mondiala. Care a fost cel mai urmarit meci in Romania

Care a fost cel mai vizionat meci din grupele Campionatului Mondial Rusia 2018 la TVR. A adunat peste2,4 milioane de telespectatori romani. in Rusia incep astazi, optimile de finala, cu jocurile Franta -.

Pinalti ajunge iar la inchisoare. Gheorghe Stefan, condamnat cu executare in cel mai vechi proces cu DNA

Curtea de Apel Bacau l-a condamnat pe Gheorghe Stefan, fostul primar din Piata Neamt, la 3 ani si 3 luni de inchisoare cu executare in cel mai vechi proces pe care procurorii DNA i l-au intentat. Instanta a.

Aeroportul care urmeaza sa devina cel mai mare din lume

La un secol, dupa ce a fost deschis ca o pista pe iarba intr-o localitate din vestul Londrei, Heathrow ar putea fi transformat in cel mai mare aeroport din lume ca urmare a unei decizii controversate a.

Afaceri la sate: Romnia are cel mai mare numar de ferme din UE, dar productia e foarte slaba

Romania are cel mai mare numar de ferme din Uniunea Europeana, insa marea majoritate sunt mici si au productie foarte slaba, potrivit unor statistici publicate joi de Eurostat.

Din pacate, anuntul trist a fost facut: Este vorba de cel mai iubit concurent de la Exatlon...

Fanii lui Ionut de la Exalton asteptau cu sufletul la gura cununia religioasa a acestuia, cu Nella, insa, se pare ca lucrurile nu sunt tocmai roz in relatia lor si potrivit unui mesaj facut public pe.

Romania, pe harta tarilor unde vor fi resimtite cel mai puternic efectele schimbarilor climatice

Liderii a 150 de natiuni si reprezentanti din aproximativ 200 de tari s-au intalnit pentru a incerca sa creeze un plan de salvare a umanitatii de la o catastrofa provocata de schimbarile.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,197 seconds )