Libnet.ro
UNICEF

14:45

Cel mai mare angajator din Bistrita-Nasaud va ajunge in 2015 la 6000 de muncitori

Adevărul Adevărul,
Cel mai mare angajator din Bistrita-Nasaud va ajunge in 2015 la 6000 de muncitori

Duminica primul ministru Victor Ponta a anuntat in cadrul vizitei de la Bistrita ca Leoni, cel mai mare angajator din Bistrita-Nasaud, va ajunge sa aiba in 2015 nu mai putin de 6000 de muncitori. Acest lucru se datoreaza extinderii capacitatii de productie, lucrarile la noua hala fiind incepute in luna mai a acestui an. continuă pe Adevărul

Cel mai mare producator de bere din lume s-ar putea asocia cu Pepsi

Cel mai mare producator de bere din lume, compania InBev, s-ar putea asocia cu producatorul de bauturi racoritoare Pepsi. Vestea vine dupa ce in cursul lunii trecute au aparut informatii potrivit carora InBev vizeaza o achizitie a competitorului SABMiller.

Cel mai mare inamic al Moscovei. De cine le este frica rusilor

Peste 70 la suta dintre cetatenii rusi considera ca Statele Unite sunt cel mai mare inamic al Rusiei, iar aproximativ 50 la suta sustin ca Beijingul este cel mai bun prieten al tarii, potrivit unui sondaj.

Romania joaca cel mai important meci din 2014 impotriva Ungariei

Nationala lui Piturca joaca astazi cel mai important meci din 2014. La duelul cu Ungaria, tricolorii pornesc cu prima sansa conform cotelor la casele de pariuri, dar si in ceea ce priveste valoarea estimativa.

Romania, cel mai mare avans al tranzactiilor imobiliare in Europa Centrala si de Est

Romania a inregistrat cea mai mare crestere a volumului tranzactiilor imobiliare din Europa Centrala si de Est ECE) in primele noua luni, respectiv de 215%, la circa 700 milioane euro, cu toate ca este in urma Rusiai, Poloniei si Cehiei, cu toate ca.

Cei mai multi rusi cred ca SUA este cel mai mare inamic

Peste doua treimi dintre cetatenii rusi sunt de parere ca Statele Unite ale Americii reprezinta cel mai mare inamic al tarii lor. in acelasi timp, jumatate dintre rusi cred ca cel mai bun prieten al Rusiei este China, arata un sondaj publicat in ziarul rus Vedomosti.

Cel mai scump burger din lume contine foita de aur si este o bomba calorica. Cat ai plati pentru el?

Vreti sa cheltuiti cateva mii de dolari pentru urmatorul dumneavoastra meniu? In acest caz, o alegere potrivita este glamburgerul care va va scapa de aproape 2. 000 de dolari din buzunarele dumneavoastra, potrivit Business.

Productia indutriala a fost mai mare in primele opt luni ale anului 2014, cu 7,6% fata de anul trecut

Productia industriala a fost mai mare in primele opt luni ale acestui an, cu 7,6% fata de cea din perioada similara a anului trecut, datorita cresterii industriei prelucratoare, cu 9%, si a industriei extractive, cu 8%, a anuntat vineri Institutul.

Marea Britanie se asteapta la cea mai mare recolta de grau din ultimii sase ani

Cantitatea de grau recoltata in acest an, in Marea Britanie, ar urma sa creasca cu 39% comparativ cu 2013, pana la 16,621 milioane tone, cea mai ridicata valoare din ultimii sase ani, a anuntat vineri Ministerul Agriculturii si Mediului din Marea Britanie, transmite Reuters.

Liviu Dragnea: Intre Sibiu si Pitesti va fi autostrada, in cel mai scurt timp incep exproprierile. /Vicepremierul cere CNADR mai multa fermitate in cazul contractelor neonorate

Ministrul Dezvoltarii Regionale, Liviu Dragnea, a declarat duminica, la Horezu, ca intre Sibiu si Pitesti va fi construita o autostrada si ca in cel mai scurt timp vor incepe exproprierile. Vicepremierul Liviu Dragnea a mai declarat si ca, daca reprezentantii Companiei de Drumuri si Autostrazi nu rezolva litigiile cu constructorii care nu finalizeaza lucrarile, atunci acestia ar urma sa dispara.

Playtech TV HTC Desire Eye, cel mai bun telefon pentru selfie, ne face cu ochiul din New York

HTC Desire Eye poate fi considerat cel mai bun smartphone pentru autoportrete. Noi l-am vazut la New York si l-am prezentat si in cadrul Focus, la Prima TV. Cum selfie-urile au devenit o parte importanta din viata noastra, cei de la HTC au decis sa intre in hora auto-portretelor digitale cu un nou smartphone. Telefonul este facut din plastic, dar este foarte bine lucrat, placut la privire, dar si la atingere si, ca bonus, este si rezistent la apa. Carcasa din [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )