Libnet.ro
UNICEF

16:30

De la Digi, Orange sau Vodafone: cel mai ieftin Samsung Galaxy S9

Playtech Playtech,
De la Digi, Orange sau Vodafone: cel mai ieftin Samsung Galaxy S9

Vrei sa stii unde gasesti cel mai ieftin Samsung Galaxy S9? Desigur, toti am vrea. Asa ca am verificat toate listele de la operatori Digi Mobil, Vodafone, Orange sau Telekom ca sa vad de unde l-ai putea lua la pret de-a dreptul extraordinar. Galaxy S9 e vazut drept rival direct pentru iPhone X. continuă pe Playtech

Cel mai ieftin Samsung Galaxy S9: de la Digi Mobil, Orange sau Vodafone

Vrei sa stii unde gasesti cel mai ieftin Samsung Galaxy S9? Desigur, toti am vrea. Asa ca am verificat toate listele de la operatori Digi Mobil, Vodafone, Orange sau Telekom ca sa vad de unde l-ai putea lua la pret de-a dreptul extraordinar. Samsung Galaxy S9 e telefonul care a luat toata atentia [].

Pret Samsung Galaxy S9: de la Digi Mobil la Orange, unde e cel mai ieftin

Samsung Galaxy S9 ar putea fi telefonul cu cea mai buna distributie in Romania. E deja in ofertele Digi Mobil, Orange si chiar Telekom. il ai si la eMAG la precomanda. Asa ca ti-am facut un top cu unde e mai ieftin si mai scump. Samsung Galaxy S9e disponibil in doua versiuni: ecran de 5,8 [].

in mod nesurprinzator, Samsung Galaxy S9 are cel mai bun ecran de pe piata

Cei de la DisplayMate au testat noul ecran de pe Samsung Galaxy S9 si au ajuns la concluzia ca este cel mai bun de pe piata, in prezent. Ecranul a fost testat riguros de catre echipa de la DisplayMate si a ajuns pe primul loc in topul calitatii; este, de altfel, si primul display care [].

Cel mai mentionat brand de la MWC18 te va surprinde

Pentru majoritatea, Samsung a fost cel mai popular brand care a ajuns la MWC 2018, dar situatia reala e diferita si s-ar putea sa te surprinda. Majoritatea celor care am ajuns la MWC 2018 am dat Cezarului ce-i al Cezarului si am ajuns la concluzia ca, daca Samsung n-ar fi avut prezenta de aici pentru [].

E OFICIAL! El este cel mai BOGAT ministru din Guvernul Dancila: Detine ACTIUNI de cel putin 10 milioane de euro

Actual vicepremier, Viorel Stefan, este cel mai bogat ministru al guvernului Dancila. Acesta detine 9% din firma Transport Trade Services SA, companie parte a unui grup ce a fost evaluat intr-o tranzactie din 2012.

E OFICIAL! El este cel mai BOGAT ministru din Guvernul Dancila: Detine ACTIUNI de cel putin 10 milioane de euro

Actual vicepremier, Viorel Stefan, este cel mai bogat ministru al guvernului Dancila. Acesta detine 9% din firma Transport Trade Services SA, companie parte a unui grup ce a fost evaluat intr-o tranzactie din 2012.

Adevarata supriza! Cine este cel mai bogat preot din Romania Nu este Preafericitul Daniel!

S-a aflat cine este cel mai instarit preot din Romania. Detine o afacere care produce anual milioane de euro. Nu, nu este vorba de Preafericitul Daniel. Afacerile si le-a inceput cand se afla inca pe.

Caras-Severin: Cannabisul, cel mai consumat drog in randul elevilor din judet

Cel mai consumat drog in randul elevilor din Caras-Severin este cannabisul, iar un elev din zece a experimentat, pana la aceasta varsta, cel putin un drog ilicit, excluzand tranchilizantele, sedativele,.

Autoritatile cer alpinistilor de pe cel mai inalt varf din America de Nord sa-si impacheteze fecalele si sa le care pana jos

Alpinistilor din toata lumea ce vin sa se catere pe cel mai inalt munte din America de Nord li se va cere sa isi impacheteze fecalele si sa nu le lase pe munte pentru ca nu se descompun in ghetarul unde ajung, scrie Guardian. Padurarii Serviciului National al Parcurilor NPS) ce protejeaza spectaulosul Denali cunoscut anterior ca Muntele Mckinley) sunt ingijorati ca deseurile biologice afecteaza mediul.

Uluitor! UN PREOT transforma UNTDELEMNUL in BANI: Este cel mai bogat din Romania! Venituri ANUALE de milioane de euro

Ciprian Otea este cel mai bogat preot din Romania, in conditiile in care este patronul unei firme de detergenti cu peste 10 milioane de euro venituri anuale. De asemenea, preotul nu s-a sfiit sa intre intr-o.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )