Libnet.ro
UNICEF

05:15

Cel mai mare avion cargo din lume a adus la Bucuresti materiale sanitare pentru COVID-19 din China FOTO VIDEO

Adevărul Adevărul,
Cel mai mare avion cargo din lume a adus la Bucuresti materiale sanitare pentru COVID-19 din China FOTO VIDEO

Un imens avion Antonov 124-100, unul din cele mai mare aeronave din lume, detinut de compania ucraineana de cargo Antonov Airlines a aterizat marti dimineata pe Aeroportul Otopeni, aducand echipamente medicale din China achizitionate de Unifarm. Conform unor surse, pe parcursul acestei luni, inca 12 avioane de tip cargo vor aduce in Romania echipamente medicale. AN-124 mai vine in Romania peste o saptamana. continuă pe Adevărul

Canal 33 Romania a intrat in Cartea Recordurilor cu Cel mai lung talk-show din lume

Canal 33 Romania, prin Alexandru Raducanu, in calitate de moderator, dar si echipa postului TV, a intrat in Cartea Recordurilor Guinness, stabilind un nou record mondial pentru Cel mai lung talk-show din lume - 72 de ore si 18 minute de emisie neintrerupta.

Cel mai mare centru destinat victimelor violentei domestice, inaugurat in Capitala

Cel mai mare centru social destinat victimelor violentei in familie a fost inaugurat in Capitala, pe 1 aprilie. Centrul ofera gazduire pe perioada de pana la un an cu posibilitatea de prelungire), hrana, asistenta juridica, asistenta psihologica si sociala, locuri de munca.

Mesajul lui Nelu Tataru de Ziua Mondiala a Sanatatii: Cel mai dificil 7 aprilie din ultima perioada. impreuna vom trece peste aceasta provocare

Este cel mai dificil 7 aprilie din ultima perioada, dar am convigerea ca impreuna vom trece si peste aceasta provocare. Personalul din sistem a stiut sa se mobilizeze si sa isi adune fortele atunci cand a fost nevoie, este mesajul ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, de Ziua Mondiala a Sanatatii.

Marturia unui roman care munceste la cel mai mare spital din Milano: Ma plimb ca prin satul meu natal

Alin Stanescu 41 de ani), din comuna Pestisani, judetul Gorj, lucreaza ca bucatar la cel mai mare spital din Milano, San Paolo.

Comisia Europeana pregateste cel mai mare plan de salvare economica de dupa Al Doilea Razboi Mondial

Mai multi oficiali europeni, inclusiv Ursula von der Leyen, presedintele Comisiei Europene, sustin ca e nevoie de un plan de salvareaeconomiilor vest-europene mult mai mare decat cel din al Doilea Razboi Mondial, scrie Mediafax, citand presa internationala.

Tokyo a raportat cea mai mare crestere a numarului de cazuri de Covid-19 inregistrate intr-o zi

Tokyo a raportat duminica peste 130 de noi cazuri de Covid-19, reprezentand cel mai mare numar inregistrat intr-o zi de capitala japoneza.

VIDEO Idei de petrecere a timpului liber acasa. Vizita online in cea mai mare gradina zoologica din Statele Unite

In timp ce stam acasa, obligati de pandemia de coronavirus, inca ne putem bucura de o serie de activitati pe care le faceam inaintea carantinei, ba chiar mai mult.

Italia, cel mai mic numar de decese din ultimele noua zile

Italia a raportat sambata seara 681 de decese inregistrate in decurs de 24 de ore, acesta fiind cel mai mic numar inregistrat in ultimele noua zile.

Cel mai mic numar de decese in Italia din ultimele 3 saptamani. Decizia luata dupa ce oamenii au iesit in numar mare pe strazi

Italia a inregistrat in ultimele 24 de ore 525 de decese, acesta fiind cel mai scazut numar zilnic raportat in ultimele trei saptamani.

Gherila comerciala pe materiale sanitare: contracte anulate la prima contra-oferta mai mare

Toate statele lumii duc o lupta de gherila comerciala pentru fiecare cantitate de masti, combinezoane, teste PCR, sustine seful Cancelariei premierului, Ionel Danca, precizand ca sunt anulate contracte deja perfectate la prima contra-oferta mai mare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2581 seconds )