Libnet.ro
UNICEF

01:05

El e Omar, probabil cel mai lung motan din lume. Cu ce il hranesc stapanii

Antena3 Antena3,
El e Omar, probabil cel mai lung motan din lume. Cu ce il hranesc stapanii

Omar, care este probabil cea mai lunga pisica domestica din lume, a devenit in scurt timp o celebritate pe internet, dupa ce stapana sa, Stephy Hirst, i-a creat un cont pe retelele de. continuă pe Antena3

Cel mai vechi calculator din lume: cum era folosit de civilizatiile antice

Cel mai batran calculator din lume are o vechime mai mare decat ne-am fi asteptat si ar fi influentat evolutia civilizatiilor antice. Desi acesta nu se ridica la nivelul performantelor unui calculator digital, el a avut totusi o insemnatatedestul de mare in timpul Greciei Antice, acum mai mult de 2000 de ani. Sub greutatea apei, [].

Este cel mai sanatos aliment din lume. Previne cancerul si intareste sistemul imunitar

Este cel mai sanatos aliment din lume si ofera cei mai multi nutrienti per calorie. Este vorba de spanac. Acesta face mininuni pentru sanatate. Previne cancerul, protejeaza creierul si inima, intareste.

Satul curcubeu, cel mai colorat loc din lume

In Satul curcubeu sunt nu mai putin de 232 de locuinte colorate si se afla in Indonezia. Locul a devenit o atractie turistica adevarata atractie turistica, potrivit.

Cea mai inalta cladire din lume. 10 detalii WOW despre Jeddah Tower

Cea mai inalta cladire din lume va fi inaugurata peste doi ani. Iata 10 detalii WOW despre Jeddah Tower, impresionanta constructie din orasul Jeddah, Arabia Saudita, care va detrona Burj Khalifa, cea care detine recordul actual! .

Descoperire bulversanta a cercetatorilor: Cea mai veche bratara din lume nu e facuta de mana omului

In urma unor sapaturi la un sit arheologic din Siberia a fost descoperita cea mai veche bijuterie din lume. Mai precis, oamenii de stiinta au gasit o bratara veche de 40. 000 de ani, facuta de o.

Cum arata!! Omar, cea mai LUNGA pisica din lume

Omar, un motan din rasa Maine Coon in varsta de trei ani, este probabil cea mai lunga pisica lume, masurand 1,20 metri si cantarind 14 kilograme, informeaza miercuri BBC News. Omar avea.

Cum arata!! Omar, cea mai LUNGA pisica din lume (FOTO)

Omar, un motan din rasa Maine Coon in varsta de trei ani, este probabil cea mai lunga pisica lume, masurand 1,20 metri si cantarind 14 kilograme, informeaza miercuri BBC News. Omar avea.

Cel mai mare tanc din dotarea armatei Statelor Unite a sosit in Romania in cadrul exercitiilor comune NATO

M1 Abrams este numele celui mai mare tanc din dotarea armatei Statelor Unite ale Americii, iar acest model se afla in prezent si pe teritoriul Romaniei, deplasat cu ocazia exercitiilor comune organizate de.

Cel mai greu om din lume, un mexican de peste 400 de kg, a supravietuit unei interventii de micsoare a stomacului. Cea mai mare dorinta a lui este sa poata merge din nou

Bucuros si motivat sa ma intorc acasa, este ceea ce a declarat mexicanul Juan Pedro Franco, barbatul cel mai greu din lume care a iesit miercuri din spital unde a fost supus unei interventii chirurgicale de micsorare a stomacului. Cazul lui reprezinta un progres in medicina, mai ales intr-o tara ca Mexicul care ocupa unul din primele locuri pe plan mondial la obezitate. La un moment dat, Juan cantarea mai mult de o jumatate de tona.

A facut amor cu doua femei mai multi ani la rand. Ce s-a intamplat recent in viata celui mai norocos barbat din lume. Este minunat!

Povestea de viata a unui barbat din Marea Britanie pare desprinsa din filme. Adam Lyons a fost denumit, pe buna dreptate, cel mai norocos barbat din lume. in varsta de 36 de ani,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )