Libnet.ro
UNICEF

05:45

Italia, cel mai mic numar de decese din ultimele noua zile

Antena3 Antena3,
Italia, cel mai mic numar de decese din ultimele noua zile

Italia a raportat sambata seara 681 de decese inregistrate in decurs de 24 de ore, acesta fiind cel mai mic numar inregistrat in ultimele noua zile. continuă pe Antena3

Coronavirus in Italia: cel mai mic numar de decese inregistrat in ultimele 9 zile

Italia a raportat sambata seara 681 de decese inregistrate in decurs de 24 de ore, acesta fiind cel mai mic numar inregistrat in ultimele noua zile.

Coronavirus: Spania a inregistrat cel mai mic numar de decese din ultima saptamana

Spania a inregistrat vineri, cel mai mic numar de decese pe zi timp de o saptamana, chiar daca cifrele raman ridicate. 809 persoane si-au pierdut viata in ultimele 24 de ore,fata de media zilnica .

Spania, tara europeana cu cel mai mare numar de cazuri de coronavirus

Spania a devenit tara europeana cu cel mai mare numar de cazuri de coronavirus, depasit si Italia si China.

Spania devine tara europeana cu cel mai mare numar de cazuri de coronavirus

Spania a devenit vineri tara europeana cu cel mai mare numar de cazuri de coronavirus - 117. Numarul deceselor a ajuns la 10. 935, dupa ce alte 933 de decese au fost anuntate in ultimele 24 de ore. Peste 6. 400 dintre cei infectati cu coronavirus se afla in spital in stare grava sau critica.

Lista alimentelor care au cel mai mare termen de valabilitate. Unele rezista si 2.000 de ani

Televiziunea BBC a intocmit lista alimentelor care au cel mai mare termen de valabilitate.

Cel mai cunoscut dealer de droguri din Alba, o noua condamnare la inchisoare cu executare. Cum vindea cannabis in timp ce judecat in alt dosar

Cel mai cunoscut dealer de droguri din Alba Iulia a primit, definitiv, o noua sentinta de condamnare la inchisoare cu executare.

Coronavirus |Marea Britanie raporteaza un numar record de 569 de decese in ultimele 24 de ore

Marea Britanie a raportat joi un numar record de 569 de decese legate de noul coronavirus in ultimele 24 de ore, bilantul total ajungand astfel la 2. 921, transmit Reuters si dpa, potrivit Agerpres.

CORONAVIRUS |Record negativ in SUA: 1.169 decese in ultimele 24 de ore. Este cel mai mare numar zilnic inregistrat in orice tara

SUA a atins un nou record negative de decese, dupa ce a inregistrat, in ultimele 24 de ore, 1. 169 de decese, ajungand la un numar total de peste 6. Acesta este este cel mai mare numar zilnic inregistrat.

CORONAVIRUS. Spania: Cu 950 de decese in ultimele 24 de ore, Spania devine a doua tara dupa Italia care trece bariera de 10.000 de decese din cauza COVID-19 (VIDEO)

Spania este tot mai grav afectata de pandemia de coronavirus. De aproape o saptamana, Guvernul de la Madrid raporteaza zilnic peste 800 de decese din cauza COVID-19. A sasea zi consecutiva cu peste.

Bogdan Despescu anunta ca aproape 10 mii de romani s-au intors in Suceava din diaspora

Secretarul de stat in MAI Bogdan Despescu, a declarat marti ca aproape 10. 000 de romani din diaspora s-au intors in Suceava - unde a fost inrregistrat cel mai mare numar de decese si de cazuri de imbolnavire - de la inceputul pandemiei in Romania.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )