Libnet.ro
UNICEF

05:45

Cel mai ieftin telefon 5G vine de la Xiaomi si nu-i de ignorat

Playtech Playtech,
Cel mai ieftin telefon 5G vine de la Xiaomi si nu-i de ignorat

Xiaomi face, cu noul sau telefon 5G, ce stie mai bine: practica preturi mici. Desi are un hardware foarte bun, Xiaomi Mi 9 Pro 5G are un pret care te face sa te gandesti serios sa treci la. continuă pe Playtech

Cat costa un loc de cazare in principalele universitati din Bucuresti. Cel mai ieftin: 200 de lei intr-o camera cu 4 paturi

Cinci universitati bucurestene - Universitatea Politehnica, Universitatea din Bucuresti, Academia de Studii Economice, Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative si Universitatea Nationala de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara - ofera spre cazare in acest an peste 26. 400 de locuri.

O sursa de la Huawei dezvaluie cum pot fi instalate aplicatiile Google pe Mate 30, cel mai sofisticat telefon al companiei (VIDEO)

O sursa de la Huawei a dezvaluit ca aplicatiile Google sunt usor de instalat pe Mate 30. in acest sens pe internet au aparut deja tutoriale in care utilizatorilor li se arata site-ul chinez pe care trebuie sa.

Cum sa iti cureti hainele pentru toamna cu bicarbonat de sodiu. Cel mai simplu truc

Bicarbonatul de sodiu este o solutie foarte buna daca vrei sa-ti cureti rapid si ieftin hainele pentru sezonul rece. Toamna si-a intrat serios in drepturi, in special pe timpul serii, asa ca e momentul sa schimbi garderoba si sa o aduci la o stare buna. Cum poti sa faci asta doar cu ajutorul bicarbonatului de .

FIFA The Best: cine este cel mai bun jucator de fotbal din 2019, dar cel mai bun antrenor

S-ar putea sa nu fie o decernare de premii la fel de impresionanta precum Oscarurile, dar amatorii de fotbal asteapta cu interes FIFA The Best. Cu aceasta ocazie, afli cine a fost cel mai bun jucator de fotbal din sezonul trecut, cel mai bun antrenor, cine a dat cel mai impresionant gol sau a fost .

Cel mai mare secret al Elenei Udrea s-a aflat! S-a logodit cu Adrian Alexandrov. Primele imagini

Elena Udrea s-a logodit in secret! Viata fostului ministru pare ca decurge din ce in ce mai bine. Dupa ce a revenit in tara, a botezat-o in sfarsit pe micuta ei, iar acum si-a intarit legatura cu cel pe care il iubeste. Care a fost detaliul care a dat-o de gol? Elena Udrea si Adrian .

Acesta este cel mai batran animal in viata: cum arata intr-o poza din 1902

Poate ai auzit in trecut ca broastele testoase pot sa traiasca cateva sute de ani. Pana acum insa, nu am avut exemple concrete ale acelei performante. Jonathan este o broasca testoasa si, la nivel global, este considerata cel mai batran animal in viata. Conform estimarilor, are cel putin 182 de ani, desi valoarea reala ar .

ROBOR a crescut din nou. E cel mai mare nivel din ultima luna si jumatate

Indicele ROBOR la treiluni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,10%, cel mai mare nivel din ultima luna si jumatate.

EJOBS: Vanzarile, cel mai cautat domeniu de candidatii romani, indiferent de categoria de varsta

Aproape jumatate din numarul total de aplicari pentru joburile din vanzari 3 milioane, de la inceputul anului si pana acum) a fost depus de candidatii cu varste cuprinse intre 25 si 35 de ani. Aproximativ 750. 000 de aplicari au apartinut celor din categoria de varsta 18-24 si peste o jumatate de milion candidatilor cu varste intre 36 si 45 de ani. Cei care au peste 45 de ani sau sub 18 ani au avut si cel mai mic numar de aplicari - 308. 000, respectiv 37. 000, de la inceputul anului si pana acum, arata un comunicat remis Redactiei noastre.

Cel mai bogat om din Cehia, singurul ramas in cursa pentru compania-mama a Pro TV

Fondul de investiti PPF, detinut de cel mai bogat om din Cehia, Petr Kellner, este singurul ramas in cursa pentru a cumpara Central European Media Enterprises CME), compania mama a Pro TV, scrie Reuters, citand presa ceha.

Cutremur puternic in cel mai mare oras din Turcia, Istanbul

Un seism cu magnitudinea 4,6 s-a produs marti in cel mai mare oras din Turcia, Istanbul, fara sa fie raportate insa victime si nici pagube materiale imediate. Seismul s-a produs la o adancime de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3346 seconds )