Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cel mai ieftin Samsung Galaxy S9: de la Digi Mobil, Orange sau Vodafone

Playtech Playtech,
Cel mai ieftin Samsung Galaxy S9: de la Digi Mobil, Orange sau Vodafone

Vrei sa stii unde gasesti cel mai ieftin Samsung Galaxy S9? Desigur, toti am vrea. Asa ca am verificat toate listele de la operatori Digi Mobil, Vodafone, Orange sau Telekom ca sa vad de unde l-ai putea lua la pret de-a dreptul extraordinar. Samsung Galaxy S9 e telefonul care a luat toata atentia []. continuă pe Playtech

De la Digi, Orange sau Vodafone: cel mai ieftin Samsung Galaxy S9

Vrei sa stii unde gasesti cel mai ieftin Samsung Galaxy S9? Desigur, toti am vrea. Asa ca am verificat toate listele de la operatori Digi Mobil, Vodafone, Orange sau Telekom ca sa vad de unde l-ai putea lua la pret de-a dreptul extraordinar. Galaxy S9 e vazut drept rival direct pentru iPhone X.

Pret Samsung Galaxy S9: de la Digi Mobil la Orange, unde e cel mai ieftin

Samsung Galaxy S9 ar putea fi telefonul cu cea mai buna distributie in Romania. E deja in ofertele Digi Mobil, Orange si chiar Telekom. il ai si la eMAG la precomanda. Asa ca ti-am facut un top cu unde e mai ieftin si mai scump. Samsung Galaxy S9e disponibil in doua versiuni: ecran de 5,8 [].

Daca faci misto de Samsung Galaxy S9, n-ai prea inteles ce-i cu telefonul

Nu m-am filmat in timp ce manevram un Samsung Galaxy S9, dar am tinut unul in mana si am vazut ce stie sa faca noul smartphone. Fanboy-ismul de care sufar si eu se manifesta diferit la fiecare. Unii sunt loiali tacit unui brand, altii sunt preocupati sa faca pe proorocii brandului pe care il reprezinta, [].

Samsung Galaxy S9 Plus vine cu cea mai buna camera foto de pe piata

Acum ca Samsung Galaxy S9 a fost lansat, au inceput sa apara si rezultatele testelor profesionale la care este supus telefonul. Samsung Galaxy S9 a dovedit deja ca are cel mai bun ecran pe care il poti intalni pe un telefon, iar asta o spun cei de la DisplayMate. Si cei de la DxOMark vin [].

in mod nesurprinzator, Samsung Galaxy S9 are cel mai bun ecran de pe piata

Cei de la DisplayMate au testat noul ecran de pe Samsung Galaxy S9 si au ajuns la concluzia ca este cel mai bun de pe piata, in prezent. Ecranul a fost testat riguros de catre echipa de la DisplayMate si a ajuns pe primul loc in topul calitatii; este, de altfel, si primul display care [].

Galaxy S9 si Galaxy S9+ in Romania: ce pret au la Digi, eMAG si Orange

Pretul Samsung Galaxy S9 a fost comunicat si pentru Romania. eMAG, Digi Mobil, Orange si Vodafone au deja pagini cu precomanda pentru telefon. Update:Digi Mobiliti ofera telefonul Galaxy S9 la un pret de 3. 999 de lei si poate fi gasitaici, in varianta neagra, sauaici, in varianta violet. Smartphoneul Galaxy S9 are pretul de 4. 399 de [].

Galaxy S9 si Galaxy S9 Plus in Romania: ce pret au la Digi, eMAG si Orange

Pretul Samsung Galaxy S9 a fost comunicat si pentru Romania. eMAG, Digi Mobil, Orange si Vodafone au deja pagini cu precomanda pentru telefon. Digi Mobiliti ofera telefonul Galaxy S9 la un pret de 3. 999 de lei si poate fi gasitaici, in varianta neagra, sauaici, in varianta violet. Smartphoneul Galaxy S9 are pretul de 4. 399 de [].

Samsung Galaxy S9+ este smartphone-ul cu cea mai buna camera foto din lume

Inainte de fiecare lansare importanta a anului, lumea se intreaba cu ce functii noi mai pot veni producatorii de smartphone-uri si care vor fi difrentele de design fata de predecesori. Chiar daca nu intotdeauna avem parte de salturi spectaculoase de la un an la altul, un lucru e cert. Camerele foto se imbunatatesc semnificativ in fiecare an.

Performanta Galaxy S9 e dezastruoasa, dar Samsung are o explicatie

Samsung Galaxy S9 are procesoare de top la interior, dar asta nu inseamna ca performantele telefonului sunt la nivelul asteptarilor, ba din contra. Samsung Galaxy S9 este disponibil in doua variante de procesor. Cea pe care o vei primi in Europa este a telefonului cu Exynos 9810, in timp ce pentru piete ca Statele Unite, [].

Ce nu o sa-ti zica Samsung despre camera de pe Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 a venit ca un gigant la MWC 2018 si a captat toata atentia. E mai scump decat modelul de anul trecut, dar promite o camera foto mult mai buna. Cum e cazul mai mereu cu producatorii de orice telefon, e o diferenta intre promisiune si ce se poate face practic. La IFA [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )