Libnet.ro
UNICEF

13:00

Cel mai greu om din lume, un mexican de peste 400 de kg, a supravietuit unei interventii de micsoare a stomacului. Cea mai mare dorinta a lui este sa poata merge din nou

Hotnews Hotnews,
 Cel mai greu om din lume, un mexican de peste 400 de kg, a supravietuit unei interventii de micsoare a stomacului. Cea mai mare dorinta a lui este sa poata merge din nou

Bucuros si motivat sa ma intorc acasa, este ceea ce a declarat mexicanul Juan Pedro Franco, barbatul cel mai greu din lume care a iesit miercuri din spital unde a fost supus unei interventii chirurgicale de micsorare a stomacului. Cazul lui reprezinta un progres in medicina, mai ales intr-o tara ca Mexicul care ocupa unul din primele locuri pe plan mondial la obezitate. La un moment dat, Juan cantarea mai mult de o jumatate de tona. continuă pe Hotnews

Cel mai vechi calculator din lume: cum era folosit de civilizatiile antice

Cel mai batran calculator din lume are o vechime mai mare decat ne-am fi asteptat si ar fi influentat evolutia civilizatiilor antice. Desi acesta nu se ridica la nivelul performantelor unui calculator digital, el a avut totusi o insemnatatedestul de mare in timpul Greciei Antice, acum mai mult de 2000 de ani. Sub greutatea apei, [].

Este cel mai sanatos aliment din lume. Previne cancerul si intareste sistemul imunitar

Este cel mai sanatos aliment din lume si ofera cei mai multi nutrienti per calorie. Este vorba de spanac. Acesta face mininuni pentru sanatate. Previne cancerul, protejeaza creierul si inima, intareste.

El e Omar, probabil cel mai lung motan din lume. Cu ce il hranesc stapanii

Omar, care este probabil cea mai lunga pisica domestica din lume, a devenit in scurt timp o celebritate pe internet, dupa ce stapana sa, Stephy Hirst, i-a creat un cont pe retelele de.

Cea mai inalta cladire din lume. 10 detalii WOW despre Jeddah Tower

Cea mai inalta cladire din lume va fi inaugurata peste doi ani. Iata 10 detalii WOW despre Jeddah Tower, impresionanta constructie din orasul Jeddah, Arabia Saudita, care va detrona Burj Khalifa, cea care detine recordul actual! .

De ce primarii vor fi mai greu de anchetat si cum sunt constransi functionarii sa avizeze actele emise de primar. Modificarile la legea administratiei au trecut de Parlament

Primarii vor fi mai greu de anchetat iar functionarii din subordine sunt constransi sa avizeze actele emise de primar sub ameninarea raspunderii civile sau penale, au explicat juristii consultati de HotNews. ro efectele modificarilor aduse legii administratiei, votate luni seara de plenul Senatului. Modificarile la legea administratiei au trecut cu votul tuturor partidelorm, mai putin a senatorilor USR care au votat impotriva. Presedintele Iohannis poate sa intoarca legea in Parlament o singura data pentru revizuire.

Situatie critica in Sanatate. Care sunt spitalele in care se moare cel mai mult

Un nou studiu realizat la nivel national releva ca trei pacienti din o suta internati in spitalele din judetul Satu Mare nu mai ies vii pe portile unitatilor sanitare. Astfel, potrivit cercetarii realizate de Healthcare Business Solution HSB) Group, judetul Satu Mare se afla in topul clasamentului la nivel national in privinta ratei mortalitatii din spitale, respectiv 3%, urmat de Maramures, Braila, Galati, Bistrita-Nasaud, Hunedoara, Neamt, Brasov si Bacau. Numarul cel mai mic de persoane decedate se regaseste la Gorj, Ilfov si Olt, iar la Cluj-Napoca si Bucuresti, rata mortalitatii ajunge la putin peste 1,5%.

Descoperire bulversanta a cercetatorilor: Cea mai veche bratara din lume nu e facuta de mana omului

In urma unor sapaturi la un sit arheologic din Siberia a fost descoperita cea mai veche bijuterie din lume. Mai precis, oamenii de stiinta au gasit o bratara veche de 40. 000 de ani, facuta de o.

Cum arata!! Omar, cea mai LUNGA pisica din lume

Omar, un motan din rasa Maine Coon in varsta de trei ani, este probabil cea mai lunga pisica lume, masurand 1,20 metri si cantarind 14 kilograme, informeaza miercuri BBC News. Omar avea.

Cum arata!! Omar, cea mai LUNGA pisica din lume (FOTO)

Omar, un motan din rasa Maine Coon in varsta de trei ani, este probabil cea mai lunga pisica lume, masurand 1,20 metri si cantarind 14 kilograme, informeaza miercuri BBC News. Omar avea.

Primaria Capitalei a lansat concursul Cel mai frumos balcon. Conditii de participare si valoarea premiilor

Primaria Capitalei, prin ARCUB, a lansat concursul Cea mai frumoasa fatada, cu premii in valoare totala de 214. 000 lei pentru cel mai frumos balcon, cea mai frumoasa gradina sau cea mai frumoasa fatada.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )